? :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 22. vasárnap 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465893)
2012. 07. 22. vasárnap 10:36
Munka. A barátnőm puncija helyett...
Mátkám éjszakás én itthon...hajnalba viszont bepótolta az esti mulasztását!
Picivel éjfél előtt hazaértem a munkából
Nyertem a puttón egy tízest.
A feleségem megkért, hogy elégítsem ki. Addig nyaltam a csiklóját, miközben hol a punciját ujjaztam, hol pedig a mellbimbóját húzgáltam/csavargattam, hogy a végén kiabálós-sikítós orgazmusa lett
Spontán szex de jó volt...
Munka. A barátnőm puncija helyett...
Egy egyszerű kefélés, de nagyon jól esett!
Óriási kefélés fergeteges orgazmusokkal
... és megint kifejeztük pár kupica pálinka után, mennyire is oda vagyunk egymásért
Csak azt sajnálom,nem lehettem a béke bíró!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 11. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (388655)
2012. 07. 11. szerda 11:00
Kibékültünk, és ezt testileg is kifejeztük
A mentalista...aztán meg csak alvás..
Kibékültünk, és ezt testileg is kifejeztük
Esztergomi vár bástyájánál,hatalmasat szeretkeztünk a szabadba!
Párom kirakta a szűrömet.
A párom késő jött haza én éppen a zuhany alól jöttem ki erre Ő megakarta kóstolni a tusfürdőt én nem ellenkeztem
egy pár perces szopás után felhúzta a szexi ruháját félre húzta a pici tangáját és meglovagolt. Nagyon élvezem azt is amikor tangában ül rám! Hatalmas sikítás közepette rám pisilt élvezés közben.
Én is nagyon élveztem majd fürdés után alvás előtt csinált egy mély torkos szopást!
egy pár perces szopás után felhúzta a szexi ruháját félre húzta a pici tangáját és meglovagolt. Nagyon élvezem azt is amikor tangában ül rám! Hatalmas sikítás közepette rám pisilt élvezés közben.
Én is nagyon élveztem majd fürdés után alvás előtt csinált egy mély torkos szopást!
Hát ez kiváló....
Hatalmas orgazmus. Egy leszbi videó nagyon felizgatott és nem bírtam ki, hogy ne nyúljak magamhoz!
Sziasztok.
Gyakoroltunk egy műfarokkal,ugyanis hétfőtől pár napot egy barátunkkal töltünk el hármasban egy fürdőhelyen,és a fürdés másodlagos lesz.
Gyakoroltunk egy műfarokkal,ugyanis hétfőtől pár napot egy barátunkkal töltünk el hármasban egy fürdőhelyen,és a fürdés másodlagos lesz.
Ááá,csak a véletlen sodorja őket körém Én meg már annak is örülök,ha legalább az ilyen rossz kislányok szóba állnak velem
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 29. péntek 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465893)
2012. 06. 29. péntek 19:03
Hát mert te általában a rossz kislányokat keresed.