Mi volt tegnap este?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 151 152 153 154 155 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#506   2005. 04. 29. péntek 18:00
Sonkás Sonkás
MIÉRT GYERÜNK DOBJUK LE GÁTLÁSUNKAT RAJTA
#505   2005. 04. 29. péntek 08:45
Marikadr Marikadr
Hú nagyon jó volt.Csak most nem mesélem el mert szégyenlős vagyok..
#504   2005. 04. 28. csütörtök 20:31
Moncy Moncy
Hát részletekbe ha nem bánnod nem bocsátkozom... illegális az ügy, még egyenlőre jobb ha "illetéktelen" személy nem olvassa wink wink
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 04. 27. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 27. szerda 08:28
Részleteket kérünk!

Mit/hol/hová/hogyan...stb!!!
Ne kelljen már noszogatni!
Végy példát Eryka75-ről!
#503   2005. 04. 28. csütörtök 20:17
Marikadr Marikadr
Este sajnos semmi,na de reggel annál jobb. wave
#502   2005. 04. 27. szerda 08:28
Silverman74 Silverman74
Részleteket kérünk!

Mit/hol/hová/hogyan...stb!!!
Ne kelljen már noszogatni!
Végy példát Eryka75-ről!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 04. 27. szerda 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 27. szerda 05:55
Este? Semmi... na de délután finom finom
#501   2005. 04. 27. szerda 05:55
Moncy Moncy
Este? Semmi... na de délután finom finom
#500   2005. 04. 26. kedd 14:23
Silverman74 Silverman74
Dehogynem megy... de maradt pár üvggel a frigóban és gondoltam pusztítom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 26. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 04. 26. kedd 13:55
A reggel viszont annál magányosabb:-( De majd nemsoká az sem lesz:-)
Sör nélkül nem megy? crazya
#499   2005. 04. 26. kedd 13:55
X Törölt felhasználó (368461)
A reggel viszont annál magányosabb:-( De majd nemsoká az sem lesz:-)
Sör nélkül nem megy? crazya
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 04. 26. kedd 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 26. kedd 12:21
Jó estéd/délutánod lehetett:-) finom
#498   2005. 04. 26. kedd 12:22
Silverman74 Silverman74
Én nem voltam ilyen szerencsés....
Nejem bealudt, így maradt egy üveg sör meg a bal kezem:-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 26. kedd 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 26. kedd 00:22
Gondolom, feldobom a topicot, ha már úgyis aktuell:-)
Sok beszélgetés...sok nevetés...szerelem...és szex 1000-rel nyilvános helyen:-)))
Itt úgyis mindenki a részletekre kiváncsi, azt nem írom le, hogy miről beszélgettünk, csak azt, hogy hol szexeltünk.
Először betévedtünk egy rendelőintézetbe, teljesen kihalt volt, délután lévén nem gondoltuk volna, hogy rendelés is folyik ott, a zárt ajtó teljesen megtévesztett minket. A lépcsőfordulónál elkezdtünk vadul csókolózni, majd egymásnak estünk. Úgy vettem le a farmeromat, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne, 2 ember meghitt pillanatának következménye.
A partnerem leterítette a kabátját a lépcsőre, melyre lefeküdtem és vadul szeretkezni kezdtünk elég hangosan... Az első menet elég gyors volt (szerencsére, mondom miért):-), a szeretett férfi éppen felöltözött, míg én még a farmerommal bajlódtam, meg a törölközéssel. És akkor hangokat hallottunk. A farmerom és a bugyim a térdemnél, a lépcsőn csepegő ondófolt, a melltartóm a nyakamban:-), azt hittem, mindjárt ott fogok elpusztulni szégyenemben! A partnerem ekkor felment a lépcsőn, kinyitotta az ajtót és megkérdezte az öreget, hogy van-e