huh megkaptam
& én is küldtem ...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziahsztok
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)

14 fotó igen rózsaszin a tanga -melltartó-körömlakk-hajgumi
&fekete combfixben
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 14. vasárnap 22:03

nem talalom a sort#364 az utolso.2273 nincs is,ne vezess az orromnal fogva,jo?
xarakodik a gépem::)))
köszi az 5db e-mailt
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)

meg a gg valtoztatas elött volt,privi megy
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)

para11 kersd a sorozatot naon jóóóxépaz a rozsaxin bugyi!
nem talalom a sort#364 az utolso.2273 nincs is,ne vezess az orromnal fogva,jo?
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
hm nincs a levél

Nekem nagyon,mar irtal nekem privit is,de a valaszomra nem valaszoltal,ez igy nem fair!

:)am.lány.: 2273 ! ez,a legújabb sor:)hiányzom ?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Christina,merre jarsz hianyoztal,meg az uj sorozatod is
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Tetszik a kép
du.
szia

Bocs, de nem láttam mást, csak egy kis piros X-et!

maxijoe #1420 | ma 18:33

Szia!
Sokadszorra olvasva az utolsó szólásodat és annak utolsó 4sorát: teljesen igazad van! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 14. vasárnap 14:40
Sokadszorra olvasva az utolsó szólásodat és annak utolsó 4sorát: teljesen igazad van! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 14. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)

Dehogynem használnád ki......Én folyton olyan foglalt férfiakba botlom (talán mert nincs normális singli sem már) és hiába akrnék én kapcsolatot, ha senki sem, csak szexet!! Már annyit hallgattam a nős és barátnős férfiak sirámait, hogy Dunát lehetne rekeszteni belőle, de a kényelem nagy Úr és a megszokás is..és az egész életük így telik el.
Tudod, ha valaki csak ennyire kívánja a szexet, mint a barátnőd, ott részéről biztos hogy érzelmi változások is felmerültek!
Ha valakinek a barátja/férje az én karjaimban kötött ki, sosem volt lelkifurdalásom, hiába tekerték volna ki az én nyakam, ha megtudták volna a dolgot, sokszor én magam vágytam arra, hogy nekimenjek a barátnőknek!
Most okkal kérdezheted, miért? Mert ha nem lenne ennyi kapcsolatba bekényelmesedett nő, akkor ennyi titkos kapcsolat sem lenne! De hA meg menni/szabadulni akar a férfi, akkor meg jönnek az ilyen-olyan zsarolások, meg minden..hát ez a szörnyű!
Akkor kérdezem igazán, hogy ki használ ki kit?
A barátnő a pasiját, a pasi meg a szeretőjét.....És lehet, hogy a barátnő sokkal nagyobb férfifaló, mint az a szerető, aki szintén barátnő szeretne lenni, csak mindig szeretői státuszban van valamiért....
Na ez jó zagyvaság volt, felejtsd el!:-)))
De ha tényleg partnert szeretnél találni, szerintem a neten csak csalódni fogsz. A személyes varázsnál nincs jobb.
Tudod, ha valaki csak ennyire kívánja a szexet, mint a barátnőd, ott részéről biztos hogy érzelmi változások is felmerültek!
Ha valakinek a barátja/férje az én karjaimban kötött ki, sosem volt lelkifurdalásom, hiába tekerték volna ki az én nyakam, ha megtudták volna a dolgot, sokszor én magam vágytam arra, hogy nekimenjek a barátnőknek!
Most okkal kérdezheted, miért? Mert ha nem lenne ennyi kapcsolatba bekényelmesedett nő, akkor ennyi titkos kapcsolat sem lenne! De hA meg menni/szabadulni akar a férfi, akkor meg jönnek az ilyen-olyan zsarolások, meg minden..hát ez a szörnyű!
Akkor kérdezem igazán, hogy ki használ ki kit?
A barátnő a pasiját, a pasi meg a szeretőjét.....És lehet, hogy a barátnő sokkal nagyobb férfifaló, mint az a szerető, aki szintén barátnő szeretne lenni, csak mindig szeretői státuszban van valamiért....
Na ez jó zagyvaság volt, felejtsd el!:-)))
De ha tényleg partnert szeretnél találni, szerintem a neten csak csalódni fogsz. A személyes varázsnál nincs jobb.
Szia Transzmutáns!
Végig olvastam a szólásaidat és biztosithatlak, hogy ezzel nem vagy egyedül! Közel 1-1,5 hónapja nálunk is igy zajlottak az esték, kb 4alkalom/hó volt! A párom munkája nem megerőltető-napi 6,5óra-én reggel 5kor megyek el otthonról és este fél8kor vagy később érek vissza. Minden közeledésem kudarcba fulladt az ő passzivitása miatt! Nem vagyok egy féltékeny pók, de megfordult a fejemben, hogy vki más is foglalkozik vele, illetve elege lett a munkámból és érelmileg elhidegült ebből kifolyólag sexuálisan sem kiván, ugyanis ha én akartam ő nem akkor azért kényeztetett-ezek is elmaradtak! Egy erősebb beszélgetés hatására mára javulni látszik a helyzet, drasztikusabb lépésre azért nem szántam magam, mert szeretem őt! Summa summárum: szerintem üljetek le egy palack bor mellett egy hatalmasat beszélgetni-mindkettőtök érdekében, és ne légy szivbajos csak őszinte és hideg!
Üdvözettel: Muela
Végig olvastam a szólásaidat és biztosithatlak, hogy ezzel nem vagy egyedül! Közel 1-1,5 hónapja nálunk is igy zajlottak az esték, kb 4alkalom/hó volt! A párom munkája nem megerőltető-napi 6,5óra-én reggel 5kor megyek el otthonról és este fél8kor vagy később érek vissza. Minden közeledésem kudarcba fulladt az ő passzivitása miatt! Nem vagyok egy féltékeny pók, de megfordult a fejemben, hogy vki más is foglalkozik vele, illetve elege lett a munkámból és érelmileg elhidegült ebből kifolyólag sexuálisan sem kiván, ugyanis ha én akartam ő nem akkor azért kényeztetett-ezek is elmaradtak! Egy erősebb beszélgetés hatására mára javulni látszik a helyzet, drasztikusabb lépésre azért nem szántam magam, mert szeretem őt! Summa summárum: szerintem üljetek le egy palack bor mellett egy hatalmasat beszélgetni-mindkettőtök érdekében, és ne légy szivbajos csak őszinte és hideg!
Üdvözettel: Muela
http://www.irdala.atw.hu/ ezt add tovább