Megvolt ma is
ès volt egy kukkolònk is. Bàr csak a vègèn vettük èszre azèrt adott egy kis plusz izgalmat.
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2018. 02. 26. hétfő 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 26. hétfő 23:48
ès volt egy kukkolònk is. Bàr csak a vègèn vettük èszre azèrt adott egy kis plusz izgalmat.
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2018. 02. 26. hétfő 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskemèten egy elhagyott laktanyànàl sexeltünk egy kisbuszban dèlutàn fènyesnappal. Bàr nem voltunk szem előtt 20 mèterre egy ùt vezetett egy kollègiumhoz ès a buszok is jöttek mentek. Izgalmas volt, lehet holnap megint megyünk
Egy regi ismeros parral talalkoztam, vacsi beszelgetes, majd a holgy hatra ult mellem ,hazafele. Feluton mar az olemben, eszmeletlen finom cicije pedig a szamban, a farkam pedig majd szet durrant! Aztan nalam egy jo kis harmas , elobb csak en kenyeztettem, maj mindketten a szajaba elveztunk! Ha ragondolok ismet szetdorran a farkam!
Alvás.
párom tegnap elött megnézte a szürke ötven árnyalatát ,de mivel sajnos menstruál ezért hiába indult be, nemtudott kielégülni ezért olyan szopásban volt részen hogy csak na. Na mos tegnap a második részét nézte meg,és ismétlés volt csak mivel mennem kellett dolgozni a befejezés mára marad....
remélem jön még ki sok rész belőle
Ugyan az mint február tizenhatodikán...
Otthon a zuhanyzóban finom szopika, majd arcra testere cicikre élvezés....
Az év első isteni biszex hármasa,egy visszatérő partnerünkkel.Fantasztikus volt
Este egy finom szex a feleségemmel a fürdőszobában, reggel meg a szeretőmmel egy gyors menet a kocsiban..........nagyon finom volt mind
kettő
kettő
Az igen!!!Élni tudni kell
)
(Ez egy válasz Casio30 üzenetére (2018. 04. 25. szerda 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 25. szerda 12:26
)
(Ez egy válasz Casio30 üzenetére (2018. 04. 25. szerda 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Este egy finom szex a feleségemmel a fürdőszobában, reggel meg a szeretőmmel egy gyors menet a kocsiban..........nagyon finom volt mind
kettő
kettő
Egy jakkuzis dézsa fürdő a szabadban pezsgővel erotikával sexel....
Javasold, hogy napi tévésorozatot készítsenek belőle! Mint a barátok közt, vagy a jóban rosszban. Nem lenne rossz!
(Ez egy válasz zizike73 üzenetére (2018. 03. 14. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zizike73 üzenetére (2018. 03. 14. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Javasold, hogy napi tévésorozatot készítsenek belőle! Mint a barátok közt, vagy a jóban rosszban. Nem lenne rossz! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 17. szombat 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 17. szombat 06:52
Törölt felhasználó (940836)
párom tegnap elött megnézte a szürke ötven árnyalatát ,de mivel sajnos menstruál ezért hiába indult be, nemtudott kielégülni ezért olyan szopásban volt részen hogy csak na. Na mos tegnap a második részét nézte meg,és ismétlés volt csak mivel mennem kellett dolgozni a befejezés mára marad....
bocsánat, zizike73 az előbb rossz helyre kattintottam
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 08. kedd 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 08. kedd 12:44
Törölt felhasználó (776323)
Javasold, hogy napi tévésorozatot készítsenek belőle! Mint a barátok közt, vagy a jóban rosszban. Nem lenne rossz!
A tusolóban zuhanyzás közben egy finom kis szopika arcra élvezéssel......
Nem tegnap, ma este... :P
Levetkőzött fekvéshez és megkívántam a csodás testét. Ledöntöttem az ágyra és rövid előjáték után hamarosan a szájában voltam, én pedig a csiklóját nyalogattam. Istenien csinálta.
A puncijába menekültem, nehogy túl gyorsan kivégezzen.
De azzal még finomabban szorított, így nem sokkal az Ő orgazmusa után beleélveztem a lucskos kelyhébe.
Nem volt egy hosszú menet, de csodálatos volt.
Levetkőzött fekvéshez és megkívántam a csodás testét. Ledöntöttem az ágyra és rövid előjáték után hamarosan a szájában voltam, én pedig a csiklóját nyalogattam. Istenien csinálta.
De azzal még finomabban szorított, így nem sokkal az Ő orgazmusa után beleélveztem a lucskos kelyhébe.
Ugyanaz mint marcius huszonnyolcadikan...
Nagy semmi
szerintem ma sem lesz ez máshogyan
szerintem ma sem lesz ez máshogyan
Hmm..., a képeket elnézve nagyon irigyellek.
Gyönyörű nő a párod!
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2018. 05. 10. csütörtök 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 10. csütörtök 23:28
Gyönyörű nő a párod!
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2018. 05. 10. csütörtök 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tegnap, ma este... :P
Hát egy ritka durván jó szopást kaptam
Reszketésig lovagolt rajtam és a végén telilőttem a punciját

kuklukszklán