Mi volt tegnap este?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 65 66 67 68 69 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2223   2012. 06. 30. szombat 07:27
X Törölt felhasználó (134651)
Sziasztok.
Gyakoroltunk egy műfarokkal,ugyanis hétfőtől pár napot egy barátunkkal töltünk el hármasban egy fürdőhelyen,és a fürdés másodlagos lesz. vigyor2 smile vigyor2
#2222   2012. 06. 30. szombat 00:03
Macilacy Macilacy
Ááá,csak a véletlen sodorja őket körém nyes Én meg már annak is örülök,ha legalább az ilyen rossz kislányok szóba állnak velem hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 29. péntek 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465893)
2012. 06. 29. péntek 19:03
Hát mert te általában a rossz kislányokat keresed. beka2 hehe
#2221   2012. 06. 29. péntek 20:20
X Törölt felhasználó (426247)
Kikaptak a németek azt hittem idegbajt kapok....
#2220   2012. 06. 29. péntek 19:03
X Törölt felhasználó (465893)
Hát mert te általában a rossz kislányokat keresed. beka2 hehe
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2012. 06. 29. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 29. péntek 14:31
A jól nevelt az nem hehe
De olyanokat meg nem ismerek wow1
#2219   2012. 06. 29. péntek 14:31
Macilacy Macilacy
A jól nevelt az nem hehe
De olyanokat meg nem ismerek wow1
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 29. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465893)
2012. 06. 29. péntek 14:25
Jól nevelt kislány nem köpköd! nyes nyes nyes
#2218   2012. 06. 29. péntek 14:25
Jól nevelt kislány nem köpköd! nyes nyes nyes
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2012. 06. 28. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 28. csütörtök 22:51
Neki is láttunk a kocsi hátsó ülésén,de erőnk már alig maradt ekkorra,habár nagyon be voltunk indulva az előzmények hatására.
Csináltuk,amig az erőnk tartotta...állati vadsággal és a végén már levegőért kapadoztunk.
A Drágám kérte,hogy a szájába élvezzek.Mostanság szinte mindig oda kéri smile
Én meg nem tiltakoztam...vertem a farkamat,miközben rásegitett közben egy kis cumizással.
Nem tartott sokáig és hatalmasat élveztem,leápolt az utolsó cseppig.. De most valamiért nem volt kedve lenyelni...kinyitotta az ajtót és kiköpte a kocsi mellé.
Én meg viccesen jegyeztem meg neki,hogy jólnevelt kislány nem köpköd! hehe

Mindent összevetve,egy emlékezetes este volt nekünk.
#2217   2012. 06. 29. péntek 00:21
on-lány on-lány
Korán lefeküdtem---nem tudtam gépelni:begyulladtak acsuklómtól az inak és a kezemet sem tudtam mozgatni. szomoru1
#2216   2012. 06. 28. csütörtök 22:51
Macilacy Macilacy
Neki is láttunk a kocsi hátsó ülésén,de erőnk már alig maradt ekkorra,habár nagyon be voltunk indulva az előzmények hatására.
Csináltuk,amig az erőnk tartotta...állati vadsággal és a végén már levegőért kapadoztunk.
A Drágám kérte,hogy a szájába élvezzek.Mostanság szinte mindig oda kéri smile
Én meg nem tiltakoztam...vertem a farkamat,miközben rásegitett közben egy kis cumizással.
Nem tartott sokáig és hatalmasat élveztem,leápolt az utolsó cseppig.. De most valamiért nem volt kedve lenyelni...kinyitotta az ajtót és kiköpte a kocsi mellé.
Én meg viccesen jegyeztem meg neki,hogy jólnevelt kislány nem köpköd! hehe

Mindent összevetve,egy emlékezetes este volt nekünk.
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2012. 06. 28. csütörtök 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 28. csütörtök 22:40
Kissé megkésve...

