Egy szerető néha talán jot tehet az emberrel, talán fel dob, nem biztos, hogy tanulsz töle ujat ha nem erröre kapsz és az asszony is érzi hogy fickosabb letél megváltoztál,vissza hodit anélkül, hogy tudná hogy valami légy került a levesbe"
Sok férfinak bevált.
Szeretőt ugy értem, hogy elég addig elmeni nála, hogy tudd, ha most azt mondanád neki, dobja le a bugyit ledobja, tehát egy kicsit meredekebb flört.
(bugyi gatya fen mard tali puszi mehet)
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2006. 01. 13. péntek 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 13. péntek 12:25
Sok férfinak bevált.
Szeretőt ugy értem, hogy elég addig elmeni nála, hogy tudd, ha most azt mondanád neki, dobja le a bugyit ledobja, tehát egy kicsit meredekebb flört.
(bugyi gatya fen mard tali puszi mehet)
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2006. 01. 13. péntek 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)

tom: a 3-as felállás szóba se jöhet...nejem nem ekerja...kérdeztem
jesus: jó ideje 1-2-3 hetente 1x történik valami....
Nem adok neki semmit, ennél sajnos komplexebb a helszet..sajnos... de ez hosszú....és túl kényes téma
Nem adok neki semmit, ennél sajnos komplexebb a helszet..sajnos... de ez hosszú....és túl kényes téma
tom: a 3-as felállás szóba se jöhet...nejem nem ekerja...kérdeztem
Ezek szerint a héten még nem volt sex? Hány éve vagytok házasok?
Adj az asszonynak béres cseppet vagy supradint. (Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2006. 01. 13. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Adj az asszonynak béres cseppet vagy supradint. (Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2006. 01. 13. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap is ugyanez...kezdem unni
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2006. 01. 12. csütörtök 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 12. csütörtök 13:02

Hogy tegnap este mi volt?
Nejem bealudt..farkam állt ---> kézihajtány...
Hogy tegnap este mi volt?
nállunk is:)
alvás
, utánna

Alvás....
Pezsgő, közös fürdőzés... szexel vegyítve, alvás...
??
Szilveszter: délután dugás, ivás, este: dugás ivás (másik fejének fogása hányás közben) éjjfél: durrogás nem csak pezsgővel :))) pezsgő, hajnal: pezsgő, pezsgő, pezsgő...
Tegnap este... végre béke és boldogság... de azért módjával nehogy azt higgyje a Kedves h. némely dolog egyből a feledés homályába veszett...
En a Kedvesemmel toltottem a szilvesztert..Nagyon orultem annak,hogy egyutt voltunk...Imadom...
nekem is
-2nő a tiédhez képest:)
-2nő a tiédhez képest:)
Izomlázig fajuló táncolás....most meg még ülni is alig tudok....

szilveszter ide vagy oda kicsit unom már h. minden topicban nyűglődtök... felnőtt emberek vagytok nem lehet ez privátba vagy akárhogy máshogy megbeszélni?? Mindenkinek a saját dolga sztem nem nagyon tartozik a nagy nyilvánosságra!
BUÉK!
BUÉK!
Hogy ki mit tud,az csak ra tartozik...
Veled ellentetben a happy nekem mindennel kedvesebb es fontosabb....Ha barmi baja lesz ezek utan...nos nem folytatom...szedd elo a leg rejtettebb remalmaidat....be fog jonni...
Veled ellentetben a happy nekem mindennel kedvesebb es fontosabb....Ha barmi baja lesz ezek utan...nos nem folytatom...szedd elo a leg rejtettebb remalmaidat....be fog jonni...
Te egy hülye vagy röviden ennyi a többit olvasd magad vissza

Kuklukszklán
A kuklukszklán névvel irt hozzászólásaidat, nem engedi megnyitni az alapra állított böngésző!
Így sokan nem olvashatják a hozzászólásaidat.
Üdv!
A kuklukszklán névvel irt hozzászólásaidat, nem engedi megnyitni az alapra állított böngésző!
Így sokan nem olvashatják a hozzászólásaidat.
Üdv!