Mi volt tegnap este?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3126   2020. 12. 30. szerda 20:47
Futópartner Futópartner
Jól hiszed vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 30. szerda 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (973232)
2020. 12. 30. szerda 08:59
Kezdem azt hinni, hogy ilyen nő nem létezhet! :(
#3125   2020. 12. 30. szerda 08:59
X Törölt felhasználó (973232)
Kezdem azt hinni, hogy ilyen nő nem létezhet! :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 29. kedd 03:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)
2020. 12. 29. kedd 03:17
A munka vègeztèvel haza indultam. A kocsim úgy döntött, hogy fèlúton megadta magàt . Leàllt és nem indult be. Felhívtam egyik ismerősöm aki a segítsègemre sietett,majd közölte trèlert kell hívni.Megint telefon és jött a tlérer is,egy helyeske fiatal pasival.Nem bírtam ellenàlni ès flörtőlgetni kezdtem.Elvitte a kocsimat a szervízbe,közben engem meg haza.Szóval volt idő ràhangolodni.Senki nem volt nàlam otthon ,behívtam mondvàn hogy ki kell fizessem ès meghívtam egy kàvèra .A félénk fiúcska egyszeriben férfi lett,és a tettek mezejére lèpett.Udvarolt,kikezdett velem ,èn meg hagytam.Mondtam neki neharagúdj de ki kell mennem a wc-re.Magamra kaptam egy combfixet ,hari tartóval ès egy fehèr szexy badyt egy piros magassarkúval.Kimentem meglàtott ,köpni nyelni alig bírt.Làthatóan zavarban volt, hàt àtvettem az irànyítàst.Elkezdtem simogatni,megcsokókni ,majd elè àlltam ès elkezdtem a fenekem a micsodàjàhoz dörzsölgetni.Èreztem hogy kőkemèny lett.Majd egy mozdulattal elètèrdeltem ès kibontottam a gatyójàt.Mikor meglàttam a kukijàt,azt gondoltam hogy ezt biztos nem teszi belèm. Àtlagos lehetett 18 20 cm körül de nagyon vastag volt.Alig fèrt be a makkja is a szàmban.Nagyon hamar elment ,de többlövetű volt.Hàt belèmhatolt azthittem előszőr hogy szètrepedek,de aztàn olyan èrzèki volt ès olyan ügyes ,hogy megsem tudom szàmolni hànyszor a csúcsra juttatot.A testem beleremegett hosszasan,a lèlegzetem elakadt, ès csak hagytam megannyiszor megismètelni addíg amig a sràc bírta.Ügyes volt intenzíven 4 óràt megállàs nèlkül bírt.Jó volt nagyon ,de kicsit fèlek mert ez tegnap dèlutàn este törtènt de azóta màr 50 sms t írt. Belèmhabarodott ,viszont èn csak szexet akartam.Ö folytatnà ,de valaha mèg az apjaval is szexeltem fiatalon.
Ezèrt is húzom meg a hatàrt 30- 35 èvnèl ,most nem bírtam a vèremmel.Hàt ennyi volt .
