Döntetlent játszott a Stuttgart a Kölnnel ezért elment a tippmixem...

Én megnéztem a Spartacus:Vér és homok utolsó 3 részét

hát nekem új élmény volt
a párom olyat tett h csak eppen a plafonig nem lőttem öt
tehát megtalálta a popsim. eloszor csak finoman ujjazott, es ahogy latta, h egyre csak kemenyedik a farkam, már bele is ült... mondanom sem kell, h 5 perc és vegem lett. a farkam a puniban, es az ujja a popsimban hihetetlen combo;p

Igen izgalmas ejszakank volt a parommal.A szokasos modon kezdodott;o negykezlab az agyon,de arra ugyelt,h jol hozzaferjek es nedvesre tudjam izgatni a csupasz puncijat,simogatni a szuk popsijat.Amikor mar lucskos volt mindene lovagolni kezdett.Mielott elelvezett volna pozt valtottunk,a hatara fekudt magasra felhuzva a labat es igy dugatta magat.Imadja,hogy ilyenkor melyen magaban erezheti a farkam.Mondtam neki,hogy a nyelvemmel akarom elelveztetni-isteni a szaftosra kefelt pinajat orgazmusig nyalogatni.Azt mondta,hogy csinaljam,de elotte verjem ki a farkam a puncijara es ugy nyaljam a csucsra.Annyira felizgatott amit kert,h par pillanat mulva hatalmasat spricceltem amugy is szaftos pinajara,majd meg kaban az elvezettol azonnal vadul nyalni kezdtem a gecitol sikos ajkait es csiklojat.Nem sok kellett hozza es egesz testeben remegve oriasit elvezett a szamba,en pedig elveztem a neki nyujtott kejt es pinajanak edes nedvet a sajat spermammal keveredve.Kulonleges es erdekes elmeny volt,de fantasztikusan izgalmas mind a kettonknek.Utana mindketten ugy beajultunk,h csak ejjel valamikor keltem fel arra,hogy a DVD reg lejart es mi keresztben alszunk az agyon..... Mar varom a kovetkezo izgalmas ejszakat,vajon mivel rukkol elo a parom??Azt hiszem nem fogom visszautasitani az ujabb otleteit ......

Bedugtam egy műfaszt a seggembe....

sajnos csak alvas
jo nektek .,nekem csak alvás jutott
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 07. hétfő 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 07. hétfő 07:25
Törölt felhasználó (812613)

tegnap este megismételtük
tegnap este megismételtük
pedig ilyenkor még jobb a szex
(Ez egy válasz mtpuncica üzenetére (2011. 10. 20. csütörtök 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 20. csütörtök 12:16

Semmi. :( Most hogy terhes vagyok, a párom nem akar szexelni velem.

estefeé borotválás zuhanyzás jól kinyaltam szeretkeztünk aztán zuhanyzás hatalmas francia
Alvás...

Nekem is ez a véleményem, ezt mindenképpen meg kell beszélnetek. Lehet, hogy félt Téged és a Babát, fél, hogy bajt okoz, ez elég gyakran előfordul a férfiaknál, amikor a párok babát várnak. Azért nehéz dolog ez, mert a nők nagy többsége a terhesség idején, főleg a rosszullétes időszak elmúltával hatványozottabban kívánja a szexet. Szóval az a lényeg, ezt meg kell beszélni, hogy mi az oka.
(Ez egy válasz mtpuncica üzenetére (2011. 10. 20. csütörtök 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 20. csütörtök 12:16

oltári nagy orális kényeztetés

Szopika
Az újjaim és a nyelvem élményvadász lányka puncijában.

Alvás....
De irigyek vagyunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 03. hétfő 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 03. hétfő 15:42

Törölt felhasználó (465893)

Ha megpróbálja, akkor szétverem a mobilját/fényképezőjét.

Ha megpróbálja, akkor szétverem a mobilját/fényképezőjét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 03. hétfő 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 03. hétfő 12:49

Törölt felhasználó (7453)

igazán sajnállak!
de azért hajrá Laci! Ja és ne felejts el fényképezni!

igazán sajnállak!
de azért hajrá Laci! Ja és ne felejts el fényképezni!
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 10. 02. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 02. vasárnap 20:36

Ez a két nimfomán punci már megint szervezkedik.Nagyon kis rosszcsontok
Még nemtom,h milyen,,merényletre"készülnek,de valahogy majdcsak túlélem
Egy kis bátoritás azért igazán jól jönne

Még nemtom,h milyen,,merényletre"készülnek,de valahogy majdcsak túlélem

Egy kis bátoritás azért igazán jól jönne