Eszméletlen lovaglás.
Ez komoly???
Harmadszor futok neki!!!
...miután a szájába élveztem megkért, hogy kóstoljam meg az izgalomtól lucskos punciját.
Nem kellett kétszer kérnie.
Sokáig Ő sem bírta.
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2018. 06. 18. hétfő 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Harmadszor futok neki!!!
...miután a szájába élveztem megkért, hogy kóstoljam meg az izgalomtól lucskos punciját.
Nem kellett kétszer kérnie.

Sokáig Ő sem bírta.

Leírtam, hogy mi történt, amiből ennyi jelent meg...
Tehát: a párom prosztata masszázs közben a szájával kényeztetett, aminek hamarosan meg is lett a nem mindennapi eredménye, annál is inkább, mert látszott rajta, hogy Ő is élvezi, izgatja. (Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2018. 06. 18. hétfő 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Tehát: a párom prosztata masszázs közben a szájával kényeztetett, aminek hamarosan meg is lett a nem mindennapi eredménye, annál is inkább, mert látszott rajta, hogy Ő is élvezi, izgatja. (Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2018. 06. 18. hétfő 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon jó volt!
Publicszex
a teraszon.

Meglovagolt, majd a szájába élveztem, majd megcsókolt és visszaült a farkamba
Ismét én elégítette ki magam...
A szokasos semmi
Qva nagy vihar és alvás....
Jó kis szopatás délután
Hát nem este, de délután nyitott ablaknál szexeltünk a kádban zuhanyzás közben majd ezt a nappaliban fejeztük be szintén nyitott erkély ajtó elött
Remélem a szomszédoknak szép napot okoztunk

Tegnap este egy jól sikerült 2+1 volt a fiúk jávára!
Sziasztok! Tegnap este 3 pasi irt rám! nem tudják elolvasni hogy hetero vagyok vagy nem hiszik el? Teljesen pozitivan és normálisan álltam az itteni ismerkedéshez eddig de most már elég. nincs is adatlapjuk, vagy ha van akkor párként, és ők heterok. szerintem itt nincs is nő!
Isteni a tested drága...a puncid nyalnivalóan szép! Szívesen körbe nyalnálak!
Mindig ugyanaz...
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2018. 05. 29. kedd 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)

2 kemény menet közötte csikló kényeztetés szájjal nyelvvel ujjakkal.Utána cigi tusolás és bealvás

Alvás mert az asszony nem ad pinát.
Kellemes este volt, mind a négyünk örömére !
Sziasztok!
Mi találtunk itt egy párt,éd össze is jöttünk velük.Jó volt.
Mi találtunk itt egy párt,éd össze is jöttünk velük.Jó volt.
Jól szájbakúrtak. Imádom. Bivaok