Mi történt? Negatív dolog? Ne sírj! Lesz ez még jobb is.. vagy lesz ez még így sem!
Ha az amire gondolok h. mégsem lesz aprótalpútok akkor még előtted az élet, bármi lehet!

Ha az amire gondolok h. mégsem lesz aprótalpútok akkor még előtted az élet, bármi lehet!
Kitörted a csajod nyakád?? Az a kemény!!

Csak a mozdulatok voltak hasonlóak.

Hangyával???Az a kemény képeket!!

Nem miben! Hogyan!
...Egyik ismerős továbbképzésre ment, messsze!:)))...csak két háztömbbel odébb, a szomszédasszonyhoz.
Minderre nem derült volna fény, ha másnap reggel be nem csönget otthon, pizsamában - még félálomban -, a szomszédasszony üres szemetesvödrével, kedves oldalbordája nagy-nagy ámulatára. Hát az ő továbbképzése otthon folytatódott, de én nem irigylem a "jósorsát"!
...Egyik ismerős továbbképzésre ment, messsze!:)))...csak két háztömbbel odébb, a szomszédasszonyhoz.

Továbbképzés?
Aham... Arra Én is szoktam menni

Aham... Arra Én is szoktam menni

Semmi....
1/2 éjféltől egy órán keresztül röhögő görcsöt kaptam
1/2 éjféltől egy órán keresztül röhögő görcsöt kaptam

OK, akkor azért drukkolok!
csak annyit árulj el, miért szorítsak:
hogy terhes legyél, vagy hogy ne?
hogy terhes legyél, vagy hogy ne?
kb 6 éve nem voltam nyaralni, most kompenzáltam. 2 hét királyság.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 03. 09. csütörtök 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ez van... mindenkinek érdemei szerint..
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 03. 09. csütörtök 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 09. csütörtök 12:23

Hahó.
Tegnap este még Thai lányok kedvességét élveztem ma reggel már a páromét.
Hahó.
akkor majd drukkolok!
ÍJ:-)
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 03. 09. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 09. csütörtök 12:19

Most érkeztem meg egy egzotikus nyaralásból. Tegnap este még Thai lányok lengtek körül, most meg a 0 fok és a munka.
Most érkeztem meg egy egzotikus nyaralásból. Tegnap este még Thai lányok lengtek körül, most meg a 0 fok és a munka.
Szegénykém....
Hüvelyi UH-n nem voltál?
Az nagyon hamar megmutatja!
Hüvelyi UH-n nem voltál?
Az nagyon hamar megmutatja!
Miért? mi a baj?
MI volt?
Kiesett a Real a BL-ből...
És a Bayern is:-(
Kiesett a Real a BL-ből...
És a Bayern is:-(

sziasztok! tegnap este szimpla kézi előjátékkal kezdtünk, aztán a csajom pacinak képzelt, és rám mászott. miközben benne voltam, az ujjaimmal a csiklóját izgattam, ettől dupla orgazmusa lett (hüvelyi, csikló egyszerre). aztán egy kis misszió, majdnem második orgazmusa is lett, de már nem bírtam. kivettem belőle, ő pedig a hasára élveztetett a kezével... jó volt :) ma nem lesz semmi, nem alszom vele.