durci........és alvás(álmodozás 1 szép új életröl)

nekem is csak jobban menne az angol
Hm....... "Majd", "egyszer" ezek nagyon a távoli jövőbe mutató szavak, meg fogom én azt érni? Nekem már minden nap ajándék
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 20. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 20. hétfő 22:27

Mi lett volna ....... ha...? Ez jó kérdés... Majd egyszer elmesélem... :P:P
csak egy kis nyelvtanulás
Mi lett volna ....... ha...? Ez jó kérdés... Majd egyszer elmesélem... :P:P
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 03. 19. vasárnap 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
este mi volt? Ha én arra emlékeznék,akkor súlyos dolgok derülnének ki,jobb néha nem emlékezni,de tényleg

Sajna semmi! Dolgoztam....
Na mesélj! Mi lehetett volna....... ha...........
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 19. vasárnap 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
még mindig szív panasz, de 1 kicsi+könnyebbülés is

mi lehetett volna.... ha...
Alvás, de azé má mosolyogol!!
tegnap szunya. most meg szívpanaszok

öööö.... hm......izé.... háááát........
Érdekes, izgalmas...

Sötét
Ne sírj... ha negatív az UH, akkor sincs baj... majd lesz még időd babázni!!!
Mi történt? Negatív dolog? Ne sírj! Lesz ez még jobb is.. vagy lesz ez még így sem!
Ha az amire gondolok h. mégsem lesz aprótalpútok akkor még előtted az élet, bármi lehet!

Ha az amire gondolok h. mégsem lesz aprótalpútok akkor még előtted az élet, bármi lehet!
Kitörted a csajod nyakád?? Az a kemény!!

Csak a mozdulatok voltak hasonlóak.

Hangyával???Az a kemény képeket!!

Nem miben! Hogyan!
...Egyik ismerős továbbképzésre ment, messsze!:)))...csak két háztömbbel odébb, a szomszédasszonyhoz.
Minderre nem derült volna fény, ha másnap reggel be nem csönget otthon, pizsamában - még félálomban -, a szomszédasszony üres szemetesvödrével, kedves oldalbordája nagy-nagy ámulatára. Hát az ő továbbképzése otthon folytatódott, de én nem irigylem a "jósorsát"!
...Egyik ismerős továbbképzésre ment, messsze!:)))...csak két háztömbbel odébb, a szomszédasszonyhoz.