Hát még lehet...

Nekem egy négyes élményem volt tegnap. A párom, én és egy másik pár. A csajok együtt nyalás, simogatás, csókolózás, és a fiúk dugtak minket. Szopikáltunk is, az én párom a számba-számra élvezett kétszer. Jó volt...
Na nekem nem este, hanem ma délután volt egy eszméletlen baszásom, és úgy bánt velem a párom mint egy mocskos kis kurvával, és akkorát élveztem, hogy majdnem elsikitottam magam, kurva nehéz volt visszatartanom, de muszáj volt, mert nem voltunk egyedül a házban és kihallatszott volna...

masztival...,
de óriásit élveztem!!!!
de óriásit élveztem!!!!

csak álmodoztam

én aludtam

Szex majd szex majd szex majd beájultam...

Azt írd mán le egyszer,hogy weled mi wolt Papuska!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Inkább álmodozó...Vagyis ki tudja...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

csak reménykedő
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaj de beképzelt valaki mostanában...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 12:42

közbe meg az én farkamra gondoltál, h szívesen a szádba lövellésig játszanál közben vele!
közbe meg az én farkamra gondoltál, h szívesen a szádba lövellésig játszanál közben vele!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 10. kedd 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Khhmmm, olyan vad baszás féle, nagyon élveztem...

melóóó
párom megint összekapta magát
öltözködés közben kapott el, és hátulról úgy meg dugott, hogy csak lestem, még előjátékra sem volt idő
nagyon jó volt

csak a lényeg egy jó nyalás után egy tuti szopás!
Beájultam az ágyba...de olyat keféltem álmomba,hogy
csuhaj...
csuhaj...

Olyant basztam vele, hogy aztán mindenem salyogott, és még ma is bennem van az érzés...
Képek nincsenek...:(
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)

mi más mint buliiiii
rózsalány!
részletezd!
fotoillusztrációt kérünk róla! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 11:41
részletezd!
fotoillusztrációt kérünk róla! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát én elég fáradt voltam tegnap este, de a pasim nagyon akaratos volt, és aztán valahogy nem is éreztem a fáradságot...