Sziasztok!
Na én most elmesélem hogy mi történt tegnap este azaz most éjszaka!
miután mind a 2en eldöntöttük hogy végre csinálunk sexy képeket akkor jött az hogy olyan szinten egymásnak estünk amilyen szinten csak lehet.Amikor nyalni kezdtem a punciját egyből nagyot sóhajtot az élvezettől.Egyből folyt minden isteni nedű!Hamarosan azon kaptam magam hogy mind a 2en csináljuk a fantasztikus képeket és megy a nagy orgia.Punci nyalás után jött amire nem számítottam! Még pedig a kérdés hogy mit szeretnék! Válaszom csak annyi volt hogy a feneked.
Már nem is volt több kérdés csak a tömör tények és a hatalmas orgia.Úgy hatoltam be mintha csak a forró puncija lenne. Egy 2 póz váltás aztán egy hatalmas élvezés a csodás fenekébe.Miközben a puncit izgattam!
Csodás volt! És még képek is vannak!
Remélem tetszik amit írtam! Gondoltam megosztom veletek! Jó éjt!
Na én most elmesélem hogy mi történt tegnap este azaz most éjszaka!

miután mind a 2en eldöntöttük hogy végre csinálunk sexy képeket akkor jött az hogy olyan szinten egymásnak estünk amilyen szinten csak lehet.Amikor nyalni kezdtem a punciját egyből nagyot sóhajtot az élvezettől.Egyből folyt minden isteni nedű!Hamarosan azon kaptam magam hogy mind a 2en csináljuk a fantasztikus képeket és megy a nagy orgia.Punci nyalás után jött amire nem számítottam! Még pedig a kérdés hogy mit szeretnék! Válaszom csak annyi volt hogy a feneked.

Már nem is volt több kérdés csak a tömör tények és a hatalmas orgia.Úgy hatoltam be mintha csak a forró puncija lenne. Egy 2 póz váltás aztán egy hatalmas élvezés a csodás fenekébe.Miközben a puncit izgattam!

Csodás volt! És még képek is vannak!
Remélem tetszik amit írtam! Gondoltam megosztom veletek! Jó éjt!
semmi..:(
A németek lenyomták a hollandokat

Tegnap gyantáztatta teljesen csupaszra a punciját. Zuhányzás után egész este meztelenül ült a fotelben, szétvetett lábakkal. Úgy tettem, mintha észre sem venném, szunyúkáltam a kanapén. Amikor azt mondta, hogy megy és lefekszik, gyorsan letusoltam, utána mentem. Minden bevezetés nélkül a puncájába nyaltam, azt hittem rögtön elélvez, de kellett egy egész perc, úgy felpörgette magát a várakozban. Ezután szétkeféltem és a hasára, mellére élveztem. Reggel azt mondta, alig bír lábra állni, hálából megint jött a reggeli cumi. Alig várom, hogy hazaérjen.......
Mivel a párom a focit nem szereti ezért az esti meccs közeben szopizott
majd ,hogy Ő is kapcsolatban legyen a sporttal lovagolt egy nagyot!
Nagyon jó volt !
(a meccset meg megnéztem ma)
majd ,hogy Ő is kapcsolatban legyen a sporttal lovagolt egy nagyot!
Nagyon jó volt !
(a meccset meg megnéztem ma)
Paromnak most nem lehet szeretkezni,de azert lekuzdottuk a problemat.....
Kedvesem orgazmusig nyalattatta a csiklojat,nagyon elveztem a puncija edes nedvet a nyelvemen.Miutan kipihegte magat o is meg akarta kapni a maga finomsagat.A kormeivel a golyoimat cirogatta,kozben eloszor gyengeden,majd egyre vadabbul cumizott.Csak hagynom kellett,h az utolso cseppet is kiszivja.Szep este volt,sok gyengedseggel,imadjuk az ilyet.Es meg csak hetfo....

Mellszex

Tegnap este csak egy fél órám volt,h beugorjak a Drágámhoz,de úgy leápolt,mint egy mesebeli jótündér

Nagyon jó volt a tegnap este is!
Első baszásunk után a Drágám lenyelte (mivel nem szed gyógyszert és gyomorsav kitűnő fogamzásgátló!)
A második menet után pedig a popsijába sültem ki! (majd fél úton találkozik a két "hadsereg".
ui:reggel megint szakszizott a Drágám majd puncijába élveztem /gumival/ így a punci is kapott a jóból!
A legjobb viszont a farkamnak volt!
Első baszásunk után a Drágám lenyelte (mivel nem szed gyógyszert és gyomorsav kitűnő fogamzásgátló!)
A második menet után pedig a popsijába sültem ki! (majd fél úton találkozik a két "hadsereg".
ui:reggel megint szakszizott a Drágám majd puncijába élveztem /gumival/ így a punci is kapott a jóból!
A legjobb viszont a farkamnak volt!
Számoltam a vibrátorom centimétereit...

