Moncy
Kis kiváncsi!
Neked, de csak neked elárulom: még az egyeztető tárgyalások folynak a raktár bérléséről
Bár a doktor úr pozíciója kicsit romlott, mert kiderült, hogy több raktárra is pályázik egyszerre
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 03. 10. csütörtök 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 10. csütörtök 07:04

Neked, de csak neked elárulom: még az egyeztető tárgyalások folynak a raktár bérléséről

Bár a doktor úr pozíciója kicsit romlott, mert kiderült, hogy több raktárra is pályázik egyszerre

Már bocs drágaságaim de legalább történt már valami a raktárban?
Vagy csak rendesen elkanyarodtatok a topic címétől??
Vagy csak rendesen elkanyarodtatok a topic címétől??
Már bocs drágaságaim de legalább történt már valami a raktárban?
Vagy csak rendesen elkanyarodtatok a topic címétől?? (Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 03. 09. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 09. szerda 13:02
Vagy csak rendesen elkanyarodtatok a topic címétől?? (Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 03. 09. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Azért kellek, mert könnyen meg lehet téveszteni?
Vagy a bókok miatt?

annyi esze azért 1 klónnak sincs hogy az o betüt 0 (nulla)-ra cserélve, klónozzon feltünőtlenül. Balekok
(Ez egy válasz hidrom üzenetére (2005. 03. 09. szerda 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 09. szerda 14:42

Köszönöm, hogy itt is megjelent egy klónom, bár képet még nem tud feltenni.
Kezdesz túl könnyű falat lenni...
Bókot meg kapok mástól is eleget...
Ha kell a raktáram húzz bele, és találj ki valami újat...
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 03. 09. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 09. szerda 13:02

Bókot meg kapok mástól is eleget...

Ha kell a raktáram húzz bele, és találj ki valami újat...

Vagy a bókok miatt?

Felhívás!!!
Ha bármelyik csaj vagy srác (nekem mindegy, mert nem vagyok buzi, mint Before) elküldi nemi szervének fotóját,
ahová oda van írva a hasára, hogy hidrom, az már itt hiteles ember lesz számomra, és őt megjegyzem, és soha semmilyen körülmények között nem fogom cikizni, bárhogy is sérteget.
Az aláírt kép tényleg valóságos dolog, nem pedig itt a neten talált kurva fotója.
Ne felejtsd, ez legyen a felirat:
hidrom
Ha bármelyik csaj vagy srác (nekem mindegy, mert nem vagyok buzi, mint Before) elküldi nemi szervének fotóját,
ahová oda van írva a hasára, hogy hidrom, az már itt hiteles ember lesz számomra, és őt megjegyzem, és soha semmilyen körülmények között nem fogom cikizni, bárhogy is sérteget.
Az aláírt kép tényleg valóságos dolog, nem pedig itt a neten talált kurva fotója.
Ne felejtsd, ez legyen a felirat:
hidrom
Köszönöm, hogy itt is megjelent egy klónom, bár képet még nem tud feltenni.
Az is jó, legalább megalapoztátok a mai estét!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 03. 09. szerda 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 09. szerda 14:20

Ritka mostanában h. este nem volt semmi... a férjemmel tv-t néztünk itthon

Ritka mostanában h. este nem volt semmi... a férjemmel tv-t néztünk itthon

Netudjátok meg mi volt
Még most is zsibbadt vagyok!!!

Még most is zsibbadt vagyok!!!
Vagy a bókok miatt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 07. hétfő 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 07. hétfő 07:15

Törölt felhasználó (2757)

Téged ilyen könnyen meg lehet téveszteni?
Akkor kellesz nekem, tiéd a raktár!

Semmi különös...egy kis duma...jó kis zene (orgazmusgyanús)

Pusz kerestelek!!
Téged ilyen könnyen meg lehet téveszteni?
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 03. 04. péntek 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 04. péntek 15:38

Jóvanna hát tévedhetek a bókokban :))))))))))))))))vagy azok címzettjében :)))))))) Az üzleti megfontolás meg nem érdekel, mert úgyis elővételi jogom van :))))))
Köszi Neked is! Ma este még királyság lesz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 06. vasárnap 11:24

Törölt felhasználó (7767)

Ja, és kellemes vasárnapot!

Elég sok topicban részleteztem ezen az oldalon, olvasgass....
Hosszú.. többször nem részletezem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 06. vasárnap 11:24
Hosszú.. többször nem részletezem...

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 06. vasárnap 10:47

Köszönöm! Hidd el hosszú ínséges idő után végre megérdemlem... bár mint tudjuk semmi nem tart örökké... bár bízom a csodában, amik ugye mint tudjuk nincsenek.. de hátha Velem kivételt tesz a sors.

ezt mondod te, akinek éjszaka már csak az internet bámulása jut.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 06. vasárnap 11:13

Fel a fejjel, kedves Moncy, sok örömben lesz még részed. Ne légy soha reményvesztett, boldog kiscsaj légy!

Fel a fejjel, kedves Moncy, sok örömben lesz még részed. Ne légy soha reményvesztett, boldog kiscsaj légy!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 03. 06. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 06. vasárnap 10:47

Köszönöm! Hidd el hosszú ínséges idő után végre megérdemlem... bár mint tudjuk semmi nem tart örökké... bár bízom a csodában, amik ugye mint tudjuk nincsenek.. de hátha Velem kivételt tesz a sors.

És mitől volt ilyen hosszú és ínséges az idő? És milyen hosszú?
Ez tőled függ, de ha megnézed, hogy itt lógnak éjfél után egyesek, gözben azt köhögik, mennyit élvezkednek, azok nevetségessé teszik magukat.