Totál leesett a vélrnyomásom eggyik pillanatról a másikra már a járda szélén hevertem
Gondoltam ,most hogy magamnál vaok beugrom & megosztom veletek . Eszméletvesztésem volt rohammentő stb..A férjemre jó , ráijesztettem.

Köszike, döntöttem: megyek-hajnalban és este is ! Gyorsan alszom 3órát és szaladok...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 04. 10. hétfő 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Alig értem haza a szavazóbizottságból, de talán este kimrgyek! Te is vadászol?
Háááát már csak egy napod van rá hogy sikeres légy.. . hajrá...
(Ez egy válasz Muela üzenetére (2006. 04. 10. hétfő 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 10. hétfő 00:22

Köszi, kedves vagy! Szalonka a válszom, de sajna nem jártam sikerrel!
Köszi, kedves vagy! Szalonka a válszom, de sajna nem jártam sikerrel!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 04. 08. szombat 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 08. szombat 17:27

Vaddisznó? Vagy apróvad? Bár most még igen szűkös az idényben vadászható állatok faja.. Vagy netán két lábon járó női vad....

Este alvás, de reggel... hát az nagyon finomra sikerült

Árvízvédelmi figyelőszolgálat.

Vaddisznó? Vagy apróvad? Bár most még igen szűkös az idényben vadászható állatok faja.. Vagy netán két lábon járó női vad....
(Ez egy válasz Muela üzenetére (2006. 04. 08. szombat 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 08. szombat 15:24

Vadászat! Nos miután igen későn értem haza az vad hajkurászásból, megkaptam: hány óra? Tudod mit? Ba..d meg a vadjaidat!

Vadászat! Nos miután igen későn értem haza az vad hajkurászásból, megkaptam: hány óra? Tudod mit? Ba..d meg a vadjaidat!

a bolygóállások szerint ilyen támadós volt az elmúlt éjszaka... még a gondolatba is bele borzongok h. mi lesz 7végén a telihold milyen állást tartogat...
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 04. 06. csütörtök 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)

fél karomat...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 03. 30. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon finomat szeretkeztünk
megtámadott az, ember hátúlról

ÖLELÉS
Csupa jó

Baccus...miléyen negyedik generációsról? Örülök, hogy az enyém még beindul....

Na...csak nem methető vagy még?