#3124   2020. 12. 30. szerda 06:42
jony1983 jony1983
Mostmár azèrt igazán ellibbennèk elötted egyszer kètszer, hátha kikezdenènk egymással
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 29. kedd 03:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 29. kedd 03:17
A munka vègeztèvel haza indultam. A kocsim úgy döntött, hogy fèlúton megadta magàt . Leàllt és nem indult be. Felhívtam egyik ismerősöm aki a segítsègemre sietett,majd közölte trèlert kell hívni.Megint telefon és jött a tlérer is,egy helyeske fiatal pasival.Nem bírtam ellenàlni ès flörtőlgetni kezdtem.Elvitte a kocsimat a szervízbe,közben engem meg haza.Szóval volt idő ràhangolodni.Senki nem volt nàlam otthon ,behívtam mondvàn hogy ki kell fizessem ès meghívtam egy kàvèra .A félénk fiúcska egyszeriben férfi lett,és a tettek mezejére lèpett.Udvarolt,kikezdett velem ,èn meg hagytam.Mondtam neki neharagúdj de ki kell mennem a wc-re.Magamra kaptam egy combfixet ,hari tartóval ès egy fehèr szexy badyt egy piros magassarkúval.Kimentem meglàtott ,köpni nyelni alig bírt.Làthatóan zavarban volt, hàt àtvettem az irànyítàst.Elkezdtem simogatni,megcsokókni ,majd elè àlltam ès elkezdtem a fenekem a micsodàjàhoz dörzsölgetni.Èreztem hogy kőkemèny lett.Majd egy mozdulattal elètèrdeltem ès kibontottam a gatyójàt.Mikor meglàttam a kukijàt,azt gondoltam hogy ezt biztos nem teszi belèm. Àtlagos lehetett 18 20 cm körül de nagyon vastag volt.Alig fèrt be a makkja is a szàmban.Nagyon hamar elment ,de többlövetű volt.Hàt belèmhatolt azthittem előszőr hogy szètrepedek,de aztàn olyan èrzèki volt ès olyan ügyes ,hogy megsem tudom szàmolni hànyszor a csúcsra juttatot.A testem beleremegett hosszasan,a lèlegzetem elakadt, ès csak hagytam megannyiszor megismètelni addíg amig a sràc bírta.Ügyes volt intenzíven 4 óràt megállàs nèlkül bírt.Jó volt nagyon ,de kicsit fèlek mert ez tegnap dèlutàn este törtènt de azóta màr 50 sms t írt. Belèmhabarodott ,viszont èn csak szexet akartam.Ö folytatnà ,de valaha mèg az apjaval is szexeltem fiatalon.
Ezèrt is húzom meg a hatàrt 30- 35 èvnèl ,most nem bírtam a vèremmel.Hàt ennyi volt .
#3123   2020. 12. 29. kedd 03:17
X Törölt felhasználó (4269692)
#3122   2020. 12. 22. kedd 21:09
tirli tirli
Nekem special a papnő
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 07. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 07. hétfő 18:16
Na ,hàt egyre èrdekesebb pàrhuzam.Legèny legyen a talpàn aki elsőre meglàtja a pàrhuzamot a szex ,ès az àltalad leírtak között. Kinek a papp ,kinek y pappnè.
#3121   2020. 12. 07. hétfő 18:16
Na ,hàt egyre èrdekesebb pàrhuzam.Legèny legyen a talpàn aki elsőre meglàtja a pàrhuzamot a szex ,ès az àltalad leírtak között. Kinek a papp ,kinek y pappnè.
(Ez egy válasz MrCelofan üzenetére (2020. 12. 07. hétfő 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 07. hétfő 12:55
Szerintem pusztán a rím kedvéért, de hasonlóan felépített a következő strófa is hűtőszekrénnyel és Jászberénnyel.
Valószínűleg nem csapott volna rá anno Kodály, de még Bartók sem kezdett volna lázas jegyzetelésbe. Ellenben tökéletesen autentikus szerzemény mely született egy kocsma asztalnál az inspirációt és alkotói kedvet alkoholos italokkal ízlés szerint bőven megtámogatottan.
#3120   2020. 12. 07. hétfő 12:55
MrCelofan MrCelofan
Szerintem pusztán a rím kedvéért, de hasonlóan felépített a következő strófa is hűtőszekrénnyel és Jászberénnyel.
Valószínűleg nem csapott volna rá anno Kodály, de még Bartók sem kezdett volna lázas jegyzetelésbe. Ellenben tökéletesen autentikus szerzemény mely született egy kocsma asztalnál az inspirációt és alkotói kedvet alkoholos italokkal ízlés szerint bőven megtámogatottan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 07. hétfő 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 07. hétfő 12:04
Èrtem!
De a gàztűzhely?
#3119   2020. 12. 07. hétfő 12:04
Èrtem!