Az egy igen mozgalmasra sikeredett este volt,talán nem is igazán a szex miatt,inkább csak a változatosság,bohémkodás tette emlékezetessé.
Egész nap úgy terveztük,h már kora este talizunk,és a kedvesem nem is akart elmenni a barátnőivel a volt osztálytársuk szülinapi partijára...inkább akart velem lenni. De nem jött össze,mert a munkám alaposan elnyúlt.
Igy aztán időközben megbeszéltük,hogy mégis elmegy a csajokkal és én meg majd érte megyek,amint tudok.
Én tiz körül értem oda,aranyos volt a kis házigazda,behivott,kinált.
Ez egy medencés,csokiszökőkutas kertipari volt.
Alighogy leültem,volt egy nyugtalanitó telefonom,ami eléggé lehangolt,miközben mindenki már jól fel volt pörögve...iszogattak rendesen.. Na de hamarosan elszállt a rosszkedvem és a kedvesem már érdeklődött is a házigazdánál,h nem-e lenne valahol egy üres szoba smile
De nem volt,csak egy valami raktár féle,ahová elvonultunk és a drágám egy hűtővitrinre támaszkodva kezdte el hátulról dugatni magát velem.
Alighogy nekiláttunk,irt a barátnője,h ha lehet,átugrana és jól kinyalná... smile
Innen kezdve az drágaságom nem tudott helyén maradni,dugtunk még egy kicsit és félbehagytuk a dolgot,leültünk az asztalhoz...vártuk,hogy mikor menjünk a kedvesem barátnője elé..hogy végre találkozzanak.
Nem kellett sokat várni és már indultunk is a település bejáratához,ahol meg volt beszélve a találka.
Volt egy rendőri ellenőrzésünk 50 méterre a megbeszélt hely előtt,aztán jött Ő,a kedvesem átszállt a kocsijába,elindultunk és visszafelé szintén ugyanaz a rendőr ellenőrzött minket.
Pár perc és már mentünk is.A lányok előre,én meg követtem őket,egészen a folyóparti,elnéptelenedett strandig.Már csak alig néhányan voltak...jöttek mentek,kocsival,gyalog...
Leálltunk egy sötétebb helyen,de az autók lámpája oda oda villant,elég gyakran.
A lányoknak felajánlottam a kocsimat...az kissé tágasabb..
Tették a dolgukat smile ,én meg izgatottan vártam őket,miközben zabáltak a szúnyogok...meg szerintem őket is,csak épp nem oda figyeltek hehe
Hallottam a nyitott ablaknál,ahogy épp jól el vannak.
Nem húzták túl soká és már elő is bújtak,jókat kacarászva.Nagyon szeretem őket együtt...olyan kis aranyosak vigyor2
Aztán még egy kis tipitapi,de az már a búcsúzás része volt....kicsit beszélgettünk is közben.Elment...mi meg vissza a partiba...
Nagyon fel volt dobódva a kedvesem.
Két újdonsült párocska romantikázott a medencében. Párom kérdezett,hogy nem lenne e kedvem nekem is belemenni vele? Kedvem volt,de semmi fürdésre alkalmas gatyesz,vagy részére bikini.
Igy hát csak ledobtam a blúzomat és bermudában indultam a viznek,Ő meg bugyi melltartóban.Nem zavartattunk magunkat...ment a hülyülés,jókat poénkodtunk.
Két szóból sikerült rávennem a lányokat,h cseréljenek bugyit a viz alatt,meg hasonló bevállalós poénok sora smile
Ekkorra már minden el volt csendesedve,a fiúk támolyogtak és már csak ült mindenki.
Kettő körül elköszöntünk,hazaindultunk. Persze,dugni azért még megálltunk a szabadban,valahol félúton.

Folyt...
#2215   2012. 06. 28. csütörtök 22:40
Macilacy Macilacy
Kissé megkésve...

