Szex a medencében.
A házibarátunkal ismét jól éreztük magunkat.
Konkréttaban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 29. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 29. péntek 22:05
Törölt felhasználó (4269692)

Dèlutàni huncutkodàs.
Dèlutàni huncutkodàs.
Sötét
Volt egy nagyon finom kis 3-asunk egy itteni fiatal bikával. Ezúton is köszönjük!

69 éves tanárnőmmel nosztalgiáztunk arról mikor én voltam 18 éves És korrepetálás után mitt tettünk. Most is ismételtünk.
Hat de jó, kitörlődött a nagyrésze.röviden irodai zárt ajtós tollbamondás és csiklódörzsi.
Egy fél órája történt.
Mi egy irodában dolgozunk (főnök beosztott
Mi egy irodában dolgozunk (főnök beosztott
Hajnalban át jött a nejem simogatva felkeltett én viszonoztam éreztem a forró lédús punciát pillanatok alatt merev lettem és már be is csúsztam a szent helyre, nagyot élveztük mind a ketten.

Bővebben
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 24. vasárnap 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 24. vasárnap 06:48
Törölt felhasználó (4269692)

Jól sikerült.
Jól sikerült.
Semmi, feküdtem a hátamon és égnek állt a betonkemény farkam várva egy kemény női segget hogy tornázzon rajta, de ez itt a GG-n csak álom

Szívás! Türelmetlenül, álló répával vártam haza a munkából a feleségem. Rámcsörgött, hogy randit beszéltek meg a volt pasijával és később fog hazaérni. Nyolc óra előtt nem sokkal itthon is volt és rohant fürdeni. Elhárított minden közeledésemet, hogy nagyon kimerült. Nem maradt más mint ki kellett verjem magamnak.

Felavatva a konyhabútort, a feleségem felült, nem is szállt le, míg el nem élveztünk. Előbb nyalakodás volt, majd a pont puncimagasságban lévő farkam izgalmas élvezeteket adott a "kedvencemnek". A végén igen sok helyre köpködtem. Évek óta az egyik legjobb együtlétünk volt.
Hóesés
Micimackó fázott

Áramszünet volt! Szomszéd hölgynél voltam segíteni a szekrényt összeszerelni. Váratlanul ért a hirtelen áramnélküliség. Mivel a munkát nem tudtuk folytatni a kanapéra ültem. Beszélgettünk és a szomszédom Ági is mellén telepedett. Elmondta hogy még miket tervez a lakásba. Figyeltem miket mond. Majd jött egy váratlan fordulat. Kérdést nekem szegezte, hogy tegyük élvezetessé az esténket. Kérdeztem mire gondol, egyértelműsítette hogy egy jó szexre gondolt! Tettünk is érte.
Köszönöm annak a kedves párnak a tegnapi kora estét.
Kevessel beered....konnyu lehet partnert talalnod.
(Ez egy válasz sziku77 üzenetére (2021. 01. 04. hétfő 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 04. hétfő 16:44

Nem kell Tolmács
Ő egy szempillantás és elintézni. Ö Fértfi bálvány. ennyi
Te is simán ,mert nagy melled
))))

Nem kell Tolmács
Ő egy szempillantás és elintézni. Ö Fértfi bálvány. ennyi
Te is simán ,mert nagy melled
))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 04. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 04. hétfő 13:40

Törölt felhasználó (4389762)

Tolmacs van hozzad?