Jogra járok!
(Ez egy válasz Teenboy üzenetére (2006. 12. 08. péntek 03:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 03:55

Te is, kb. mikor írtál utoljára?
Milyen szakos vagy ha szabad tudni?
Van vagy 14 éve, hogy utoljára dolgozatot írtam. Mi már esténként csak egymást tanulmányozzuk behatóan a párommal! Mint tegnap este!
De minden tiszteletem a tudásszomjé!!!

De minden tiszteletem a tudásszomjé!!!
Helloka!
Nekem a tegnap este igen lassan akart beindulni mert a párom igen fárat volt...De végül egy kis nyelv munkával csak sikerült rá vennem hogy szeretkezünk egy nagyon:)
De a második menetre salynos nem volt esélyem mert nem szerete volna:(
Nekem a tegnap este igen lassan akart beindulni mert a párom igen fárat volt...De végül egy kis nyelv munkával csak sikerült rá vennem hogy szeretkezünk egy nagyon:)
De a második menetre salynos nem volt esélyem mert nem szerete volna:(
na ki mesel a tegnap esti akciorol?
ERŐSZAKOS
(Ez egy válasz Teenboy üzenetére (2006. 12. 08. péntek 03:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 08. péntek 03:55

Este semmi, de az éjszaka szuper volt,Jól lefáradtam....

Tegnap este egy csomó új élmény de nem csúsztam szét tőle,a volt csajomat viszont izgatta.
Tanulás, majd alvás!:( Olyan régen írtam a fórumba, hogy már szégyellem megmondani a dátumot.
ja, nekem is
hu, jó rég írtam már GG fórumba, talán nyár elején?
De ahogy látom szerencsére minden a régi(jó értelemben).
Tegnap egyébként tanulás, itt a zh időszak :-(
De ahogy látom szerencsére minden a régi(jó értelemben).
Tegnap egyébként tanulás, itt a zh időszak :-(
Tegnap este találkoztam egy lányal akit a neten ismertem meg.Azt hittem csak be ülünk valahova és beszélgetünk de helyete más lett.Már sokat msn-eztünk és tudtam hogy elégé nyitot és mivel képet is cseréltünk azt is tudtam hogy tetszem neki.De azt nem selytetem hogy a találkozásunk után alig 30percel már a kocsimban fog orálisan kielégiteni.A fenne gondolta volna hogy ilyen rámenős lányok is vannak:)
Olyan jó volt hogy csak na és utolag bele gondolva nem baj hogy kétnapig csak édes gyümölcs leveket és málna szörpöt ittam...a lánynak nagyon izlet:)
Olyan jó volt hogy csak na és utolag bele gondolva nem baj hogy kétnapig csak édes gyümölcs leveket és málna szörpöt ittam...a lánynak nagyon izlet:)
oriasit elveztunk a csajommal
kéne valami felüdülés
Tajulgatok
csak szopatás
dolgoztam
Sajnos tv+alvas:((
Este egyforma volt a cekcuális aktivitásunk az asszonnyal, mind a kettőnknek fájt a feje
SAjnos a szokásos
! A gyermekem közbeszolt megint
.Szóval alvás.