Az egy igen mozgalmasra sikeredett este volt,talán nem is igazán a szex miatt,inkább csak a változatosság,bohémkodás tette emlékezetessé.
Egész nap úgy terveztük,h már kora este talizunk,és a kedvesem nem is akart elmenni a barátnőivel a volt osztálytársuk szülinapi partijára...inkább akart velem lenni. De nem jött össze,mert a munkám alaposan elnyúlt.
Igy aztán időközben megbeszéltük,hogy mégis elmegy a csajokkal és én meg majd érte megyek,amint tudok.
Én tiz körül értem oda,aranyos volt a kis házigazda,behivott,kinált.
Ez egy medencés,csokiszökőkutas kertipari volt.
Alighogy leültem,volt egy nyugtalanitó telefonom,ami eléggé lehangolt,miközben mindenki már jól fel volt pörögve...iszogattak rendesen.. Na de hamarosan elszállt a rosszkedvem és a kedvesem már érdeklődött is a házigazdánál,h nem-e lenne valahol egy üres szoba smile
De nem volt,csak egy valami raktár féle,ahová elvonultunk és a drágám egy hűtővitrinre támaszkodva kezdte el hátulról dugatni magát velem.
Alighogy nekiláttunk,irt a barátnője,h ha lehet,átugrana és jól kinyalná... smile
Innen kezdve az drágaságom nem tudott helyén maradni,dugtunk még egy kicsit és félbehagytuk a dolgot,leültünk az asztalhoz...vártuk,hogy mikor menjünk a kedvesem barátnője elé..hogy végre találkozzanak.
Nem kellett sokat várni és már indultunk is a település bejáratához,ahol meg volt beszélve a találka.
Volt egy rendőri ellenőrzésünk 50 méterre a megbeszélt hely előtt,aztán jött Ő,a kedvesem átszállt a kocsijába,elindultunk és visszafelé szintén ugyanaz a rendőr ellenőrzött minket.
Pár perc és már mentünk is.A lányok előre,én meg követtem őket,egészen a folyóparti,elnéptelenedett strandig.Már csak alig néhányan voltak...jöttek mentek,kocsival,gyalog...
Leálltunk egy sötétebb helyen,de az autók lámpája oda oda villant,elég gyakran.
A lányoknak felajánlottam a kocsimat...az kissé tágasabb..
Tették a dolgukat smile ,én meg izgatottan vártam őket,miközben zabáltak a szúnyogok...meg szerintem őket is,csak épp nem oda figyeltek hehe
Hallottam a nyitott ablaknál,ahogy épp jól el vannak.
Nem húzták túl soká és már elő is bújtak,jókat kacarászva.Nagyon szeretem őket együtt...olyan kis aranyosak vigyor2
Aztán még egy kis tipitapi,de az már a búcsúzás része volt....kicsit beszélgettünk is közben.Elment...mi meg vissza a partiba...
Nagyon fel volt dobódva a kedvesem.
Két újdonsült párocska romantikázott a medencében. Párom kérdezett,hogy nem lenne e kedvem nekem is belemenni vele? Kedvem volt,de semmi fürdésre alkalmas gatyesz,vagy részére bikini.
Igy hát csak ledobtam a blúzomat és bermudában indultam a viznek,Ő meg bugyi melltartóban.Nem zavartattunk magunkat...ment a hülyülés,jókat poénkodtunk.
Két szóból sikerült rávennem a lányokat,h cseréljenek bugyit a viz alatt,meg hasonló bevállalós poénok sora smile
Ekkorra már minden el volt csendesedve,a fiúk támolyogtak és már csak ült mindenki.
Kettő körül elköszöntünk,hazaindultunk. Persze,dugni azért még megálltunk a szabadban,valahol félúton.

