Egyedül túl unalmas...hát nem jobb édes kettesben??
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 14:36

Lehet, h. a magányos izzadás is jót tenne. Bár influ és influ között is lehet különbség. Megelőzés!

Lehet, h. a magányos izzadás is jót tenne. Bár influ és influ között is lehet különbség. Megelőzés!

Dr. Cobra ezt javasolja:
Mindenképpen!
Én mint tanult és szakavatott eü-i dolgozó és tanuló melegen ajánlom a dolgot!
Előtte egy közös fürdő
...ott már lehet melegíteni!
Majd utána be a jó vastag takaró alá, és addig szeretkezni vadul, míg patakba nem folyik a víz rólatok
...no ezek után a párod lovagiasan főzzön neked egy jó forró mézes teát .../persze te maradsz a takaró alatt mezítelenül
/....kizárólag a folyadékpótlás miatt!
Ha megittad lehet folytatni..visszabújik melléd a párod az ágyba, egy kis puszilgatás, nyalogatás a vörhenyes helyeken
majd mehet tovább a mindent elsöprő vad szeretkezés!
Ha a párod nem bírja, panaszkodj neki, hogy biztos azért nem akarja mert nem akarja hogy meggógyulj..tutira leteper! Legalábbis ha elég férfi a talpán!
Ha nem elég segítőkész a barátod szólj..szívesen adok tüneti kezelést!
Ha megfogadod a tanácsom pár nap és jobban leszel..ha nem akkor ismételni kell a dolgot!
Itt az alkalom hogy kényeztessen téged a barátod!
Biztosan megérdemled!
Mindenképpen!
Én mint tanult és szakavatott eü-i dolgozó és tanuló melegen ajánlom a dolgot!
Előtte egy közös fürdő

Majd utána be a jó vastag takaró alá, és addig szeretkezni vadul, míg patakba nem folyik a víz rólatok

Ha megittad lehet folytatni..visszabújik melléd a párod az ágyba, egy kis puszilgatás, nyalogatás a vörhenyes helyeken

Ha a párod nem bírja, panaszkodj neki, hogy biztos azért nem akarja mert nem akarja hogy meggógyulj..tutira leteper! Legalábbis ha elég férfi a talpán!
Ha nem elég segítőkész a barátod szólj..szívesen adok tüneti kezelést!

Ha megfogadod a tanácsom pár nap és jobban leszel..ha nem akkor ismételni kell a dolgot!
Itt az alkalom hogy kényeztessen téged a barátod!
Biztosan megérdemled!
Nem..német nyelvből!
Sajnos a francia nyelv csak az én kedvencem!
Amúgy hogy lehet rávenni egy lányt arra hogy legalább kipróbálja???
Nekem mindenem a franciázás, de ő vhogy nem szereti..sztem volt egy rosz emléke, vagy rosszul mutatta meg neki a "beavatója"
Please..segítsetek!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos a francia nyelv csak az én kedvencem!
Amúgy hogy lehet rávenni egy lányt arra hogy legalább kipróbálja???
Nekem mindenem a franciázás, de ő vhogy nem szereti..sztem volt egy rosz emléke, vagy rosszul mutatta meg neki a "beavatója"
Please..segítsetek!!

Van rá egy tippem h. francia nyelvből vizsgázik a kedvesed
(Ez egy válasz cobra05 üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 11:37

Tegnap azt akarta hogy este a vonaton tegyem a magamévá...
..kis pererz!
Szombaton viszont nyelvvizsgázik...először írásban..utána másnap reggelig nálam...
Már most futkos a hátamon a hideg..sztem ki fog végezni! Szeretem az ilyen halálnemeket!

Szombaton viszont nyelvvizsgázik...először írásban..utána másnap reggelig nálam...

Már most futkos a hátamon a hideg..sztem ki fog végezni! Szeretem az ilyen halálnemeket!

Tegnap azt akarta hogy este a vonaton tegyem a magamévá...
..kis pererz!

Aranyos vagy :)) Vagy ilyesmi :)))))))))))))))))))))
A párom elfáradt a söröspohár emelgetésében, úgyhogy nagyon korán beájult az ágyba, így sima ügy volt a kedvesemmel való találkozás....

Bocsi
Lótus, Szumedli
bocsi...
Az előző üzenetet én írtam.
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 28. hétfő 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Lótus, Szumedli

Az előző üzenetet én írtam.
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 28. hétfő 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
elegem van már a kurva barátok közt böl
Nem, dehogy
Bocsi, csak ma készíttem elő a tenderkiírást a raktárra, és kicsit elúsztam
De neked elővételi jogod van

Bocsi, csak ma készíttem elő a tenderkiírást a raktárra, és kicsit elúsztam

De neked elővételi jogod van

Hmm Rose hát másnak adtad a raktárat?

Hát mi lett volna??? Hát az OSZKÁR díjkiosztó ti kis butusok!
ünnepeltem a szülinapom egész hétvégén

Tegnap este regeneráló alvás! A szombat este ami még szép h. vasárnap hajnalban lett vége annál jobb volt

Ez most fájt :))) Vajon mi jobbat tud ajánlani? :)))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 23. szerda 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 23. szerda 16:15
Törölt felhasználó (2757)

Miért ne?
Lehet, hogy jobb ajánlatot tesz...

TE csak ne add másnak a raktárat :)))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 21. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 21. hétfő 20:55

Akkor húzz bele a fűzésbe...
A végén még másnak adják ki a raktárat...
Lemaradsz a jóról

Lemaradsz a jóról

Miért ne?
Lehet, hogy jobb ajánlatot tesz...
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 23. szerda 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)

TE csak ne add másnak a raktárat
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 21. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 21. hétfő 20:55

Akkor húzz bele a fűzésbe...
Lemaradsz a jóról

Lemaradsz a jóról

egyszer majdcsak sikerül szépségem