Tegnap este végre beszámolt a nejem a történtekről, miközben jóízűen nyaltam a punciját. Tegnapelőtt mikor hazaért, már fáradt volt hozzá, csak annyit mondott, hogy jó volt és kétszer is kielégült.Gyorsan tusolni, majd aludni ment, én a fürdőszobában kivettem a szennyesből a spermás bugyiját és azt ízlelgetve kivertem a farkam. Szóval elmondta, amint vége lett a munkaidőnek behívta az irodájába a 63 éves igazgató úr. ( Nejem szereti az idős férfiakat, mindig volt és van is viszonya velük.) Megkínálta egy itallal, majd leültette a bőr kanapéra. Melléült és több mint egy órán át cirógatta, simogatta, csókolgatta közben dicsérte, bókolgatott neki. Ezzel nagyon feltüzelte a párom, aki kéjes mozdulatokkal levetkőzött neki. Ragyogtak az "öregúr" szemei a meztelen testének látványától, ami olaj volt a tűzre. Kiszabadította a nadrágból a meredező hímtagot és mohón cumizott neki. Mikor már nem bírta tovább, hanyatt feküdt és hívta magára. Gyorsan ledobta magáról a ruhát, ráfeküdt és belehatolt. Alig kezdte el kefélni a nejem máris elélvezett, de folytatta tovább. Nehezen ment el, sokáig dugta, addig a párom borzolgatta a jó szőrös mellkasát. Tetszett neki a sűrű dzsungel és a férfi élvezetes zihálása. Megint az orgazmus közelébe került. Mikor a partnere beleélvezett, arra Ő is a csúcsra jutott és erősen magához szorítva átélte az újabb extázist. Még sokáig simogatták egymást, kezét csókolgatva hálálkodott neki a főnöke.
A történet végén tőlem is megkapta a magáét a kis drágám.
A történet végén tőlem is megkapta a magáét a kis drágám.
Várjuk a beszámolót a főnökkel való dugásról
))!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 25. hétfő 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 25. hétfő 11:53

Törölt felhasználó (3864612)

Elvittem a drágámat egy régi kastélyban működő étterembe vacsorázni, utána otthon egész éjjel érzéki szex. Kényeztettem az egyetlenem, mert tudtam, ma túlórázni fog, ami azt jelenti, hogy a főnöke megfogja dugni.
Már alig várom az estét, hogy hazaérjen és visszakapjam.
Elvittem a drágámat egy régi kastélyban működő étterembe vacsorázni, utána otthon egész éjjel érzéki szex. Kényeztettem az egyetlenem, mert tudtam, ma túlórázni fog, ami azt jelenti, hogy a főnöke megfogja dugni.
Pedig milyen jó is lett ... volna :P
Ha az a volna, ne lett volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 18. hétfő 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 18. hétfő 09:31

Törölt felhasználó (4024732)

Nem tudom. Nem nálad voltam

Nem tudom. Nem nálad voltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 18. hétfő 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 18. hétfő 00:42

Törölt felhasználó (4031512)

Tökéletesre sikeredett!
Tegnap...
Haverok, buli fanta :O .... vagy nem ?
Tegnap...

Tökéletesre sikeredett!
Tegnap...
Haverok, buli fanta :O .... vagy nem ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 17. vasárnap 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 17. vasárnap 09:34
Tegnap...

Kaptam egy kiadós lapocka masszázst, ami alatt teljesen bealudtam

Kaptam egy kiadós lapocka masszázst, ami alatt teljesen bealudtam

Hát... probléma volt már csücsülés
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 19:22

Nekem ma már semmi.
tegnap este befejeződött.
Annyira nagyon...?

Annyira nagyon...?

Nekem ma már semmi.
tegnap este befejeződött.
Annyira nagyon...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 14. csütörtök 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 14. csütörtök 10:45

Annyira nagyon...?

Már csak egy.. vagy egy fél
Tegnap este, húha volt...!

Tegnap este, húha volt...!
Már csak egy.. vagy egy fél
Tegnap este, húha volt...! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 11. hétfő 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 11. hétfő 23:40

Tegnap este, húha volt...! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 11. hétfő 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Munka. Akárcsak ma.
De sebaj. a hétből már csak 2 nap van.

Munka. Akárcsak ma.

Hosszú nyelvek éjszakája?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 01. péntek 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 01. péntek 13:15

Törölt felhasználó (869472)

Barátok közt

Szülinapi gangbang
Nem sok kedvünk van ma dolgozni

Nem sok kedvünk van ma dolgozni

Szegelylec ragasztgatas s.k.!

Kurva t9

Iszonyú jó óráit kaptam aztán nagyon sokáig nyaltam a drágám míg a popója is tiszta nedves nem lett. Puncsiban fejeztük be, a popót vagy 10 éve nem engedi sajna
Ami tegnapelőtt a fene nagy álmok

Fenenagyköd