Hatalmas csoda finom csoda jó szeretkezés !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajnos én is éjszakás voltam, és én is dugtam volna inkább.
(Ez egy válasz vinkli üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó lett volna baszni egyet ,de éjszakás voltam.
Négyes gabalyodás nálunk egy másik párral. Olyan jól sikerült, hogy szombaton visszavágó lesz idegenben.
Fogfehérítés. A feleségem addig cumizott amíg tiszta sperma lett az egész fogsora.
kikapott a válogatott...
Ma délután történt. Fuldokolva szopott, annyira beleélte magát. Mostanában mániája, hogy simogatja és nyalja az ánuszom. Ha hagyom neki, rohadtul beindul. A végén az arcára élveztem és kérte, hogy pofozzam a farkammal. Mindenhol tiszta geci lett.
délután volt ugyan ,de egy párral voltam ,szuper volt

Párom elkezdett a szájával kényeztetni, majd mikor jól végezte dolgát, szájon csókolt

Tele élveztem a feleségem punciát
A Német osztrák határon megálltam kivettem a nagy pihenőt.Feleségem feljött a Skyp-re.Mindketten nagyot masztiztunk.

semmi :s
Sajnos nálam sem :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 30. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 30. csütörtök 11:31
Törölt felhasználó (388655)

Nálam tegnap nem volt semmi

Nálam tegnap nem volt semmi

69 aztán misszió, itt 1 ott 2 orgi, aztán alvás. Ja, nem, egy pohár sört is ittam.
A parom elutazott,nelkule csak egy laza maszti chat-eles kozben.

A feleségem behívott a munkahelyére, mielőtt haza indult volna. Már csak ő volt bent egyedül, amikor odaértem elkezdett provokálni, majd vetkőzni. Megjártattam benne a farkam, aztán feltettem az asztalra és a forgószékből, ülve kinyaltam és közben ujjaztam. Tetszett neki, kiengedte a hangját, élvezett egy nagyot. Aztán betettem a farkam ismét és telepakoltam a lucskos punciját. Visszajött volna valaki, hát... az érdekes lett volna.
A feleségemet este elcsábítottam, dugtam, szopattam, nyaltam, ujjaztam, dugtam, nyaltam, szopattam, ujjaztam, dugtam, közben a fenekét újjaztam, szopattam, nyaltam. Elélvezett, aztán a szájába vertem. Huhhh..... nagyon jó volt

én tegnap este jól kinyaltam a feleségem, élvezésig, aztán egy kicsit szopott majd megdugtam, újból elélvezett aztán a végén leszopott és az arcára élveztem
Nem tegnap, de volt. Régi álmom teljesült.
A csajom kezét kikötöttem az ágy széléhez és megdugtam a száját, majd beleélveztem. És mindezt levideóztam
A csajom kezét kikötöttem az ágy széléhez és megdugtam a száját, majd beleélveztem. És mindezt levideóztam