az teljesen más,csajos.egyrészt az egy félreértés volt,másrészt meg Te nem anyáztál,meg nem beszéltél ugy velem mint a legutolsó kutyáddal.itt pedig az történt.és ezt mindenki tudja.
Naaaaaa freeee! Nekünk azért csak sikerült puszi-pajtiknak lennünk... mi vagyunk az élő példa
Ahogy indultunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2004. 11. 12. péntek 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 12. péntek 16:12

Ahogy indultunk

Törölt felhasználó (10061)

erre szokták azt mondani,hogy no comment..figyelj tom.aki engem egyszer nem kicsit bekóstolt,az ne várja el(meg senki sem) hogy puszi-pajtija legyek.Továbbmegyek:sajnálatos módon maximálisan képtelen vagyok tolerálni az illetőt. Az a nagy igazság,hogyha egyedül lennék ezzel,talán még el is gondolkoznék rajta,hogy vajon bennem van a hiba...?De minekután nem ez a helyzet,így marad ez az áldatlan állapot.
erre szokták azt mondani,hogy no comment..figyelj tom.aki engem egyszer nem kicsit bekóstolt,az ne várja el(meg senki sem) hogy puszi-pajtija legyek.Továbbmegyek:sajnálatos módon maximálisan képtelen vagyok tolerálni az illetőt. Az a nagy igazság,hogyha egyedül lennék ezzel,talán még el is gondolkoznék rajta,hogy vajon bennem van a hiba...?De minekután nem ez a helyzet,így marad ez az áldatlan állapot.
Freeee küldtem privát üzit......
este talán leszek msn-en... most chaten vagyok.. gyere be!!
este talán leszek msn-en... most chaten vagyok.. gyere be!!
moncyyyyyyyy mailom?mikor lezsel msn??
Tom... ej de kedves vagy!! Pussssz
És személy szerint is kérhetem a küldemény tárgyát?

És személy szerint is kérhetem a küldemény tárgyát?

aha.nem vagyok fóbiáss.jol tippeltem.ajvé.

jaj.én vagyok fóbiás,vagy ez a lina AZ a lina? nemakarooooom mégecce azt a ecetest.
És még Én azt hittem csak én vok ilyen irigy... hát látom nem egyedül vagyok....
Azért kihagynám a Dunát.. majd lesz jobb a helyzet...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2004. 11. 12. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 12. péntek 13:40
Azért kihagynám a Dunát.. majd lesz jobb a helyzet...

Ez azért már durva ha a rendszertelen sexuális életre is irigy vagyok, persze ez nem azt jelenti, hogy tom élete nem tartalmaz rendszeres sexet
.Ajaj most tudatosult az elöző mondat eleje öööö...... merre is van a Duna?

Ez azért már durva ha a rendszertelen sexuális életre is irigy vagyok, persze ez nem azt jelenti, hogy tom élete nem tartalmaz rendszeres sexet
.Ajaj most tudatosult az elöző mondat eleje öööö...... merre is van a Duna?

Azért egy kicsit írigy is vagyok

A rendszeres edzés hiánya

Tegnap este?Jóformán semmi.Életem párja mocskos mód berugott,én meg nem voltam hajlandó hazahozni
szemét vagyok,tudom,de kérdem én,ennyi iodösen mié nekem kéne lennem a szárazdajkája??Nem leszek.slussz.Igy aztán én buliztaaam.Bár nem sokat,mert egyes jókinezetű pasasok nagyon hamar leléptek a buli helyszinéröl.Ugyhogy jóformán semmi nem történt tegnap este.(sajnos)

De hogy vissza a topic eredeti címéhez....
Nagyon fáradt voltam, nagyot aludtam, fogalmam sincs a párom mikor ment el reggel dolgozni... úgy aludtam mint akit "leütöttek".. innentől bármi lehetett...
emlékezetkiesésem is akár... és reggel meg jól elaludtam
Nagyon fáradt voltam, nagyot aludtam, fogalmam sincs a párom mikor ment el reggel dolgozni... úgy aludtam mint akit "leütöttek".. innentől bármi lehetett...

Szia Maci!
Mostanában kerülnek az álmok.. bár egy vissza-visszatérő "rémálmom" van... de mindig időben megébredek úgyhogy nem tudom a folytatást... bár a való életben tudom a megoldást..
Nincs az a Gordiuszi csomó amit ne bogoznék ki.
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 10. szerda 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 10. szerda 13:35
Mostanában kerülnek az álmok.. bár egy vissza-visszatérő "rémálmom" van... de mindig időben megébredek úgyhogy nem tudom a folytatást... bár a való életben tudom a megoldást..
Nincs az a Gordiuszi csomó amit ne bogoznék ki.
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 10. szerda 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagy inkább nyugtalan? Attól függ Moncy, hogy mit álmodsz, szépet, jót vagy valami vad erotikust vagy rémálom. Jaj! Az utolsó ne legyen inkább a többi egyben.

Tegnap este nagy elhatározásra jutottam! Lekoptattam a pasimat, eldöntöttem, hogy új munkahelyet keresek, ennyi.
Vagy inkább nyugtalan? Attól függ Moncy, hogy mit álmodsz, szépet, jót vagy valami vad erotikust vagy rémálom. Jaj! Az utolsó ne legyen inkább a többi egyben.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 11. 10. szerda 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)

"Most már befogom a szám, s lesz talán egy nyugodt éjszakám..."
Tegnap este kétszer is megsimiztem a kis cicamicámat.....jó volt....és utánna aludtam....
puszzzzzzzzzzz
puszzzzzzzzzzz
Nállunk hatalmas csata volt még a két vibrit is elővettem!