Megint egy isteni hármas parti.
A feleségem már könyörgött, hogy ne dugjuk tovább, élvezzünk el mi is.
Megtettük, a szájában, majdnem egyszerre.
Aztán iszogattunk, beszélgettünk.
Nagyon jó este volt.
A feleségem már könyörgött, hogy ne dugjuk tovább, élvezzünk el mi is.

Megtettük, a szájában, majdnem egyszerre.

Aztán iszogattunk, beszélgettünk.
Nagyon jó este volt.

Tegnap este?
Azt hiszem, szerda! :P
Azt hiszem, szerda! :P
3 vibri mellé beraktam a farkamat a feleségem puncijába
Végre megkaptam a pici popsilyukát a kedvesemnek ♥️
ültem a műfaszon és élvezkedtem
de jó nektek
(Ez egy válasz Kejencpar üzenetére (2019. 11. 19. kedd 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 19. kedd 19:22

Hétvégén sikerült végre négyesben szexelnünk, azóta is be vanindulva a feleségem, úgyhogy tegnap este is rám mászott. Először megujjaztam (3 ujjal szereti), aztán misszionárius pózban dugtunk egy jó nagyot, végül 4-1-re nyert orgazmusok terén.
Hétvégén sikerült végre négyesben szexelnünk, azóta is be vanindulva a feleségem, úgyhogy tegnap este is rám mászott. Először megujjaztam (3 ujjal szereti), aztán misszionárius pózban dugtunk egy jó nagyot, végül 4-1-re nyert orgazmusok terén.
A mostoha apum kefelt orakon at
"Csak" egy szimpla szex
nagyon élveztük. Szemüvegben volt, igazi kis ribancként viselkedett. A végén tele élveztem az arcát :P

Exemmel egy hatalmas dugás,popsiban fejeztük amitől akkorát élvezett mint még soha!
Ma este lesz ismétlés, délután már leszopott hogy este tovább és keményebben tudjam baszni a popsiját!
Azt mondja megint rákattant a farkam!!!
Ma este lesz ismétlés, délután már leszopott hogy este tovább és keményebben tudjam baszni a popsiját!
Azt mondja megint rákattant a farkam!!!
Tegnap este? ....ma reggel!

Hosszantartó vad kefélés a nejemmel, nagy sikongatások, nyögések közepette sok orgazmussal egybekötve. Állítja, a melegfront miatt van, hogy állandóan kívánja. Megígérte, ma a főnökét is alaposan leápolja, akivel majd egy éve viszonya van.
Tegnap este nagyon jó volt. Leszoptam a barátomat majd ő is engem és utánna felhivott meg két fiút asztán egy negyes orgia mindenki mindenkivel! Nagyon sok sperma nyeles is szoval jó buli volt.
Flap-flap...
Valaki tud valami jó buli helyet ?
Repulon meg en sem, de lenne hozza kedvem meg repulo is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 25. vasárnap 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 25. vasárnap 19:53

Törölt felhasználó (4052772)

Nem hiszem, hogy megerne neked. Olyan keveset vagy itthon. De repulon meg nem szexeltem....

Nem hiszem, hogy megerne neked. Olyan keveset vagy itthon. De repulon meg nem szexeltem....
(Ez egy válasz Peterfreeman üzenetére (2019. 08. 23. péntek 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 23. péntek 22:04

Komolyan mondom, hogy veszek en is egy autot...lehet ez a titok

Komolyan mondom, hogy veszek en is egy autot...lehet ez a titok
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 23. péntek 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 23. péntek 21:54

Autos kaland.