bebasztam

Jobbulást neki!
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2012. 04. 04. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem jóideig nem lesz semmi.Kórházban van a kedvesem.

Próbáltam aludni, de nem ment...

semmi

egy szuper szeretkezés

nálunk semmi...

A nagy Semmmmmmmmi :(
lofasz
Mozgalmas este
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 26. hétfő 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 26. hétfő 11:05

Törölt felhasználó (465893)

Tanulás, munka, edzés, meg a barátnőm nyelve a puncimba.

vörösbor, nyalás, majd szopás, a végén 1 kis ujjazás
Tanulás, munka, edzés, meg a barátnőm nyelve a puncimba.

Szopika, nyalika

Tegnap este, ellátogattunk a barátainkhoz.
Egy jó vacsi és beszélgetés után megnéztük a hálójukat is, ahol eltöltöttünk egy igazán fergeteges éjszakát.
Igazi kéjes, négyes lett belőle.
Többször élvezett mindenki, így igazán kipilledve jöttünk haza, de remélem, h mielőbb megismételjük!
Egy jó vacsi és beszélgetés után megnéztük a hálójukat is, ahol eltöltöttünk egy igazán fergeteges éjszakát.
Igazi kéjes, négyes lett belőle.
Többször élvezett mindenki, így igazán kipilledve jöttünk haza, de remélem, h mielőbb megismételjük!

Nem tegnap,hanem vasárnap dután végre újra kimentünk a szabadba!!!!!!Már sötétedett mikor a tóparti parkolóba értünk!Volt ott 2-3 autó /kitudja mi volt ott/,de nem nagyon törődtünk semmivel!Egymásnak estünk és fantasztikus
nagyot szeretkeztünk! Recsegett-ropogott a kocsi! Őrült jó volt és a héten is akarunk menni!Végre jóóó időőőő!!!!
MINDENKI KI A SZABADBA!!!
nagyot szeretkeztünk! Recsegett-ropogott a kocsi! Őrült jó volt és a héten is akarunk menni!Végre jóóó időőőő!!!!
MINDENKI KI A SZABADBA!!!
meg 'yoni masszíroztam' a kedvesem, hát mit mondjak, mindenkinek csak ajánlani tudom. Szenzációs élmény volt nekem, és neki egyaránt. elmondása szerint soha ilyen orgazmusban nem volt része...
Bár nem tegnap este hanem szombat éjjel volt.
Találtunk a páromnak egy lányt aki eljött hozzánk. beszélgetés iszogatás majd a csajok egymásnak estek.Hát szerintem mondani sem kell,hogy milyen izgató látvány volt,ahogy csókolóztak simogatták egymás melleit punciját.
felváltva nyalogatták egymást.Hát mit mondjak, alig bírtam magammal!
Megbeszéltük a kedvesemmel,hogy csak ők lesznek együtt én pedig csak a saját párommal.
Hát ennek ellenére kicsit másként alakult (amit én egyáltalán nem bánok).
Míg én egyedül hagytam őket,megbeszélték,hogy én leszek az este középpontja.
mire vissza értem minkét nő engem kezdett kényeztetni, azt sem tudtam hirtelen,mitől ez a változás,de hamar átadtam magam az élvezeteknek.
Egy hibátlan este volt!
Köszi Drágám!!!!!!
Találtunk a páromnak egy lányt aki eljött hozzánk. beszélgetés iszogatás majd a csajok egymásnak estek.Hát szerintem mondani sem kell,hogy milyen izgató látvány volt,ahogy csókolóztak simogatták egymás melleit punciját.
felváltva nyalogatták egymást.Hát mit mondjak, alig bírtam magammal!
Megbeszéltük a kedvesemmel,hogy csak ők lesznek együtt én pedig csak a saját párommal.
Hát ennek ellenére kicsit másként alakult (amit én egyáltalán nem bánok).
Míg én egyedül hagytam őket,megbeszélték,hogy én leszek az este középpontja.
mire vissza értem minkét nő engem kezdett kényeztetni, azt sem tudtam hirtelen,mitől ez a változás,de hamar átadtam magam az élvezeteknek.
Egy hibátlan este volt!
Köszi Drágám!!!!!!

Nem szokott, csak hülyeségeket álmodni ( Ö szerinte hülyéket álmodik, így mindíg remélem nem vagyok benne
) inkább a kimaradt estire gyanakszom

Nem szokott, csak hülyeségeket álmodni ( Ö szerinte hülyéket álmodik, így mindíg remélem nem vagyok benne
) inkább a kimaradt estire gyanakszom
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2012. 03. 03. szombat 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 03. szombat 17:45

Lehet,h valami szépet álmodhatott a Kedvesed,hogy igy ébresztett
Nem mesélt róla?

Nem mesélt róla?
Lehet,h valami szépet álmodhatott a Kedvesed,hogy igy ébresztett
Nem mesélt róla? (Ez egy válasz Rixy üzenetére (2012. 03. 03. szombat 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 03. szombat 16:17

Nem mesélt róla? (Ez egy válasz Rixy üzenetére (2012. 03. 03. szombat 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Inkább reggel
: hason fekve aludtam mikor egyik lábát átvetve a fenekemen úgy helyezkedett, hogy a puncija pont a kezem felett legyen, micsoda véletlen
még félálomba megmozdítottam ujjaimat és máris nedves lett a hegyük. Egy darabig ezt játszottuk ártatlanul mikor már folyt a kezemen az édes lé és minden simításra összerándult a teste. Megfordított és beleült teljesen minden késedelem nélkül. Gyorsan elmentünk mind a ketten de én akkor még megfogtam a derekát és rágyorsítottam. . . . majd mikor meg bírt szólalni a mellkasomba öklözött és közölte : Hülye felébreszted a szomszédokat