Folyt...
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2012. 06. 24. vasárnap 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 24. vasárnap 13:30
Én várom!!!!!!!!! Látom te is korán kerültél ágyba smile
#2214   2012. 06. 28. csütörtök 19:37
X Törölt felhasználó (844965)
egész hétenéjszakás vagyok,ez cumi.
#2213   2012. 06. 28. csütörtök 08:11
Irigylem a barátnődet. smile
(Ez egy válasz vinkli üzenetére (2012. 06. 27. szerda 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 27. szerda 23:56
Hú, a bulgár tengerpart egyik zuhanyzójában szopott le a drágám,több napos adagot nyelt! (elmondása szerint itt a sperma is sósabb,de nekem nagyon édes volt tele spriccelni a kis szopos száját!)
#2212   2012. 06. 27. szerda 23:56
vinkli vinkli
Hú, a bulgár tengerpart egyik zuhanyzójában szopott le a drágám,több napos adagot nyelt! (elmondása szerint itt a sperma is sósabb,de nekem nagyon édes volt tele spriccelni a kis szopos száját!)
#2211   2012. 06. 26. kedd 18:44
Egy őrületes maszti! finom
#2210   2012. 06. 24. vasárnap 13:30
corinna corinna
Én várom!!!!!!!!! Látom te is korán kerültél ágyba smile
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2012. 06. 24. vasárnap 04:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 24. vasárnap 04:01
Majd alszok egy picit és utána leirom.Jóéjt mindenkinek!
#2209   2012. 06. 24. vasárnap 04:01
Macilacy Macilacy
Majd alszok egy picit és utána leirom.Jóéjt mindenkinek!
#2208   2012. 06. 21. csütörtök 08:53
akaba akaba
semmi...:(
#2207   2012. 06. 18. hétfő 09:11
X Törölt felhasználó (844965)
szio.Nekem tegnap,klassz napom volt.Meg ismerkedtem ,egy középkoru csajal.A beszélgetés és a kv után,meg hivtam magamhoz..Kis beszélgetés után,elkezdtünk,ciroka marokázni.,ez annyira tetszett neki,hogy elkeztem nyalni.Ezt ö,cumizásal,honorálta.miután jot szeretkeztünk,69 cel zártuk le a témét.Fürdés után,monta meg hogy ő még ilyet sosem csinált.Du még kétszer szeretkeztönk,,és kétszerszopott le.Este mikor elválltunk,azt kérdezte mikor ,lehetne ezt megismételni. Na ilyen az ujjdonség erelye.,hat.
#2206   2012. 06. 18. hétfő 02:09
X Törölt felhasználó (846490)
Sziasztok!
Na én most elmesélem hogy mi történt tegnap este azaz most éjszaka! wink
miután mind a 2en eldöntöttük hogy végre csinálunk sexy képeket akkor jött az hogy olyan szinten egymásnak estünk amilyen szinten csak lehet.Amikor nyalni kezdtem a punciját egyből nagyot sóhajtot az élvezettől.Egyből folyt minden isteni nedű!Hamarosan azon kaptam magam hogy mind a 2en csináljuk a fantasztikus képeket és megy a nagy orgia.Punci nyalás után jött amire nem számítottam! Még pedig a kérdés hogy mit szeretnék! Válaszom csak annyi volt hogy a feneked. smile
Már nem is volt több kérdés csak a tömör tények és a hatalmas orgia.Úgy hatoltam be mintha csak a forró puncija lenne. Egy 2 póz váltás aztán egy hatalmas élvezés a csodás fenekébe.Miközben a puncit izgattam! smile
Csodás volt! És még képek is vannak!
Remélem tetszik amit írtam! Gondoltam megosztom veletek! Jó éjt!
#2205   2012. 06. 15. péntek 08:48
akaba akaba
semmi..:(
#2204   2012. 06. 14. csütörtök 18:03
X Törölt felhasználó (426247)
A németek lenyomták a hollandokat eljen

... 65 66 67 68 69 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kuklukszklán kuklukszklán
Nyitás ideje: 2004. 10. 31. vasárnap
Üzenetek: 3543db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 03. szombat

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!