Csak a mozdulatok voltak hasonlóak.
Kitörted a csajod nyakád?? Az a kemény!!
Mi történt? Negatív dolog? Ne sírj! Lesz ez még jobb is.. vagy lesz ez még így sem!
Ha az amire gondolok h. mégsem lesz aprótalpútok akkor még előtted az élet, bármi lehet!
Ha az amire gondolok h. mégsem lesz aprótalpútok akkor még előtted az élet, bármi lehet!
Ne sírj... ha negatív az UH, akkor sincs baj... majd lesz még időd babázni!!!
Sötét
öööö.... hm......izé.... háááát........
Érdekes, izgalmas...
Érdekes, izgalmas...
tegnap szunya. most meg szívpanaszok
Alvás, de azé má mosolyogol!!
mi lehetett volna.... ha...
még mindig szív panasz, de 1 kicsi+könnyebbülés is
Na mesélj! Mi lehetett volna....... ha...........
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 19. vasárnap 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajna semmi! Dolgoztam....
este mi volt? Ha én arra emlékeznék,akkor súlyos dolgok derülnének ki,jobb néha nem emlékezni,de tényleg
Mi lett volna ....... ha...? Ez jó kérdés... Majd egyszer elmesélem... :P:P
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 03. 19. vasárnap 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
csak egy kis nyelvtanulás
Hm....... "Majd", "egyszer" ezek nagyon a távoli jövőbe mutató szavak, meg fogom én azt érni? Nekem már minden nap ajándék
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 20. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 20. hétfő 22:27
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 20. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi lett volna ....... ha...? Ez jó kérdés... Majd egyszer elmesélem... :P:P
nekem is csak jobban menne az angol
durci........és alvás(álmodozás 1 szép új életröl)
jajjj csak vigyázz tudod: az álmodozás az élet megrontója... vagy mégsem...
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 03. 21. kedd 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 03. 21. kedd 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos semmi! Alváson kívül!

kuklukszklán

hmm70