rendelés, időt nyerve ezzel. Persze az ondó a földön, meg a zsepik..hát..hacsak nem vak volt:-), én a földön meg eljátszottam az épp hasi katasztrófában szenvedő beteget és még nyögtem is hozzá:-). Épp össze tudtuk szedni a szemetet, eltakarítani az árulkodó bűnjeleket, amikor sorban jöttek le a lépcsőn. Akkor már sietősebbre vettük a figurát és arra gondoltunk, lehet, hogy tényleg udvariasságból "vártak meg" minket úgymond és a pasi is esetleg "csak" vak volt, de süket az biztos nem?:-) /hiszen nem megzavart, de ő is jöhetett volna később/:-))
Én nagyon élveztem és nagyon jót mulattunk ezen az egészen.
Besötétedéskor meg egy parkban estünk egymásnak, de még jó, hogy nem feküdtünk l a földre, mert kutyaszaros volt minden, amibe sikeresen bele is léptünk, de ez zavart akkor minket a legkevésbé...:-))
Na, elég részletes voltam?
eplus2
#497   2005. 04. 26. kedd 12:21
Silverman74 Silverman74
Jó estéd/délutánod lehetett:-) finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 26. kedd 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 26. kedd 00:22
Sok beszélgetés...sok nevetés...szerelem...és szex 1000-rel nyilvános helyen:-)))
Itt úgyis mindenki a részletekre kiváncsi, azt nem írom le, hogy miről beszélgettünk, csak azt, hogy hol szexeltünk.
Először betévedtünk egy rendelőintézetbe, teljesen kihalt volt, délután lévén nem gondoltuk volna, hogy rendelés is folyik ott, a zárt ajtó teljesen megtévesztett minket. A lépcsőfordulónál elkezdtünk vadul csókolózni, majd egymásnak estünk. Úgy vettem le a farmeromat, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne, 2 ember meghitt pillanatának következménye.
A partnerem leterítette a kabátját a lépcsőre, melyre lefeküdtem és vadul szeretkezni kezdtünk elég hangosan... Az első menet elég gyors volt (szerencsére, mondom miért):-), a szeretett férfi éppen felöltözött, míg én még a farmerommal bajlódtam, meg a törölközéssel. És akkor hangokat hallottunk. A farmerom és a bugyim a térdemnél, a lépcsőn csepegő ondófolt, a melltartóm a nyakamban:-), azt hittem, mindjárt ott fogok elpusztulni szégyenemben! A partnerem ekkor felment a lépcsőn, kinyitotta az ajtót és megkérdezte az öreget, hogy van-e rendelés, időt nyerve ezzel. Persze az ondó a földön, meg a zsepik..hát..hacsak nem vak volt:-), én a földön meg eljátszottam az épp hasi katasztrófában szenvedő beteget és még nyögtem is hozzá:-). Épp össze tudtuk szedni a szemetet, eltakarítani az árulkodó bűnjeleket, amikor sorban jöttek le a lépcsőn. Akkor már sietősebbre vettük a figurát és arra gondoltunk, lehet, hogy tényleg udvariasságból "vártak meg" minket úgymond és a pasi is esetleg "csak" vak volt, de süket az biztos nem?:-) /hiszen nem megzavart, de ő is jöhetett volna később/:-))
Besötétedéskor meg egy parkban estünk egymásnak, de még jó, hogy nem feküdtünk l a földre, mert kutyaszaros volt minden, amibe sikeresen bele is léptünk, de ez zavart akkor minket a legkevésbé...:-))
eplus2
#496   2005. 04. 26. kedd 00:22
X Törölt felhasználó (368461)
eplus2
#495   2005. 04. 22. péntek 09:37
Moncy Moncy
nem.. Én csak chatelgetek, fórumozgatok wave
Bár Engem láthatsz a képtár chateseknek topicban.
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 04. 22. péntek 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 22. péntek 08:51
Akkor kvittek vagytok:-)

Téged/titeket lehet valahol képen látni a GG-n?
#494   2005. 04. 22. péntek 08:51
Silverman74 Silverman74
Akkor kvittek vagytok:-)

