A szoros,amůgy nem rosz.ha tudsz fonni.
A tegnapi nap poénját nem is mondtam:
Inpotens lett nejem műfasza....
Az első diagnózis szívinfarktus...ergo béke poraira:-(
Izččč,elemcserčn mŕr gondolkodtatok???
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 01. 31. kedd 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 13:01

A tegnapi nap poénját nem is mondtam:
motort kéne benne cserélni:-)
de lehet, hogy meló után veszek neki egy másikat:-) (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 31. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
de lehet, hogy meló után veszek neki egy másikat:-) (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 31. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Prňbŕljŕtok meg idonkčnt olajozni,mert igy hamar kopik.
:-)Olajozta nejem puncija rendesen....
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 31. kedd 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Van most egy nagyuon jň,ůj tipus,zselčs meg golyňkat porget,kŕr,hogy 20 rongy. De megčri,mert nem kell ot lennem.....
Én inkább ott vagyok!!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 31. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 13:14

Van most egy nagyuon jň,ůj tipus,zselčs meg golyňkat porget,kŕr,hogy 20 rongy. De megčri,mert nem kell ot lennem.....
Nejem nem engedi a seggbeqkit, csak a nyalását, meg az ujjazást...a farkam vastag neki...sajnos...
Perse čn is,de ha nem akkor is tugya hasznŕlni...
Hát ide most szombatig bizti nem tudok mit írni.. legalábbis aminek szexuális vonzata lenne...
Este semmi..na de délelőtt

Nekem se volt semmi csak meló de veled lehetne kedves hőlgyem

A fenébe...még mindig nincs pirulós smiley a fórumon...(de //5)

Na de Uram...mit hátsó felezik itt a fórumon?
(A perse finnül sejhajt jelent)

(A perse finnül sejhajt jelent)

Megvertük a Gdynia-t:-)
Szia +oldás szerintem: VESZTEK EGY JÓ MINÖSÉGŰ VIBRÁTORT HOZZÁ SÍKOSITÓT DE NEM VIZES BÁZISUT HANEM SZILIKON OLAJ TARTALMUT.
Az nem čn voltam, bŕr lehettem volna:)
Számoltam a báránykákat...