Hát én elég fáradt voltam tegnap este, de a pasim nagyon akaratos volt, és aztán valahogy nem is éreztem a fáradságot...

mozi...mozi...mozi...

egy jó kis összebujás
megnézted?
Buli a legjobb eddig.
Betervezve egy kellemes aktus ,de a gyermekek elnapoltatták. Később aludtak el ,mint én.
Egyet soha ne felejtsük el, hogy minden csak rajtunk, az embereken múlik, és azokon a moderátorokon, akik teret engednek olyan egyéneknek, akik nem a szexet veszik előtérbe, hanem mások piszkálását és fikázását, továbbá magyar honlapon értehetetlen szővegek
-valamilyen ok miatt, ami elég egyértelmű oknak látszik-
terjesztését, amivel csak tovább szítják a negativ hangulatot és a megosztottságot az emberek, a fórumozók között.
(Ez egy válasz Szimi07 üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 20:16
-valamilyen ok miatt, ami elég egyértelmű oknak látszik-
terjesztését, amivel csak tovább szítják a negativ hangulatot és a megosztottságot az emberek, a fórumozók között.

Teljesen igazad van. Azok a Témák meg nagyon lankadnak, sajnos

Teljesen igazad van. Azok a Témák meg nagyon lankadnak, sajnos
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 05. 06. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 06. vasárnap 20:13

Tegnap? Életem egyik legszarabb estéje, itt olvasgattam a hozzászólásokat és csodálkoztam, hogy egy szexhonlap fórumán miért van oly sok topic és szó az emberi gyarlóságról, gyengeségről és ellenségeskedésről (mondjuk a szomorúság mellet szórakoztató is volt, csak a bibi ott kezdődik, mint egy ragályos belegségnél, fertőz, és hullik tőle az ember mint a pestisben).
Miért nem a SZEX témák a fontosabb és látogatottabb szobák???

Tegnap? Életem egyik legszarabb estéje, itt olvasgattam a hozzászólásokat és csodálkoztam, hogy egy szexhonlap fórumán miért van oly sok topic és szó az emberi gyarlóságról, gyengeségről és ellenségeskedésről (mondjuk a szomorúság mellet szórakoztató is volt, csak a bibi ott kezdődik, mint egy ragályos belegségnél, fertőz, és hullik tőle az ember mint a pestisben).

hmmmm, de jó volt neki.....
(Ez egy válasz kuklukszklán üzenetére (2007. 03. 27. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 27. kedd 22:31

nem tegnap hanem most:csináltam egy pár szép képet majd kinyaltam a szép hamvas puncit,utána bekentem a hátát meg a popsit es ennyi.Ö most édessen alszik!
Tegnap hulla fáradtan 9-kor haza ért,már a kádban majd elaludtam!A Kitsimnek más terwei wótak de az napolwa lett!
Majd ma....

Tegnap este semmi mert én is meg az asszony is szar hagulatban voltunk , ezért inkább lefeküdtünk aludni, de ma bepótoljuk

akor azért vip
(Ez egy válasz kuklukszklán üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)

fényképeztem,feltettem
)

Buli, buli és buli...
Sztem még életemben nem voltam ilyen kegyetlen buliban... áááá.. meghalok
3 kor már simán mezítláb roptam...
Sztem még életemben nem voltam ilyen kegyetlen buliban... áááá.. meghalok

3 kor már simán mezítláb roptam...

ma mi lessz?olyat kell tolnom mint állat
...ha sikerül
...ha sikerül

kártya hajnalig
Jól felidegesítettem magam!!!Brrr!De jó,hogy ma már máma wan már...

Hosszú idő után Valaki várt itthon
Ez igazi meglepi volt

Ez igazi meglepi volt

na megmondom bátor tengerész a vörös tengeren is át kelt és még reggel is