film ulán szunditottunk hajnali fél 3-kor kirohantam az , ágyikóból iszonyat rémálmom volt édesem reggel 9-ig nyugtatott

Tegnap este testvéremnek kislánya született,és ő Zsófia-na ez nem ide tartozik,de este elléptünk némi italozásra a nagy nap alkalmából,és totálisan részegen jöttem haza reggel 5-kor,szóval most józanodok,és nem tudom,hogy a nejem mi a faszért nem szólt még ma hozzám,pedig olyan rendes hapi vagyok,de az ünnep-az ünnep,de ő nem érti,ezért nem kefélem meg büntiből egy hétig,majd mást-na cső haverok mentem aludni!
Remélem nem komoly. Jobbulást neked. Aztán kezdhetjük borzolni a kedélyeket.
Világos és már értem. Azt viszont nem, hogy miért nem válaszolsz a mailre.
Hát remélem most már csak jobb lessz (jobbnak kell lennie)az életem. Végre sikerült rászánnom magam 1 lépésre amit már régen +kellett volna tennem...
És ezért most ilyen vagyok

és nem ilyen
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 22. szerda 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 22. szerda 07:38

És ezért most ilyen vagyok

és nem ilyen

jajjj csak vigyázz tudod: az álmodozás az élet megrontója... vagy mégsem...

Miért kell veszekedni a vizzel?
Sajnos semmi! Alváson kívül!
jajjj csak vigyázz tudod: az álmodozás az élet megrontója... vagy mégsem...
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 03. 21. kedd 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)

durci........és alvás(álmodozás 1 szép új életröl)

nekem is csak jobban menne az angol
Hm....... "Majd", "egyszer" ezek nagyon a távoli jövőbe mutató szavak, meg fogom én azt érni? Nekem már minden nap ajándék
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 20. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 20. hétfő 22:27

Mi lett volna ....... ha...? Ez jó kérdés... Majd egyszer elmesélem... :P:P
csak egy kis nyelvtanulás
Mi lett volna ....... ha...? Ez jó kérdés... Majd egyszer elmesélem... :P:P
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 03. 19. vasárnap 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
este mi volt? Ha én arra emlékeznék,akkor súlyos dolgok derülnének ki,jobb néha nem emlékezni,de tényleg

Sajna semmi! Dolgoztam....
Na mesélj! Mi lehetett volna....... ha...........
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 19. vasárnap 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
még mindig szív panasz, de 1 kicsi+könnyebbülés is

mi lehetett volna.... ha...
Alvás, de azé má mosolyogol!!
tegnap szunya. most meg szívpanaszok