Nagyon szeretjük az anált, de tegnap este különösen könnyen csusszantan tövig a feleségem popsijába, kutyusban. Majd kivéve rávertem a popsijára, élvezte ahogy csurog lefele a punciján.
Naturista rendezvény Szentesen...
szerda este

Egy punci, és popsi nyalás, majd egy hatalmas szájba élvezés...nyeléssel..
Hajnali ébredés buli után,feleségem punciját élvezésig nyaltam aztán dugtunk egy hatalmasat ő 4szer is elélvezett mire én a végén megdugtam a száját és torokra élveztem egy kurvanagyot….
Egy kellemes szex amitől a szomszédunk kutyája elkezdet ugatni.

Hajnali hazaérkezés pár üveg pezsgő után, egy szexorgia, ahol a pezsgősüveg is szerepet kapott a puncimban

Egy kb 20 évvel ezelőtt elkezdett de akkor a bátorság hiánya miatt be nem teljesült hármas a tegnap este megtörtént. Egy gyerekkori barátnőnkkel éreztük jól egymást mindenki örömére. Nagyszerű élmény volt.
Lovaglást kutyapóz követte.
Megdugott a párom a felcsatolhatossal utána már nedves puncijat kényeztettem elvezesig és hatalmas szeretkezéssel zártuk az estét!

Űdv.ez az igazi. készültek fotók is?
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 08. hétfő 07:17

Megdugott a párom a felcsatolhatossal utána már nedves puncijat kényeztettem elvezesig és hatalmas szeretkezéssel zártuk az estét!

Láb masszánzst kért tőlem a párom de mivel imádom a szép lábait így egyből állt is a farkam!
Jó krémes lábai közé raktam és úgy kényeztetett egy darabig , közben a punciját símogattam. Aztán befúrtam az arcom a nedves puncijába hosszasan nyaltam közben észre vettem hogy a popsiját nagyon tekeri az ujjam felé! Finoman elkezdtem újazni a popsiját! Hatalmas élvezéssel zárúlt ez a fejezet! Majd oldalára fordult jelezve hogy tegyem be neki a farkam addigra már nagyon feszültem! Betoltam neki finoman. Egy ütemes tempós menet végén hatalmasat spricceltem a puncija mélyére ! Percekig csurgott belőle. Isteni látvány volt a csupasz alteste így spermásan!
Jó krémes lábai közé raktam és úgy kényeztetett egy darabig , közben a punciját símogattam. Aztán befúrtam az arcom a nedves puncijába hosszasan nyaltam közben észre vettem hogy a popsiját nagyon tekeri az ujjam felé! Finoman elkezdtem újazni a popsiját! Hatalmas élvezéssel zárúlt ez a fejezet! Majd oldalára fordult jelezve hogy tegyem be neki a farkam addigra már nagyon feszültem! Betoltam neki finoman. Egy ütemes tempós menet végén hatalmasat spricceltem a puncija mélyére ! Percekig csurgott belőle. Isteni látvány volt a csupasz alteste így spermásan!
Barátunk elmesélte milyen szex baleset érte. Feleségével anális szex közben a szőlőmag megsértette a bőrt a farkán.

Így jár az, aki a kijáraton akar bemenni
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 08. hétfő 14:38

Barátunk elmesélte milyen szex baleset érte. Feleségével anális szex közben a szőlőmag megsértette a bőrt a farkán.

Izgató este lehetett. Én is gyakran kérek talpmasszázst, és sokszor nálunk is hasonlóan végződik az este.
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 08. hétfő 11:23

Láb masszánzst kért tőlem a párom de mivel imádom a szép lábait így egyből állt is a farkam!
A női fenék szüzessége megadta magát

Mivel megvan a párombak ezért este csak leszopot
Reggel visszon kérte ugy dugjam a száját mit a punciját szoktam.
Reggel visszon kérte ugy dugjam a száját mit a punciját szoktam.
Tegnap este az történt, ami már időtlen idők óta történik minden nap, a nagy SEMMI.
egy laza masszázs, szeretkeztünk több pózban… a 3. orgazmusa után pedig szólt, hogy feküdjek a hátamra, mert szeretne leszopni

Szombat este szerepjátékoztunk kb 3 órán át . Iszonyú jó vol.Nyalás ,szopatás végén hatalmas élvezés!