Amerika kedvencei
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 11. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 11. kedd 14:50

Törölt felhasználó (388655)

Párom elkezdett a szájával kényeztetni, majd mikor jól végezte dolgát, szájon csókolt

Hatalmas csoda finom csoda jó szeretkezés !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajnos én is éjszakás voltam, és én is dugtam volna inkább.
(Ez egy válasz vinkli üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó lett volna baszni egyet ,de éjszakás voltam.
Négyes gabalyodás nálunk egy másik párral. Olyan jól sikerült, hogy szombaton visszavágó lesz idegenben.
Fogfehérítés. A feleségem addig cumizott amíg tiszta sperma lett az egész fogsora.
kikapott a válogatott...
Ma délután történt. Fuldokolva szopott, annyira beleélte magát. Mostanában mániája, hogy simogatja és nyalja az ánuszom. Ha hagyom neki, rohadtul beindul. A végén az arcára élveztem és kérte, hogy pofozzam a farkammal. Mindenhol tiszta geci lett.
délután volt ugyan ,de egy párral voltam ,szuper volt

Párom elkezdett a szájával kényeztetni, majd mikor jól végezte dolgát, szájon csókolt

Tele élveztem a feleségem punciát
A Német osztrák határon megálltam kivettem a nagy pihenőt.Feleségem feljött a Skyp-re.Mindketten nagyot masztiztunk.

semmi :s
Sajnos nálam sem :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 30. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 30. csütörtök 11:31
Törölt felhasználó (388655)

Nálam tegnap nem volt semmi

Nálam tegnap nem volt semmi

69 aztán misszió, itt 1 ott 2 orgi, aztán alvás. Ja, nem, egy pohár sört is ittam.
A parom elutazott,nelkule csak egy laza maszti chat-eles kozben.

A feleségem behívott a munkahelyére, mielőtt haza indult volna. Már csak ő volt bent egyedül, amikor odaértem elkezdett provokálni, majd vetkőzni. Megjártattam benne a farkam, aztán feltettem az asztalra és a forgószékből, ülve kinyaltam és közben ujjaztam. Tetszett neki, kiengedte a hangját, élvezett egy nagyot. Aztán betettem a farkam ismét és telepakoltam a lucskos punciját. Visszajött volna valaki, hát... az érdekes lett volna.
A feleségemet este elcsábítottam, dugtam, szopattam, nyaltam, ujjaztam, dugtam, nyaltam, szopattam, ujjaztam, dugtam, közben a fenekét újjaztam, szopattam, nyaltam. Elélvezett, aztán a szájába vertem. Huhhh..... nagyon jó volt

én tegnap este jól kinyaltam a feleségem, élvezésig, aztán egy kicsit szopott majd megdugtam, újból elélvezett aztán a végén leszopott és az arcára élveztem