Leszopott a párom és le is nyelte mind egy cseppig!
mennyi szmájli??
tetszett amit leírtál... a többi privibe....
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2012. 05. 23. szerda 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 23. szerda 17:48

Mennyi szmájli..?
Nem csodálkozom
Ma az én párocskám is ilyen vigyori
Ugyanis tegnap este,egy vacsi után elmentünk kocsikázni.Nagyon álmos voltam,meg kedvetlen is,mert volt egy kis zördülés köztünk.
Ettől függetlenül Ő nagyon rá volt kattanva a dugásra.
Félreálltunk,átültünk a hátsó ülésre.Még ekkor is csak durciztam,kedvetlen voltam...de jött egy pillanat,amikor a semmiből ugrott be az agyamba,hogy a barátnője szajhának nevezi újabban
és és,h tudom,h milyen igazi kis ribanc a barátnőm,aki nem vágyik másra,csak,h ribancként is kezeljem.Mindezt ki is mondtam neki,miközben vadul nekiestem,harapdáltam a nyakát,keményem markolásztam a termetes,keményen duzzadó melleit.
Ettől már én is nagyon beindultam.
Ledobáltuk a ruháinkat és egy percen belül már lovagolt is rajtam egészen kifúlladásig...
Ekkor hanyatt feküdt és kezelésbe vettem a guszta kis punciját.Alig pár perc elteltével akkorát élvezett,h öregasszony korában is emlékezni fog rá
Pihent egy picit és ekkor Ő vett engemet kezelésbe
Én is elég hamar eldurrantam... Alaposan leszopott és le is nyelte,az utolsó cseppig
Kaptam tőle egy hosszas csókot,majd lassan felöltöztünk.
Alig h ezzel megvoltunk,irt a párom barátnője,h nagyon szivesen kinyalná
Pár erotikus SMS t váltottak.Én felajánlottam,h elviszem hozzá,de már elég későre járt...nem vállalták a lányok..
Majd talán legközelebb...
Ez igy is egy felejthetetlen este volt!

Ugyanis tegnap este,egy vacsi után elmentünk kocsikázni.Nagyon álmos voltam,meg kedvetlen is,mert volt egy kis zördülés köztünk.
Félreálltunk,átültünk a hátsó ülésre.Még ekkor is csak durciztam,kedvetlen voltam...de jött egy pillanat,amikor a semmiből ugrott be az agyamba,hogy a barátnője szajhának nevezi újabban

Ledobáltuk a ruháinkat és egy percen belül már lovagolt is rajtam egészen kifúlladásig...
Ekkor hanyatt feküdt és kezelésbe vettem a guszta kis punciját.Alig pár perc elteltével akkorát élvezett,h öregasszony korában is emlékezni fog rá

Én is elég hamar eldurrantam... Alaposan leszopott és le is nyelte,az utolsó cseppig

Pár erotikus SMS t váltottak.Én felajánlottam,h elviszem hozzá,de már elég későre járt...nem vállalták a lányok..
Ez igy is egy felejthetetlen este volt!
Mennyi szmájli..?
Nem csodálkozom
és és,h tudom,h milyen igazi kis ribanc a barátnőm,aki nem vágyik másra,csak,h ribancként is kezeljem.Mindezt ki is mondtam neki,miközben vadul nekiestem,harapdáltam a nyakát,keményem markolásztam a termetes,keményen duzzadó melleit.
Kaptam tőle egy hosszas csókot,majd lassan felöltöztünk.
Ez igy is egy felejthetetlen este volt! (Ez egy válasz corinna üzenetére (2012. 05. 22. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 22. kedd 17:12
IGEN
előkaptam a vibrátorom és elkezdtem izgatni a puncimat, aztán a férjem már meg akart őrülni, mert nem engedtem a puncimhoz a nyelvével
elélveztem a vibrátortól, aztán közösen megfürödtünk a férjemmel, aztán nyalakodás és szopás után szexeltünk sokféle pózban... élvezés után se hagytam a férjem, hiszen neki még "járt" egy orgazmus
. A számba élvezett másodszor.... hmmm... nedves lett a puncim, hogy így elmeséltem
!!!

Ez igy is egy felejthetetlen este volt! (Ez egy válasz corinna üzenetére (2012. 05. 22. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)

És,összejött a pótlás?
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2012. 05. 20. vasárnap 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 20. vasárnap 20:14

A Hungaroringen voltunk egész nap... este Tankcsapda koncert... szex elmaradt, de ma duplán bepótoljuk ígérem
!!!!!!!

A Hungaroringen voltunk egész nap... este Tankcsapda koncert... szex elmaradt, de ma duplán bepótoljuk ígérem
!!!!!!!

Kikapott a bayern....

Miért nem szóltál??
(Ez egy válasz kyttyke üzenetére (2012. 05. 19. szombat 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 19. szombat 10:45

Hát nem az mint amire számítottam és amit vártam már egész nap..............

Sütés,főzés,borozgatás SZEXEL és rengeteg orgazmussal fűszerezve,nagyon tetszett mindenkinek.
Hát nem az mint amire számítottam és amit vártam már egész nap..............