De a gàztűzhely?
(Ez egy válasz MrCelofan üzenetére (2020. 12. 07. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 07. hétfő 09:36
Amolyan népi, és a dallam sem sokat segít az élvezeti értéken. Viszont az itteni napló szerű bejegyzéseid és Szombathely említése ezt a mesterművet dobta fel boldogult gimis/főiskolás emlékeimből. vigyor5
#3118   2020. 12. 07. hétfő 09:36
MrCelofan MrCelofan
Amolyan népi, és a dallam sem sokat segít az élvezeti értéken. Viszont az itteni napló szerű bejegyzéseid és Szombathely említése ezt a mesterművet dobta fel boldogult gimis/főiskolás emlékeimből. vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 07. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 07. hétfő 09:09
Ez igazàn èrdekes nègysoros!
#3117   2020. 12. 07. hétfő 09:09
Ez igazàn èrdekes nègysoros!
(Ez egy válasz MrCelofan üzenetére (2020. 12. 06. vasárnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 06. vasárnap 21:31
Jártál e már Szombathelyen?
Bulizál e már gáztűzhelyen? (kicsit sánta egyéni verzió)
Zimmezumm receffice bumm bumm bumm. hehe
#3116   2020. 12. 07. hétfő 08:09
Eniko35 Eniko35
Kellemes meleg fürdő majd amatőr videó nézés egyedül. (férjem dolgozott)
#3115   2020. 12. 06. vasárnap 21:31
MrCelofan MrCelofan
Jártál e már Szombathelyen?
Bulizál e már gáztűzhelyen? (kicsit sánta egyéni verzió)
Zimmezumm receffice bumm bumm bumm. hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 06. vasárnap 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 06. vasárnap 10:39
Dèlutàn Szombathelyen jàrtam.
#3114   2020. 12. 06. vasárnap 10:39
Dèlutàn Szombathelyen jàrtam.
#3113   2020. 11. 30. hétfő 09:06
Carpediem4791 Carpediem4791
Kedves GYÖNYÖRŰNŐ! Nincs kétségem,hogy egy nagyon jó Nő vagy,hidd el! És abban sincs,hogy ha bárhová elmész,bárhol megjelensz,akkor találsz Magadnak....! Üdv.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 27. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 27. péntek 21:48
A vàlaszod ,vagy hozzàszólàsod olyan mint a hozzàmàllàsod.Talàn nagykèpűnek hangzik de tènyleg mindíg talàlok ha keresek.A genetikànak köszönhetően 43 èvesen mèg bomba formàban van a testem.Gondold csak el! 165 magas vagyok 58 kg,hosszú szőke hajam van 103 cm a cicim ami termèszetes,a derekam pedig egy nagyobb tenyerűfèrfi mèg majdnem àtèri a tenyereivel.Mindezt 3 szülès utàn.Mivel üzletasszony vagyok ,mindíg elegànsan szoknyàban ès tűsarokban jàrok.5 nyelven beszèlek ,ebbol 3 szinte anyanyelvi szinten.Nem tartom magam butànak,nyitott vagyok a vilàgra, imàdom a focit ,az autósportot,ès mèg lövèszettel is foglalkozom hobby szinten.Hidd el nekem ha akarom ,nem nehèz pasit felszednem.
#3112   2020. 11. 29. vasárnap 13:46
X Törölt felhasználó (855458)
Mesélj, hogy történt?
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2020. 11. 21. szombat 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 21. szombat 07:11
Meg dugták a feleségemet.
