Szabad megkédezni, hogy mi az az innya?

amitől macskajajos lehet az ember
Tegnap este? Valami okos marketinges kitalálta az este 8 utánni akciót a Kikában...Bnőmmel éjfélig boklásztunk... de azért sikerült nagyjából berendeznünk a lakását...
Ja hogy sexuálisan? Semmi...

Ja hogy sexuálisan? Semmi...
nálunk hatalmas dugas akit érdekel privire irjon
tvztem...
tv, tv, tv...szuper program. es hol van meg szombat este:-/
Ha már megvolt neki és oda nem lehetett miért csak az ujjad használtad a másik bejáratnál?
(Ez egy válasz john james üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 14:38

Lefekvés után, lámpa leó, szundikálás. Nem tudom, talán 1,5 - 2 órát szunyókálhattunk enyhén összebújva, amikor arra ébredtem, hogy kívánom azt a puha, meleg testecskét, amit fogok. Hajnal fél 1-ig "bírkóztunk"...
Két problémám volt;
- éppen nincs nálunk melegvíz
,
- hamar lett reggel.
De az mindenképpen megérte, hogy most először ujjaztam meg a feleségem. A popsiján.
Ja, és mivel meg van neki, behatolás nem volt, csak kézi és száj munka. 2 nagy íp paírtörölközőt kért, hogy letöröljön magáról...
Brrrr... még leírni is finom!!!
Két problémám volt;
- éppen nincs nálunk melegvíz

- hamar lett reggel.
De az mindenképpen megérte, hogy most először ujjaztam meg a feleségem. A popsiján.

Ja, és mivel meg van neki, behatolás nem volt, csak kézi és száj munka. 2 nagy íp paírtörölközőt kért, hogy letöröljön magáról...
Brrrr... még leírni is finom!!!

nálunk hatalmas dugás
aludtam semi stex

csá irj privire
tegnap este semmi, de ma! bikini koncert lesz! éljen éljen éljen.......
Sötétvolt...
Hatalmas ...... még a szomszéd is halodta, lehet hogy neki is jó volt.

bikini koncert...nagyon király volt...aztán némi kis csörgés furcsa zenékre :D:D:D....
A barátnőm unokahúgai már egy hete nala vannak ugyhogy van már másfél hete, hogy nem volt semmi sőt most már lassan felhuzza a piros zászlót is, az még 5 nap. Nagy szivás''

Hány menet volt az éjszaka ?
En is ebben a helyzetben vagyok...
(Ez egy válasz Mogulka78 üzenetére (2006. 09. 12. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 12. kedd 09:24

A barátnőm unokahúgai már egy hete nala vannak ugyhogy van már másfél hete, hogy nem volt semmi sőt most már lassan felhuzza a piros zászlót is, az még 5 nap. Nagy szivás''

birkozás utána szex

Tegnap este mindketten sötétbarna harisnyanadrágban (20 den fényes), majd STUFFING, majd szájbaélvezés....
majd ma!! jönnek a pirosnapok :(((