Tolmacs van hozzad?
(Ez egy válasz sziku77 üzenetére (2021. 01. 04. hétfő 00:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 04. hétfő 00:37

Tudod miért?? Azért,mert Ő (Gyönyörnö7) szőke haja és kék szeme. Plussz szép formás alak. Pasik imádnak (kivétel)....Természetes pasik föláll a farkák az utcán,boltban,stb.... Én is imádom szöke haja és kék szemü csajok.
Ha arra minden 40-es Milf ilyen nagyètvágyú, akkor nagy bajba leszel
(Ez egy válasz CDKS üzenetére (2021. 01. 04. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 04. hétfő 12:47

Osztom a véleményed. Mondjuk én a közelében lakom, majd minden szembejövő szőke 40-es milfnél bepróbálkozom hátha összeakadunk.
Osztom a véleményed. Mondjuk én a közelében lakom, majd minden szembejövő szőke 40-es milfnél bepróbálkozom hátha összeakadunk.
(Ez egy válasz jony1983 üzenetére (2021. 01. 04. hétfő 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 04. hétfő 10:35

Kezd egy kicsit eldurvulni a fórum. Azt gondolom, hogy ezt talán nemèrdemli Gyönyörűnő7. Mèg mielött bárki meggyanusítana azzal, hogy nyalizok neki, hát ki kell ábrándítsam. Azèrt nem kell lehordani senkit mert egy ilyen oldalon meri válalni, hogy èpp mennyi palival kefèlt vagy, hogy hogyan!Ha azt vesszük, hogy a párommal 13 èv alatt kb 4000 szer dugtunk akkor nem is olyan sok az az 500
! A törtèneteivel meg mi is a gond?!Azèrt valjuk be őszintèn ki ne álmodott volna arról, hogy egy jó nő aki veszi a lapot elmegy vele kefèlni?! Legtöbbször randik után fekszik le valakivel. Mi is ebben a kivetni való?! Ha a valóság tartalma miatt vagytok ennyire kiakadva akkor, mièrt is számít ez nektek?Ha egy 130 kilós pasi irogat kamu regisztráció mögè bújva, akkor lelke rajta! Nekem ettől se több se kevesebb! Szèp napot

Kezd egy kicsit eldurvulni a fórum. Azt gondolom, hogy ezt talán nemèrdemli Gyönyörűnő7. Mèg mielött bárki meggyanusítana azzal, hogy nyalizok neki, hát ki kell ábrándítsam. Azèrt nem kell lehordani senkit mert egy ilyen oldalon meri válalni, hogy èpp mennyi palival kefèlt vagy, hogy hogyan!Ha azt vesszük, hogy a párommal 13 èv alatt kb 4000 szer dugtunk akkor nem is olyan sok az az 500
! A törtèneteivel meg mi is a gond?!Azèrt valjuk be őszintèn ki ne álmodott volna arról, hogy egy jó nő aki veszi a lapot elmegy vele kefèlni?! Legtöbbször randik után fekszik le valakivel. Mi is ebben a kivetni való?! Ha a valóság tartalma miatt vagytok ennyire kiakadva akkor, mièrt is számít ez nektek?Ha egy 130 kilós pasi irogat kamu regisztráció mögè bújva, akkor lelke rajta! Nekem ettől se több se kevesebb! Szèp napot

Hogy hol vagyok (pici )gyere nézd meg meg lepodnel .anyuci. Ha rajtam múlna már rég lelaktalakvolna ....itt vereted magad a semmire .inkább keresd meg pityut vagy miklost .hiába teszed a szépet itt majd az évek el intéznek .....gondolkodj már egyszerre 10pasi ügyes vagy hogy tudsz tükörbe nézni mozdony szőke .......
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 03. vasárnap 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 03. vasárnap 23:15
Törölt felhasználó (4269692)

Anyuci? Akkor te vagy biztos a pici ,kicsi ,aprócska fiúcska. Gondolom odalent is csak kicsit talàlni akkor..Èn meg sem pedofil nem vagyok,sem a kicsi ,pici aprócska fiúkra sem bukom.Hàt ez van .
Tudod miért?? Azért,mert Ő (Gyönyörnö7) szőke haja és kék szeme. Plussz szép formás alak. Pasik imádnak (kivétel)....Természetes pasik föláll a farkák az utcán,boltban,stb.... Én is imádom szöke haja és kék szemü csajok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 02. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 02. szombat 14:19
Törölt felhasználó (4389762)
VIP

Szerintem legkozelebb Andersen neven regisztralj majd. En nem is ertem miert, de engem nem akarnak folyton megkefelni mar az utcan? Adj tanacsot kerlek, hogy kell ezt elerni, hogy a ferfiak mar allo farokkal jojjenek szembe velem a szupermarketben is....annyira jo lenne ennyire etvagygerjesztonek lenni. Ugy irigykedem rad, de tenyleg.

