.. ja és közben a férjem mit sem sejt
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 04. 22. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 22. péntek 08:32

Gratula! Profin csináltad
Irigylem párod....
Én tegnap megpróbáltam becserkészni nejem, de elhajtott.... ezután megbírkóztam egy üveg borral...könnyedén magamévá tettem
Irigylem párod....

Én tegnap megpróbáltam becserkészni nejem, de elhajtott.... ezután megbírkóztam egy üveg borral...könnyedén magamévá tettem

Gratula! Profin csináltad
Irigylem párod....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 04. 22. péntek 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 22. péntek 08:11
Irigylem párod....

Na jó.... a 2 nap:1. reggel elindultunk egy 400 km-es útra, dél körül +érkeztünk, szállodai szoba elfoglalása után kedvesem ment dolgozni, addig beszereztem jófajta pezsit, epret...8 körül ért vissza: vacsora.. utána tusolás... sajna túl kicsi volt a tusoló 2önknek.. amíg tusolt előkészítettem a "terepet"... egy eszméletlen szexis hálóingecske kb. 2 percig volt igaz rajtam.. de a +lepim tökéletesre sikeredett... szex hajnalig
... 2. nap alig aludtunk: reggel még mindig az éjszaka hatása alatt voltunk...este későn értünk haza, viszont itt aludt Nálam
...és tegn. este, ma hajnalban szintén...Szóval zajlott az élet körülöttünk: nagyon jó volt Hozzám és viszonoztam jóságát

Na jó.... a 2 nap:1. reggel elindultunk egy 400 km-es útra, dél körül +érkeztünk, szállodai szoba elfoglalása után kedvesem ment dolgozni, addig beszereztem jófajta pezsit, epret...8 körül ért vissza: vacsora.. utána tusolás... sajna túl kicsi volt a tusoló 2önknek.. amíg tusolt előkészítettem a "terepet"... egy eszméletlen szexis hálóingecske kb. 2 percig volt igaz rajtam.. de a +lepim tökéletesre sikeredett... szex hajnalig
... 2. nap alig aludtunk: reggel még mindig az éjszaka hatása alatt voltunk...este későn értünk haza, viszont itt aludt Nálam
...és tegn. este, ma hajnalban szintén...Szóval zajlott az élet körülöttünk: nagyon jó volt Hozzám és viszonoztam jóságát
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 04. 21. csütörtök 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 21. csütörtök 15:35

JAVASLAT: az meséljen, akivel történt valami, ne csak beírjon, hogy q..a jó volt!!!
Úgyhogy tom1019[VIP][ADMIN] hajrá!!!
JAVASLAT: az meséljen, akivel történt valami, ne csak beírjon, hogy q..a jó volt!!!
Te is mesélhetsz,nagyon kiváncsi volnék???

Köszönöm a helyeslésedet:-)***
(Ez egy válasz Marikadr üzenetére (2005. 04. 21. csütörtök 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Marikadr üzenetére (2005. 04. 21. csütörtök 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljes mértékben igazad van.pussz..
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 04. 21. csütörtök 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 21. csütörtök 11:50

Már mé' lennék kiváncsi?
Nem az a topic célja, hogy meséljünk?
És erre mindenki csak azt írja, hogy ilyen meg olyan jó vol... semmi részlet... pedig úgy lenne az igazi!
És erre mindenki csak azt írja, hogy ilyen meg olyan jó vol... semmi részlet... pedig úgy lenne az igazi!
Már mé' lennék kiváncsi?
Mesélj!!!
(Ez egy válasz wchris üzenetére (2005. 04. 21. csütörtök 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Este? semmi
De reggel.....

De reggel.....

Semmi:-( 11-e óta
2 teljes nap: reggel-délelőtt-délután-este-éjszaka... hm...maga volt a menyország... h. miért kell visszatérni a való világba...
Kellemes eme kecskeverselet, melyet ezen szellemes egyed elzengedezett!
Egyszer veled es megeshetnek ezen nemes cselekedetek!
Egyszer veled es megeshetnek ezen nemes cselekedetek!
Mi volt tegnap este?
Egy óriásit szeretkeztem!
Egy óriásit szeretkeztem!
De-de... megkérdezed nejem?
Ne tudjátok meg mi volt!
Nyali-fali-műbroki:-)
Nyali-fali-műbroki:-)
Mesélj... ez a topic tabu nélküli

Hetek óta senkivel semmi érdemleges nem történik? Csak Én írjak minden reggel h. mi volt tegnap este?

nem tévedsz
DE Egyszerre ígértem 2-3-4-et
Aztán leeht ujrázni
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 21. hétfő 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 21. hétfő 17:43

Törölt felhasználó (2757)

nekem úgy tűnt: te
Lehet, hogy tévedek??

Lehet, hogy tévedek??

A hozzászólások számából ítélve kezdtem örülni h. mennyi mindenkivel történt valami tegnap este...
erre látom itt chateltek