egészségetekre
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 16. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 16. vasárnap 13:54
Törölt felhasználó (829619)
Végre,végre jött tegnap egy igazi hús-vér pár,és mertek is szexelni velünk,a két lány istenien kinyalta egymást,öröm volt nézni,és simogatni,csókolgatni őket,nem akartuk szétválasztani,mert majd megették egymást,de utána adtunk nekik rendesen,csak ne lett volna ennyire meleg,folyt a víz mindenhonnan,de megérte.Köszönjük nektek kedves Ceglédi pár
Fogfájás
Végre,végre jött tegnap egy igazi hús-vér pár,és mertek is szexelni velünk,a két lány istenien kinyalta egymást,öröm volt nézni,és simogatni,csókolgatni őket,nem akartuk szétválasztani,mert majd megették egymást,de utána adtunk nekik rendesen,csak ne lett volna ennyire meleg,folyt a víz mindenhonnan,de megérte.Köszönjük nektek kedves Ceglédi pár
Csak a változatosság kedvéért: ez!!!
HÁT EZ!!! NYAMIIIIII
Melóztam :-(
Fuuu Isteni volt!!! Egy jo szex uj pozban majd masodiknak egy kis hatso lovaglás szajba elvezessel es vegul egy puncinyalos orgazmus nekem...pont ugy ahogy szeretem
semmi...:(
Gondolom megérte a második menet akkor
Nálunk sajna párom elaludt így semmi sem lett a szexi tervekből...de ami késik nem múlik...az enyém lesz ma addig nem aludhat
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 04. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 04. kedd 11:37
Nálunk sajna párom elaludt így semmi sem lett a szexi tervekből...de ami késik nem múlik...az enyém lesz ma addig nem aludhat
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 04. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104638)
Az este csak egy kis szopast terveztunk szajba elvezessel, de aztan egy kis pihi utan addig jatszott a parom a faszommal, amig kikovetelte maganak, hogy dugjam meg kemenyen. Hat ugy is lett, nem tudtam ellenalni neki es jol megdongettem hatulrol a kis ribancomat, nagyon jo volt, imadom!
Az este csak egy kis szopast terveztunk szajba elvezessel, de aztan egy kis pihi utan addig jatszott a parom a faszommal, amig kikovetelte maganak, hogy dugjam meg kemenyen. Hat ugy is lett, nem tudtam ellenalni neki es jol megdongettem hatulrol a kis ribancomat, nagyon jo volt, imadom!
Jutott
Első osztályú szex szívemmel este, egy ébresztő szopás "hálám" jeléül reggel...Este folytatás következik tervek szerint
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 02. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 02. vasárnap 21:41
Első osztályú szex szívemmel este, egy ébresztő szopás "hálám" jeléül reggel...Este folytatás következik tervek szerint
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 02. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (818842)
Buli sok palinkaval a paromnak nekem pizsibuli a kutyussal
...remelem ma este masra is jut ido a finomabb elvezetekre
Buli sok palinkaval a paromnak nekem pizsibuli a kutyussal
heló.az este is és reggel is hatalmasat szeretkeztünk.
nagyon szép
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 31. péntek 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 31. péntek 06:02
Törölt felhasználó (7767)
Elaludtam..de déllután egy gyors menet azért belefért
alvás
Hatalmas élvezés mindkettőnk részéről!!!!
heló.hideg volt.összebujtunk és alvás.reggel egy gyors menet a fürdőben mielőtt elindult a munkahelyére a feleségem.

kuklukszklán

Nonesz007