Szex vele. Iimádom
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2018. 05. 19. szombat 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 19. szombat 07:48

Este szétnéztem a gloryba, lehangolóan nem volt mozgás.
Aztán észre vettem a mocorgást az egyik kabinba, és olyan finoman leszopott a titkos idegen hogy csak na...
Aztán észre vettem a mocorgást az egyik kabinba, és olyan finoman leszopott a titkos idegen hogy csak na...
Este szétnéztem a gloryba, lehangolóan nem volt mozgás.
Reszketésig lovagolt rajtam és a végén telilőttem a punciját

Hát egy ritka durván jó szopást kaptam

Hmm..., a képeket elnézve nagyon irigyellek.
Gyönyörű nő a párod!
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2018. 05. 10. csütörtök 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 10. csütörtök 23:28
Gyönyörű nő a párod!

Nem tegnap, ma este... :P
Levetkőzött fekvéshez és megkívántam a csodás testét. Ledöntöttem az ágyra és rövid előjáték után hamarosan a szájában voltam, én pedig a csiklóját nyalogattam. Istenien csinálta.
A puncijába menekültem, nehogy túl gyorsan kivégezzen.
De azzal még finomabban szorított, így nem sokkal az Ő orgazmusa után beleélveztem a lucskos kelyhébe.
Nem volt egy hosszú menet, de csodálatos volt.
Levetkőzött fekvéshez és megkívántam a csodás testét. Ledöntöttem az ágyra és rövid előjáték után hamarosan a szájában voltam, én pedig a csiklóját nyalogattam. Istenien csinálta.
De azzal még finomabban szorított, így nem sokkal az Ő orgazmusa után beleélveztem a lucskos kelyhébe.

Nagy semmi
szerintem ma sem lesz ez máshogyan

Ugyanaz mint marcius huszonnyolcadikan...
Nem tegnap, ma este... :P

A tusolóban zuhanyzás közben egy finom kis szopika arcra élvezéssel......
bocsánat, zizike73 az előbb rossz helyre kattintottam
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 08. kedd 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 08. kedd 12:44
Törölt felhasználó (776323)

Javasold, hogy napi tévésorozatot készítsenek belőle! Mint a barátok közt, vagy a jóban rosszban. Nem lenne rossz!

Javasold, hogy napi tévésorozatot készítsenek belőle! Mint a barátok közt, vagy a jóban rosszban. Nem lenne rossz! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 17. szombat 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 17. szombat 06:52
Törölt felhasználó (940836)

párom tegnap elött megnézte a szürke ötven árnyalatát ,de mivel sajnos menstruál ezért hiába indult be, nemtudott kielégülni ezért olyan szopásban volt részen hogy csak na. Na mos tegnap a második részét nézte meg,és ismétlés volt csak mivel mennem kellett dolgozni a befejezés mára marad....
remélem jön még ki sok rész belőle

Javasold, hogy napi tévésorozatot készítsenek belőle! Mint a barátok közt, vagy a jóban rosszban. Nem lenne rossz!
(Ez egy válasz zizike73 üzenetére (2018. 03. 14. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy jakkuzis dézsa fürdő a szabadban pezsgővel erotikával sexel....

Az igen!!!Élni tudni kell
)
(Ez egy válasz Casio30 üzenetére (2018. 04. 25. szerda 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 25. szerda 12:26

Este egy finom szex a feleségemmel a fürdőszobában, reggel meg a szeretőmmel egy gyors menet a kocsiban..........nagyon finom volt mind
kettő

Este egy finom szex a feleségemmel a fürdőszobában, reggel meg a szeretőmmel egy gyors menet a kocsiban..........nagyon finom volt mind
kettő

Az év első isteni biszex hármasa,egy visszatérő partnerünkkel.Fantasztikus volt

Otthon a zuhanyzóban finom szopika, majd arcra testere cicikre élvezés....
Ugyan az mint február tizenhatodikán...
párom tegnap elött megnézte a szürke ötven árnyalatát ,de mivel sajnos menstruál ezért hiába indult be, nemtudott kielégülni ezért olyan szopásban volt részen hogy csak na. Na mos tegnap a második részét nézte meg,és ismétlés volt csak mivel mennem kellett dolgozni a befejezés mára marad....
remélem jön még ki sok rész belőle

Alvás.