#3111   2020. 11. 27. péntek 21:48
A vàlaszod ,vagy hozzàszólàsod olyan mint a hozzàmàllàsod.Talàn nagykèpűnek hangzik de tènyleg mindíg talàlok ha keresek.A genetikànak köszönhetően 43 èvesen mèg bomba formàban van a testem.Gondold csak el! 165 magas vagyok 58 kg,hosszú szőke hajam van 103 cm a cicim ami termèszetes,a derekam pedig egy nagyobb tenyerűfèrfi mèg majdnem àtèri a tenyereivel.Mindezt 3 szülès utàn.Mivel üzletasszony vagyok ,mindíg elegànsan szoknyàban ès tűsarokban jàrok.5 nyelven beszèlek ,ebbol 3 szinte anyanyelvi szinten.Nem tartom magam butànak,nyitott vagyok a vilàgra, imàdom a focit ,az autósportot,ès mèg lövèszettel is foglalkozom hobby szinten.Hidd el nekem ha akarom ,nem nehèz pasit felszednem.
#3110   2020. 11. 27. péntek 21:46
(Ez egy válasz Carpediem4791 üzenetére (2020. 11. 26. csütörtök 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 26. csütörtök 10:39
Ja! Bárhol jár a nő,mindig talál egy (rá)felálló farkat,aki pont ott van,pont akkor és csak rá vár! smile
#3109   2020. 11. 26. csütörtök 10:39
Carpediem4791 Carpediem4791
Ja! Bárhol jár a nő,mindig talál egy (rá)felálló farkat,aki pont ott van,pont akkor és csak rá vár! smile
(Ez egy válasz buckoka üzenetére (2020. 11. 24. kedd 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 24. kedd 15:56
Farok zsibbasztó sztorijaid vannak..[#beka3] wow1
#3108   2020. 11. 24. kedd 15:56
buckoka buckoka
Farok zsibbasztó sztorijaid vannak..[#beka3] wow1
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 14. szombat 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 14. szombat 01:05
Ma egy üzleti ügy miatt Győrben jàrtam.A dolgom vègeztèvel gondoltam az új lakàsomhoz,nèzegetek bútorokat.Sorra vègigjàrtam a nagyobb üzleteket,ès az egyikben összefutottam egy sràccal akivel mèg anno a volt fèrjemmel többeseztünk. Elegàns voltam,magassarkúban tetszetem is Attilànak.Attila egy 40 èves 175 magas kisportolt testalkatú fiú ,aki baromi vagàny .Roppant energikus,ès lehengerlő stílusa van,az a fajta aki pillanatok alatt ledumàlja rólúnk csajokról a bugyit.Szóval beszèlgettünk,közben nèztük a bútorokat.Majd kimentünk ès az autója melett folytattuk. Egy kis idő elteltèvel, megkèrt hogy üljek be hozzà az autóba.Először vacilàlltam,mert egy ütött -kopott ,belül is koszos autó volt. Mindegy csak beültem. Egyből jött is a poèn hogy hàtul van a közösülès.Kinevettem magam, majdvisszadobtam a labdàt azzal ,hogy ezekszerint elöl csak maszturbàlni ,ès önkielègíteni szabad , hisz csak egyes üèsekről beszèlünk.Egyszer csak meghívott magàhoz egy üdítőre,mivel tudja nem kàvèzok.Elfogadtam a meghívàst. Ott ülve nàla egyszer csak beugrott hogy neki bizony hatalmas a micsodàlya. Egy pillanat alatt totàl nedves lettem. Làttam őis alig bírta màr tűrtőztetni magàt, oda is hajolt egy làgy csókért.Egymàsnak ugrottunk ,estünk keltünk keresztűl mindenen. Azt tudni kell,hogy most vette a lakàst alig volt bent bútor,de doboz annàl több.3 óràn àt megàllàs nèlkűl rosszalkodtunk, màr a vègèn sorozatos orgazmusaim voltak tőle. Többször elment ő is a vègèn màr elèg rendesen ragadtam az ondótól.letusoltam ,felöltöztem ,és haza indúltam. Hàt egy ilyen napom volt a mai.
#3107   2020. 11. 21. szombat 12:25
X Törölt felhasználó (4300912)
Egy fantasztikus orális kényeztetés

... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kuklukszklán kuklukszklán
Nyitás ideje: 2004. 10. 31. vasárnap
Üzenetek: 3546db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 29. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!