2 menet után meg szoktam könnyeztetni a Loch Ness-i szörnyet. Közben 1 szemhunyásnyit durmolok is. De utána jön egy kis fenekelés, hogy egy kicsit izgalmasabb legyen a dolog.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 15. szerda 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 15. szerda 17:55
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 15. szerda 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is tudtam, hogy te alszol is közben, de ezentul figyelni fogom !
Nem is tudtam, hogy te alszol is közben, de ezentul figyelni fogom !
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 15. szerda 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 15. szerda 17:18
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 15. szerda 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát én tutira aludtam.
2 után már.
Hát ha neked kiesett az alvás tegnapról akkor tényleg vad lehetett. Vagy ennyire jól bírod alvás nélkül ??
2 után már.Hát ha neked kiesett az alvás tegnapról akkor tényleg vad lehetett. Vagy ennyire jól bírod alvás nélkül ??
Hát én tutira aludtam.
2 után már.
Hát ha neked kiesett az alvás tegnapról akkor tényleg vad lehetett. Vagy ennyire jól bírod alvás nélkül ??
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 15. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2 után már.Hát ha neked kiesett az alvás tegnapról akkor tényleg vad lehetett. Vagy ennyire jól bírod alvás nélkül ??
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 15. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja??? Hogy te aludtál is?? Hát alvásra nem emlékszem !
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 15. szerda 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 15. szerda 17:03
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 15. szerda 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap este alvás volt
mi van tablet, ennyire vadra sikerült a tegnap este?
tegnap este alvás volt
Tegnap este?? Na ezért kéne már ebben a korban szedni valami memória javitót. Mikor is volt tegnap este??
tegnap este leestem a lépcsőről és túléltem egy horzsolással a térdemen. Mindenesetre utána gyorsan vissza kucorogtam az ágyba és elaludtam.
forró fürdő és nyugodt éjszaka!!
Semmi!!!!
Óóóóó Te segény...méé nem szótál nekem meg a Surdának...mi dugtunk wolna...
Pina!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Pina!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 09. 15. hétfő 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Tennap este???...hihihi...megnyírbáltam a szakállam...utána szeretkeztem a párommal...wagy csak álmomban??!!
tegnapelőtt este volt... érdekes... izgató izé. inkább le se írom, töröljétek a hozzászólást a faszra...
elvette az eszem a punci.
elvette az eszem a punci.
sex, sex, sex
sima popsidugás
Orfújás,köhögéscsillapitás,és még dugni se volt kedvem
egész hétvégén beleértve a tegnap estét is arra gondoltam hogy vajon hiányzok -e valakinek?amúgy a megszokott itthoni hangulat volt!
pakolás egy hétre kaja és ruha!és vártam hogy végre hétfő reggel legyen.
pakolás egy hétre kaja és ruha!és vártam hogy végre hétfő reggel legyen.
Bejött a párom és morcosan kérdezi megint fórumozol,mondtam neki ha van kedved ülj le nyugodtan a gép elé,sose szokott GGtnézni de most csak azért is leült és örömmel látta hogy itt pasik fotóit is lehet látni(szerintem egyik se olyan jó mint én
)
)
Sziasztok!
Egy kis izelítő a tegnap estémről...
Egy kis izelítő a tegnap estémről...
Mi tegnap este itt a gg-n lebzseltünk egy darabig...megnéztünk pár amatőr videót, ráizgultunk és nekiláttunk a gyakorlatban megvalósítani pár figurát...kár, hogy még nincs kameránk
Ma, mivel megint itt vagyunk, valszeg ugyanez lesz...
Ma, mivel megint itt vagyunk, valszeg ugyanez lesz...
Ah, tegnap este szomszédolt a puncim!
Valahogy a szomszéd farka mindig zöldebb (izgalmasabb)...
Vagy hogy mondják ezt...
De ma este viszont pihentetnem kell egy kicsit a nyilásaimat a tegnap este miatt...
És még a szomszéd azt mondja, hogy nagyon mocskos nő vagyok...
Valahogy a szomszéd farka mindig zöldebb (izgalmasabb)...
Vagy hogy mondják ezt...
De ma este viszont pihentetnem kell egy kicsit a nyilásaimat a tegnap este miatt...
És még a szomszéd azt mondja, hogy nagyon mocskos nő vagyok...

kuklukszklán

Jana Mrazkova