Tegnap este....torta...pezsi...izomlázig fajuló táncikálás....
Egy üveg jó fajta pezsi... +ünnepeltük az évfordulónkat...

hm... most volt 1kis időm visszaolvasgatni... mit is írtam 1 évvel ezelőtt.. istenem hogy repül az idő.. és immár megünnepelhettük az évfordulónkat.. hogy mennyi minden történt azóta.. de a lényeg h. álmomban sem gondoltam volna h. ez szerelem, v. akár tartós kapcsolat lesz.. és ím mégis vannak még csodák és reménykedjünk h. örökre szóló csoda...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2004. 12. 26. vasárnap 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 26. vasárnap 06:15

Drága Virág! Ennek szívből örülök!!
Igen elmaradtam napok óta a fórumozásban... csüt. buli volt a cégnél.. de idő előtt vége lett... de én meghosszabbítottam a bulit... a Pasival
Te jó ég! Hogy mi lesz ebből....
Igen elmaradtam napok óta a fórumozásban... csüt. buli volt a cégnél.. de idő előtt vége lett... de én meghosszabbítottam a bulit... a Pasival

Mi lessz ma?
Tegnap este? János napozás.. egész eddig... viszont nagyon jól sikerült estét tudhatunk magunk mögött..
Este mozi /kőkemény család/ egyszer meglehet nézni:)9 Utána otthon egy közös fürdő majd kicsit később kiélvezhettem a finom frissen borotvált punci kellemes érzését:))))))
Kuklukszklán
A kuklukszklán névvel irt hozzászólásaidat, nem engedi megnyitni az alapra állított böngésző!
Így sokan nem olvashatják a hozzászólásaidat.
Üdv!
A kuklukszklán névvel irt hozzászólásaidat, nem engedi megnyitni az alapra állított böngésző!
Így sokan nem olvashatják a hozzászólásaidat.
Üdv!
Te egy hülye vagy röviden ennyi a többit olvasd magad vissza

Hogy ki mit tud,az csak ra tartozik...
Veled ellentetben a happy nekem mindennel kedvesebb es fontosabb....Ha barmi baja lesz ezek utan...nos nem folytatom...szedd elo a leg rejtettebb remalmaidat....be fog jonni...
Veled ellentetben a happy nekem mindennel kedvesebb es fontosabb....Ha barmi baja lesz ezek utan...nos nem folytatom...szedd elo a leg rejtettebb remalmaidat....be fog jonni...
szilveszter ide vagy oda kicsit unom már h. minden topicban nyűglődtök... felnőtt emberek vagytok nem lehet ez privátba vagy akárhogy máshogy megbeszélni?? Mindenkinek a saját dolga sztem nem nagyon tartozik a nagy nyilvánosságra!
BUÉK!
BUÉK!
Izomlázig fajuló táncolás....most meg még ülni is alig tudok....

nekem is
-2nő a tiédhez képest:)
-2nő a tiédhez képest:)
En a Kedvesemmel toltottem a szilvesztert..Nagyon orultem annak,hogy egyutt voltunk...Imadom...
Tegnap este... végre béke és boldogság... de azért módjával nehogy azt higgyje a Kedves h. némely dolog egyből a feledés homályába veszett...
Szilveszter: délután dugás, ivás, este: dugás ivás (másik fejének fogása hányás közben) éjjfél: durrogás nem csak pezsgővel :))) pezsgő, hajnal: pezsgő, pezsgő, pezsgő...
??
Pezsgő, közös fürdőzés... szexel vegyítve, alvás...
Alvás....
alvás
, utánna

nállunk is:)