Hogy ülhetett bele? Nem vette észre?
(Ez egy válasz Nimble üzenetére (2006. 03. 03. péntek 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 03. péntek 22:34

Mi játszottunk egy kicsit. A barátnőm mindenféle pózokat és szituációkat írt fel papírcetlikre, nekem meg húzni kellett egyet és azt megcsináltuk... Ezért oda lettem kötözve egy székhez, ahol egy szuper-érzéki cumikázás után a popsijával beleült a kőkemény szerszámba....
Én is ezt mondom
3. hete semmi.. ezen most már sűrgőssen változtatni kell.. nem élet az ilyen...

Tegnap este nem sok jó dolog történt,csak rossz dolgok történtek,sok volt az unicum+sör+nő,most kocsiba sem merek ülni,mert jönnének a zsaruk ezerrel rám a szondával!
Mi játszottunk egy kicsit. A barátnőm mindenféle pózokat és szituációkat írt fel papírcetlikre, nekem meg húzni kellett egyet és azt megcsináltuk... Ezért oda lettem kötözve egy székhez, ahol egy szuper-érzéki cumikázás után a popsijával beleült a kőkemény szerszámba....
azt nem tudom, de ne csúfolódj, mert kikapsz "anyától"
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 03. 03. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)

herceg meg lelépet a fehér lovval?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 03. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 03. péntek 11:21

kezében kispárnát szorongat
Törölt felhasználó (29760)

Egyszerűen beteg...mert nem kell neki a kőkemény bré....
Úgyhogy ÍJ!
Úgyhogy ÍJ!

mert nejemnek most sem volt kedve dugni...
Irigyellek....
Én megint kanosan aludtam el....
Én megint kanosan aludtam el....
Na szép egy kispárna már nem is elég
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 02. csütörtök 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Megyek vissza, kezdődik a szezon!!! Hurrá
Vezettem egész éjszaka!
semmi...durcásan elaludtam...
Egész éjszaka szorítottam a kispárnáimat...

Semmi gond "kislyánykám"! Tudod...új Apukának esélyt kell adni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 01. szerda 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 01. szerda 15:27

Törölt felhasználó (29760)

Koedukált zárdába szól a "beutalóm" ...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 02. 28. kedd 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 28. kedd 21:16

Esetleg, ha szabad marad az a hely akkor a szobádban én szívesen elfoglalom, persze csak akkor, ha nem kell megválnom a nemesebb részeimtől

Esetleg, ha szabad marad az a hely akkor a szobádban én szívesen elfoglalom, persze csak akkor, ha nem kell megválnom a nemesebb részeimtől