lennének ötleteim.
de tudod mit, ha hirtelen nem találtam volna senkit, gyorsan futottam volna ide és vki nagy kínok között csak jött volna
mert addig kell találnom vkit, amíg meg nem gondolja
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 01. péntek 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 01. péntek 16:37
de tudod mit, ha hirtelen nem találtam volna senkit, gyorsan futottam volna ide és vki nagy kínok között csak jött volna

mert addig kell találnom vkit, amíg meg nem gondolja

Törölt felhasználó (794836)

Az addig oké...
De kit 'húzol elő a kalapból'...?
Vagy B verzió, kihez mentek?
Vagy B verzió, kihez mentek?
Az addig oké...
Vagy B verzió, kihez mentek? (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 01. péntek 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 01. péntek 16:31
Vagy B verzió, kihez mentek? (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 01. péntek 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
VIP

a lehető legboldogabb lettem volna, h végre belemegy újra

a lehető legboldogabb lettem volna, h végre belemegy újra
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 01. péntek 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 01. péntek 16:14

Törölt felhasználó (794836)

Mit szóltál volna, ha azt mondja, hogy jó, legyen...?
Mit szóltál volna, ha azt mondja, hogy jó, legyen...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 01. péntek 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 01. péntek 16:12
Törölt felhasználó (33028)
VIP

tegnap este semmi nem volt.
de ma délelőtt közölte a férjem, h mivel úgysincs semmi dolgunk, inkább bújjunk vissza az ágyba, nézzünk vmi jó filmet és úgy fogunk szexelni, ahogy ők - a lehető legjobb filmet választotta, mert 2 pasi, 1 nő volt... mondtam, h ez nehéz lesz így, de mikor betette a farkát, már valójában nem is figyeltem arra, h mi is megy a tv-ben!
de ma délelőtt közölte a férjem, h mivel úgysincs semmi dolgunk, inkább bújjunk vissza az ágyba, nézzünk vmi jó filmet és úgy fogunk szexelni, ahogy ők - a lehető legjobb filmet választotta, mert 2 pasi, 1 nő volt... mondtam, h ez nehéz lesz így, de mikor betette a farkát, már valójában nem is figyeltem arra, h mi is megy a tv-ben!

tegnap este semmi nem volt.

orálisan kielégítettek de valami mennyei módon
és cserébe Ő mit kapott? ;o)
(Ez egy válasz Rita1990 üzenetére (2011. 06. 30. csütörtök 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Én kaptam egy szép virágcsokrot!!

Tegnap este akkorát szeretkeztünk, hogy azt leírni nem tudom. Kinyaltam az asszonyt elöről, hátulról. Nagyon élvezte, ő is jól lekapott. Csak egyre nem tudom rávenni, arra hogy a popoját megdugjam. Az ujjamat már már engedi, miután jól kinyaltam a popóját, de a farkam nem engedi. Mit tegyek?
látom, én írtam utoljára.
akkor megint írok.
hazajött a munkából. megfürödtünk, majd hopp be az ágyba.
elkezdtük megnézni a hivatalos Pszicho paródiát, de annyira unalmasnak tartottam, h inkább rávetettem magam a kezeim közt szépen meredező farkára.
majd oldalra fordított és finoman kényeztetni kezdett forró nyelvével... már majdnem elélveztem.
feltérdeltem és hátulról belém hatolt... imádom így, mert tövig érezni és könnyen el tudunk élvezni, annyira izgat minket ez a póz.
de mint amikor félrecsúszik a lemezen a tű, megszakadt a dolog, mert a vihar becsapta az ablakot, amire a kutya felkelt és megijedt, így felugrott az ágyra.....
ablak becsuk, majd lankadó férfiasságát lábaim simogatásával ébresztettem fel.
hátamra feküdtem, lábam a nyakában és így szeretkeztünk tovább. csókjai a lábamon, és melleim markolászása közben, már csak arra tudtam figyelni, h kinyögjem: gyere!
isteni volt....
akkor megint írok.
hazajött a munkából. megfürödtünk, majd hopp be az ágyba.
elkezdtük megnézni a hivatalos Pszicho paródiát, de annyira unalmasnak tartottam, h inkább rávetettem magam a kezeim közt szépen meredező farkára.
majd oldalra fordított és finoman kényeztetni kezdett forró nyelvével... már majdnem elélveztem.
feltérdeltem és hátulról belém hatolt... imádom így, mert tövig érezni és könnyen el tudunk élvezni, annyira izgat minket ez a póz.
de mint amikor félrecsúszik a lemezen a tű, megszakadt a dolog, mert a vihar becsapta az ablakot, amire a kutya felkelt és megijedt, így felugrott az ágyra.....

ablak becsuk, majd lankadó férfiasságát lábaim simogatásával ébresztettem fel.
hátamra feküdtem, lábam a nyakában és így szeretkeztünk tovább. csókjai a lábamon, és melleim markolászása közben, már csak arra tudtam figyelni, h kinyögjem: gyere!
isteni volt....
semmi nem volt....

Alkalomadtán segítenék én is

Már megint a meló, semmi szex

egy fullos..... alvás....

egy fullos szöszi

kulfold,skype-szex

focimeccs, tehát nekem alvás....

A barátom rendesen megszopatott, tövig döfködte a számba a farkát, fullákoltam is tőle, de imádom ezt. Utánna rányomott az autója motorháztetejére és hátulról szanaszét baszott. Szerintem ma ismét ez fog történni.

semmi...
Nagyon finom orális szeretkezés...... hmmm.....