KURVA JÓÓÓÓÓ VOLT
Kárpòtlás jòvàìrva
1 menet simán csak punciba..de azért nem volt rossz.
Finom volt!1 sima szex este,aztán egymás után 2x szopás az uramnak reggel...
ÁÁÁá semmi különös... csak a főnök szívat már megint
Végig dugtuk a napot.
semmi...:(
semmi....
este semmi .de ma remélem akad !
Eszméletlenül jól hangzik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 23. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 23. szombat 14:01
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 23. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866751)
Tegnap volt életem egyik legjobb szexuális élménye!A párommal egy kis fotózgatást terveztünk.Mivel külföldön dolgozunk vendéglátásban,elég stresszes életünk van!Most végre itthon vagyunk,kicsit kiereszthetjük a gőzt,ezért iszogattunk kicsit,hogy oldottabban menjen a pózolás.Korábban is próbálkoztunk már a G-pontja ingerlésével,de eddig sikertelenül,valószínüleg mert nem tudta magát teljesen elengedni.Szexi fehérneműben simogatta magát,ki kellett mennem kicsit a fényképező beállítása miatt.Mire visszaértem önfeledten nyögdécselt és benne rezgett a kis lila G-pont vibrije!Itt már nem tudtam a géppel foglalkozni,egyből nekiestem a forró,nedves puncijának.Mélyen és hosszan nyaltam,majd hanyatt döntött és elkezdett erősen szopni,nyalni a farkam és a heréimet!Aztán nem bírta tovább és tövig lovagolta a meredező farkam.Miközben lovagolt ,egyik kezével a csiklóját dörzsölte,másikkal a fenekemet simogatta.Itt már én sem bírtam és megkértem,hogy dugja be az újját!Lassan és érzékien csinálta,és ahogy hallotta mennyire élvezem teljesen elszállt!Sikítani kezdett,remegni és már csak a forró punciszaftot éreztem,ahogy mindenütt folyik rólam!Kicsit megijedt mert nem sikerült neki még sosem,de innentől nem volt megállás és 2 percenként élvezett rám,a számba,a farkamra!2 órán keresztül szeretkeztünk így és forró csókokat váltottunk a finom nedveivel telt szánkkal!Aztán én sem bírtam tovább és a szájába élveztem,amit az utolsó cseppig lenyelt!Sosem szexeltünk még ilyen jót!Szerencsére van több szobánk ezért másik ágyban tudtunk aludni,ugyanis ebből az ágyból még ma is tudnék a finom nedveiből facsarni!
Ma délután fenetikus baszás
Hát egy kicsit átlagoskás, de azért élvezetes szex!
Hatalmas szeretkezés órákon keresztül!
Egy több mint 2 órán át tartó szeretkezés,nyalás,szopás,egy kis eper kiséretében. Hatalmas élvezésekkel.
a szokásos... semmi
nálunk is....:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 11. szombat 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 11. szombat 20:14
Törölt felhasználó (33028)
VIP
a szokásos... semmi
Fantasztikus hármas 2 nő egy pasi
Nagyjából ugyan az mint tegnap előtt este.
Swingereztünk. Jó volt.
Mire hazaértem a délutános műszakból anyuci gésagolyókkal a puncijába várt...

kuklukszklán

Antonio8182
Aneta