Én is szívesen megnéznélek. Miért nem teszel fel ide képet?
Irigylem....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 12:38

tegnap este egy oltári nagy lovaglós dugás volt...a férjem egész délelőtt fütyörészett a kocsiban...
tegnap este egy oltári nagy lovaglós dugás volt...a férjem egész délelőtt fütyörészett a kocsiban...
Hello!
Nagy hancúr volt nálunk, igazán jó volt! Rég volt ilyen jó! Egy kis pezsgőzés, aztán ...! :-)))
Majd 03.30 óráig HírTV! :-(
Nagy hancúr volt nálunk, igazán jó volt! Rég volt ilyen jó! Egy kis pezsgőzés, aztán ...! :-)))
Majd 03.30 óráig HírTV! :-(
Szombat este óta megy a kínálódásom... Este pontot tettem a végére... hál isten nem fogtak bent a kórházban
bár még most is elég mosott a kinézetem meg a közérzetem, de igyekszem emberi formámat újra megtalálni.

emil rulez! koncert...nyálcsorgatás-részemről...sose gondoltam, hogy leszek még szerelmes úgy, mint 12 évesen thomas anders-be (modern talking) :D:D:D:D
majd ma!! jönnek a pirosnapok :(((
Tegnap este mindketten sötétbarna harisnyanadrágban (20 den fényes), majd STUFFING, majd szájbaélvezés....
birkozás utána szex

En is ebben a helyzetben vagyok...
(Ez egy válasz Mogulka78 üzenetére (2006. 09. 12. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 12. kedd 09:24

A barátnőm unokahúgai már egy hete nala vannak ugyhogy van már másfél hete, hogy nem volt semmi sőt most már lassan felhuzza a piros zászlót is, az még 5 nap. Nagy szivás''

Hány menet volt az éjszaka ?
A barátnőm unokahúgai már egy hete nala vannak ugyhogy van már másfél hete, hogy nem volt semmi sőt most már lassan felhuzza a piros zászlót is, az még 5 nap. Nagy szivás''

bikini koncert...nagyon király volt...aztán némi kis csörgés furcsa zenékre :D:D:D....
Hatalmas ...... még a szomszéd is halodta, lehet hogy neki is jó volt.

Sötétvolt...
tegnap este semmi, de ma! bikini koncert lesz! éljen éljen éljen.......
csá irj privire
aludtam semi stex

nálunk hatalmas dugás
Ha már megvolt neki és oda nem lehetett miért csak az ujjad használtad a másik bejáratnál?
(Ez egy válasz john james üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 17. csütörtök 14:38

Lefekvés után, lámpa leó, szundikálás. Nem tudom, talán 1,5 - 2 órát szunyókálhattunk enyhén összebújva, amikor arra ébredtem, hogy kívánom azt a puha, meleg testecskét, amit fogok. Hajnal fél 1-ig "bírkóztunk"...
Két problémám volt;
- éppen nincs nálunk melegvíz
,
- hamar lett reggel.
De az mindenképpen megérte, hogy most először ujjaztam meg a feleségem. A popsiján.
Ja, és mivel meg van neki, behatolás nem volt, csak kézi és száj munka. 2 nagy íp paírtörölközőt kért, hogy letöröljön magáról...
Brrrr... még leírni is finom!!!
Két problémám volt;
- éppen nincs nálunk melegvíz

- hamar lett reggel.
De az mindenképpen megérte, hogy most először ujjaztam meg a feleségem. A popsiján.

Ja, és mivel meg van neki, behatolás nem volt, csak kézi és száj munka. 2 nagy íp paírtörölközőt kért, hogy letöröljön magáról...
Brrrr... még leírni is finom!!!