Leírhatatlan... nem találok Rá megfelelő jelzőt... talán a mennyei kifejezés a helyes meghatározás...
Jó neked, nekem kimaradt. ...hogy ezek a gyerekek mindig nyüzsögnek...! Mostmár kitalálok valami "kábítószert" nekik! Na, majd hétvégén jól megtúráztatom Őket!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 07. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 07. péntek 09:27

Leírhatatlan... nem találok Rá megfelelő jelzőt... talán a mennyei kifejezés a helyes meghatározás...
Ki este lány az legyen nappal is az

magamra húztam volna 3x-et, ha ott let volna,
de így
hát aludtam

hát aludtam

3x? Nem Asterix?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 25. kedd 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 25. kedd 11:58

Törölt felhasználó (29760)

de így
hát aludtam

hát aludtam

aha, csak szunya

ááááá nem, Ö nem Gall, Ö szög-e-di
(Ez egy válasz john james üzenetére (2005. 10. 25. kedd 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)

aha, zakóban valóban nagy

Ami késik nem múlik.
Imádlak kiscica...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 25. kedd 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 25. kedd 11:58

Imádlak kiscica...

Törölt felhasználó (29760)

de így
hát aludtam

hát aludtam

hát remélem is
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 25. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Emil ment, vitt egy csomó képet
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 25. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyerek altatás, jó éjt sms-re várás, elalvaás, sms nem kapás, szomorkodás...

Hát nálunk gyerekvacsoráztatás, gyerekaltatás... Szex és New York... aztán New York nélkül...

Az érdekel valakit, hogy mi volt reggel?
Sajnos én is csak hallgattam az utcáról...
Az első emeleten nyitva volt egy ablak és a félreérthetetlen hangok hallatán, sorra nyíltak ki a mellette, felett lévő lakások ablakai. Ki mosolyogva, ki fejcsóválva nézett a másikra. Én meg lent álltam és sóvárogtam. Ha hallottatok már nőt ezerrel élvezni.... Hát, akkor tudjátok milyen lehetett. Szinte láttam magam előtt, ahogy DÖNGETNEK a padlón. Szinte még a testek egymáshoz való csattanátás is lehetett hallani - vagy csak én akartam. És ezek utá, ülj be a kocsidba és indulj dolgozni.

Hahó kedves James és mi volt reggel??
(Ez egy válasz john james üzenetére (2005. 10. 27. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 27. csütörtök 19:19

Az érdekel valakit, hogy mi volt reggel?
Az első emeleten nyitva volt egy ablak és a félreérthetetlen hangok hallatán, sorra nyíltak ki a mellette, felett lévő lakások ablakai. Ki mosolyogva, ki fejcsóválva nézett a másikra. Én meg lent álltam és sóvárogtam. Ha hallottatok már nőt ezerrel élvezni.... Hát, akkor tudjátok milyen lehetett. Szinte láttam magam előtt, ahogy DÖNGETNEK a padlón. Szinte még a testek egymáshoz való csattanátás is lehetett hallani - vagy csak én akartam. És ezek utá, ülj be a kocsidba és indulj dolgozni.

Tegnap este?
Honan mesčljem, mikor lehůzta a barŕtnom a bugyijŕt?
Vagy a dizsiben mi volt.:)
Honan mesčljem, mikor lehůzta a barŕtnom a bugyijŕt?
Vagy a dizsiben mi volt.:)
Tegnap este? Kicsit késve.... de felhívott a "Mikulás" h. Velem tölti az éjszakát...Mennyit utazott szegénykém.. és volt is a "zsákjában" minden jó piros alma hm.... mogyoró...

telihold...
Bebaszás, Rockwell ;) és kibaszott nagy szélvihar aminek következtében holdfényben sétáltam haza, tök egyedül. Hát nem romantikus? :D:D:D:D
ez elg érdekes