Vajon én gerjesztettem?
(Ez egy válasz CDKS üzenetére (2021. 01. 03. vasárnap 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a beszélgetés sem pont a jó irányba halad. Sajnos..
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 03. vasárnap 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 03. vasárnap 23:18

Egy kitöltetlen ,fotó nèlküli adatlappal vagy itt.Ezèrt èn nem hívlak fel.Azèrt a lehetősèget megköszönöm.
Egy kitöltetlen ,fotó nèlküli adatlappal vagy itt.Ezèrt èn nem hívlak fel.Azèrt a lehetősèget megköszönöm.
Anyuci? Akkor te vagy biztos a pici ,kicsi ,aprócska fiúcska. Gondolom odalent is csak kicsit talàlni akkor..Èn meg sem pedofil nem vagyok,sem a kicsi ,pici aprócska fiúkra sem bukom.Hàt ez van .
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 03. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 03. vasárnap 16:36
Törölt felhasználó (1519602)

Nem mi és ha van neki autótrelere ?vagy öltönye ? Anyuci
Nem mi és ha van neki autótrelere ?vagy öltönye ? Anyuci
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 03. vasárnap 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 03. vasárnap 15:38

Neked biztos tuti lenne. Azèrt ilyen könnyen nem adom magam.
Könnyen? Azt èszrevettem
Azèrt, hidd el minden nagykèpűsèg nèlkül mondhatom, hogy neked is tuti lenne.Pont ahogy te is leírod, hogy a korodhoz kèpest jól nèzel ki
.nincs mièrt szègyenkeznem az biztos. De sajnos ahogy elnèzem eggyikkötünk se fog meggyőződni a másikról. Azèrt èn mindent elhiszek. A fantáziámnak így jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 03. vasárnap 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 03. vasárnap 15:38

(Ez egy válasz jony1983 üzenetére (2021. 01. 03. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 03. vasárnap 08:32

Nah, kitalálam a tutit
Találkozzunk ès tèged
bizonyítandó alátámasztom mivoltod!

Nah, kitalálam a tutit
Találkozzunk ès tèged
bizonyítandó alátámasztom mivoltod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 03. vasárnap 02:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 03. vasárnap 02:13

Na hàt ma kaptam hideget,meleget egyarànt.Úgy döntöttem nem fogok magyaràzkodni ,míèrt is tennèm.Aki olvassa ès hiszi amit írok ide annak egy nagy virtuàlis cuppanos puszit küldök,aki meg kètelkedik az meg irigy ,ès így fejezi ki az èrzelmeit ,ezèrt rajtuk àtnèzek egyszerűen.
Na hàt ma kaptam hideget,meleget egyarànt.Úgy döntöttem nem fogok magyaràzkodni ,míèrt is tennèm.Aki olvassa ès hiszi amit írok ide annak egy nagy virtuàlis cuppanos puszit küldök,aki meg kètelkedik az meg irigy ,ès így fejezi ki az èrzelmeit ,ezèrt rajtuk àtnèzek egyszerűen.
Azabaj ez csak történet ..... 500 ember. meg swinger nél 10 a (szépséged) majd el múlik anyuci !
Én is visszaolvastam a történeteidet
Nem semmi, de írjad csak, kíváncsian várom a következőt
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 02. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 02. szombat 14:49

Andersen? Nem tudom eldönteni ,hogy cinikus hangvètelű ,vagy irigykedő esetleg tènyleg èrdeklődő jellegű az íràsod.Mivel nem ismerhetlek nem mondhatok sem a külsődről,sem a belső tulajdonsàgaidról sem semmit. Amit viszont mondhatok, az az hogy a genetikànak köszönhetően 43-44 között is mèg jól nèzek ki.Valóban megnèznek a pasik mindenütt,ès az is igaz hogy az àtlagnàl talàn jobban frölltölök.Talàn ezeknek köszönhetőek a megannyi kalandjaim.
Nem hinném hogy neked tanácsot kellene adni
Tudod te mi fán terem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 02. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)

VIP

Szerintem legkozelebb Andersen neven regisztralj majd. En nem is ertem miert, de engem nem akarnak folyton megkefelni mar az utcan? Adj tanacsot kerlek, hogy kell ezt elerni, hogy a ferfiak mar allo farokkal jojjenek szembe velem a szupermarketben is....annyira jo lenne ennyire etvagygerjesztonek lenni. Ugy irigykedem rad, de tenyleg.

Nem hinném hogy neked kellene tanácsot adni

VIP

Andersen? Nem tudom eldönteni ,hogy cinikus hangvètelű ,vagy irigykedő esetleg tènyleg èrdeklődő jellegű az íràsod.Mivel nem ismerhetlek nem mondhatok sem a külsődről,sem a belső tulajdonsàgaidról sem semmit. Amit viszont mondhatok, az az hogy a genetikànak köszönhetően 43-44 között is mèg jól nèzek ki.Valóban megnèznek a pasik mindenütt,ès az is igaz hogy az àtlagnàl talàn jobban frölltölök.Talàn ezeknek köszönhetőek a megannyi kalandjaim.
VIP