Téged/titeket lehet valahol képen látni a GG-n?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 04. 22. péntek 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 22. péntek 08:49
Én sem "tartom a gyertyát" ha a nőjével van....
#493   2005. 04. 22. péntek 08:49
Moncy Moncy
Én sem "tartom a gyertyát" ha a nőjével van....
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 04. 22. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 22. péntek 08:41
Jó Neki!
Annak örülnáél, ha tudná és beszállna 3-nak? :-)
#492   2005. 04. 22. péntek 08:41
Silverman74 Silverman74
Jó Neki!
Annak örülnáél, ha tudná és beszállna 3-nak? :-)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 04. 22. péntek 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 22. péntek 08:39
.. ja és közben a férjem mit sem sejt nyes nyes nyes wink
#491   2005. 04. 22. péntek 08:39
Moncy Moncy
.. ja és közben a férjem mit sem sejt nyes nyes nyes wink
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 04. 22. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 22. péntek 08:32
Gratula! Profin csináltad
Irigylem párod.... wink

Én tegnap megpróbáltam becserkészni nejem, de elhajtott.... ezután megbírkóztam egy üveg borral...könnyedén magamévá tettem buck szomoru1
#490   2005. 04. 22. péntek 08:32
Silverman74 Silverman74
Gratula! Profin csináltad
Irigylem párod.... wink

Én tegnap megpróbáltam becserkészni nejem, de elhajtott.... ezután megbírkóztam egy üveg borral...könnyedén magamévá tettem buck szomoru1
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 04. 22. péntek 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 22. péntek 08:11
Na jó.... a 2 nap:1. reggel elindultunk egy 400 km-es útra, dél körül +érkeztünk, szállodai szoba elfoglalása után kedvesem ment dolgozni, addig beszereztem jófajta pezsit, epret...8 körül ért vissza: vacsora.. utána tusolás... sajna túl kicsi volt a tusoló 2önknek.. amíg tusolt előkészítettem a "terepet"... egy eszméletlen szexis hálóingecske kb. 2 percig volt igaz rajtam.. de a +lepim tökéletesre sikeredett... szex hajnalig finom ... 2. nap alig aludtunk: reggel még mindig az éjszaka hatása alatt voltunk...este későn értünk haza, viszont itt aludt Nálam merges2 ...és tegn. este, ma hajnalban szintén...Szóval zajlott az élet körülöttünk: nagyon jó volt Hozzám és viszonoztam jóságát vigyor2
#489   2005. 04. 22. péntek 08:11
Moncy Moncy
Na jó.... a 2 nap:1. reggel elindultunk egy 400 km-es útra, dél körül +érkeztünk, szállodai szoba elfoglalása után kedvesem ment dolgozni, addig beszereztem jófajta pezsit, epret...8 körül ért vissza: vacsora.. utána tusolás... sajna túl kicsi volt a tusoló 2önknek.. amíg tusolt előkészítettem a "terepet"... egy eszméletlen szexis hálóingecske kb. 2 percig volt igaz rajtam.. de a +lepim tökéletesre sikeredett... szex hajnalig finom ... 2. nap alig aludtunk: reggel még mindig az éjszaka hatása alatt voltunk...este későn értünk haza, viszont itt aludt Nálam merges2 ...és tegn. este, ma hajnalban szintén...Szóval zajlott az élet körülöttünk: nagyon jó volt Hozzám és viszonoztam jóságát vigyor2
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 04. 21. csütörtök 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 21. csütörtök 15:35
JAVASLAT: az meséljen, akivel történt valami, ne csak beírjon, hogy q..a jó volt!!!

Úgyhogy tom1019[VIP][ADMIN] hajrá!!!
#488   2005. 04. 21. csütörtök 15:35
Silverman74 Silverman74
JAVASLAT: az meséljen, akivel történt valami, ne csak beírjon, hogy q..a jó volt!!!

Úgyhogy tom1019[VIP][ADMIN] hajrá!!!
#487   2005. 04. 21. csütörtök 15:30
Marikadr Marikadr
Te is mesélhetsz,nagyon kiváncsi volnék??? vigyor2

... 151 152 153 154 155 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kuklukszklán kuklukszklán
Nyitás ideje: 2004. 10. 31. vasárnap
Üzenetek: 3546db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 29. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!