tegnap este semmi, de ma reggel pótoltuk: egymás előtti maszti és ráverte a puncimra. most pedig leszoptam miközben ment a gépen a szexfilm, a számba élvezett...nyamm

Tegnap este a heti rohanást követő alvás...de ma este lesz egy kis "ungi-bungi" az asszonnyal

Fincsi nyalás után hatalmas lovaglás
Fantasztikus estéd lehetett. Én dolgoztam és csak a hétvégén fogom tudni kényeztetni a párom, de már most nagyon várom..
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 07. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 07. csütörtök 11:18
Törölt felhasználó (33028)
VIP

na, mivel így "leszúrtál" tegnap
, ezért estére hagytam a szexet.
délután csináltam egy masztis videót a férjemnek. 2 és fél perces, tömör mondanivalóval.
kitettem a számítógépe asztalára, rá írtam, h meglepi.
mikor hazajött, mondtam, h lesz egy meglepi.... de nem mondtam többet, így nem találta.
késő este az ágyban már nem bírta tovább és kérdezgetett. céloztam a gépre és már rohant is le.
kis idő múlva (úgy közel 10 perc múlva) kemény, álló farokkal jött az ágyba.
letépte a takarómat és azonnal nyalni kezdett, közben számba adta a farkát.
kis idő múlva, már "erőszakosan" tolta számba a farkát, én meg csak nyeltem-nyeltem.
mikor már majdnem elélvezett, keményen megdugott, miközben térdelt, én meg előtte oldalamon feküdtem.
akkora volt a farka, h szinte a hasamban éreztem.
pár lökés után el is élvezett.
mivel én nem mentem még el, elővette a vibrimet és kérte, h dugjam meg vele magam keményen, mert látni akarja. nem kellett sokáig kérnie.... egyik kezemmel a vibrit dugtam magamba, másikkal a csiklóm kényeztettem... hamarosan óriásit élveztem.
kipilledve, gyorsan elaludtunk.
de még előtte a férjem elmondta, h vagy kétszer nézte meg a vidit, és rettentően tetszett neki, h nagyon fel voltam izgulva, mintha már belém élvezett volna.
hát, ez volt tegnap este

délután csináltam egy masztis videót a férjemnek. 2 és fél perces, tömör mondanivalóval.

kitettem a számítógépe asztalára, rá írtam, h meglepi.
mikor hazajött, mondtam, h lesz egy meglepi.... de nem mondtam többet, így nem találta.
késő este az ágyban már nem bírta tovább és kérdezgetett. céloztam a gépre és már rohant is le.
kis idő múlva (úgy közel 10 perc múlva) kemény, álló farokkal jött az ágyba.
letépte a takarómat és azonnal nyalni kezdett, közben számba adta a farkát.
kis idő múlva, már "erőszakosan" tolta számba a farkát, én meg csak nyeltem-nyeltem.
mikor már majdnem elélvezett, keményen megdugott, miközben térdelt, én meg előtte oldalamon feküdtem.
akkora volt a farka, h szinte a hasamban éreztem.
pár lökés után el is élvezett.
mivel én nem mentem még el, elővette a vibrimet és kérte, h dugjam meg vele magam keményen, mert látni akarja. nem kellett sokáig kérnie.... egyik kezemmel a vibrit dugtam magamba, másikkal a csiklóm kényeztettem... hamarosan óriásit élveztem.
kipilledve, gyorsan elaludtunk.
de még előtte a férjem elmondta, h vagy kétszer nézte meg a vidit, és rettentően tetszett neki, h nagyon fel voltam izgulva, mintha már belém élvezett volna.
hát, ez volt tegnap este

Szioka.Mi tegnap délután a H.val Délután gyors nyalás-falás,és szex.
Este meg 69poz.
De jo volt
Este meg 69poz.
De jo volt

Egészségedre!!Hagy dolgozzanak az urak is!!
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 07. 21. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)

egészségedre kedves
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 07. 21. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)

A reményem nem hullt a porba nagyon fincsi volt
(Ez egy válasz Rita1990 üzenetére (2011. 07. 21. csütörtök 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)

sötétség, de nagyon. sajna
Elmúltak a napok...végre punci!
Úgy legyen Edi!!Én már túl vagyok a reggeli tornán!!
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 07. 20. szerda 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 20. szerda 15:25

Tegnap este sajnos csak alvás, de a ma estében nagyon bízom, remélem lesz némi "akrobatika".

Tegnap este sajnos csak alvás, de a ma estében nagyon bízom, remélem lesz némi "akrobatika".

a medencében egy finom, érzéki szex
szívesen segítettem volna kedves!
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 07. 14. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 14. csütörtök 18:08

Jónak ígérkezett az este, végre kettesben lehetünk itthon (gondoltuk). Rengeteget csókolóztunk már a vacsifőzés közben amit rettenetesen imádok (és a férjem is tudja hogy ettől nagyon hamar kész vagyok). Szerencsétlenségemre úgy 8 előtt valamivel mikor már mosogattam, felcsengetett a férjem két haverja, és elcsalták sörözni. Egyedül maradtam természetesen kissé elázva odalent, hát nem vártam tétlenül, kézimunkára adtam a fejem kétszeri sikerrel. Utána elaludtam, a férjem sem hallottam hogy hazaért.
Nagyon kreatív vagy! Irigylem a párodat!
Jaj szegény,legyél trükkös,a jól bevált módszer: manipuláld a csengőt,és vigyél sört.
(Ez egy válasz Edina37 üzenetére (2011. 07. 14. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 14. csütörtök 18:08

Jónak ígérkezett az este, végre kettesben lehetünk itthon (gondoltuk). Rengeteget csókolóztunk már a vacsifőzés közben amit rettenetesen imádok (és a férjem is tudja hogy ettől nagyon hamar kész vagyok). Szerencsétlenségemre úgy 8 előtt valamivel mikor már mosogattam, felcsengetett a férjem két haverja, és elcsalták sörözni. Egyedül maradtam természetesen kissé elázva odalent, hát nem vártam tétlenül, kézimunkára adtam a fejem kétszeri sikerrel. Utána elaludtam, a férjem sem hallottam hogy hazaért.
semmi nem volt... és sztem ma sem lesz
Micsoda egy alak. Én nem mentem volna sörözni az tuti. Esetleg csak utána

Egyszer egy olyan lány, aki inkább leszbikus volt, mint bi jegyezte meg, hogy így őt férfi nem, sőt, nőből is csak egy...