Tegnap este egy csomó új élmény de nem csúsztam szét tőle,a volt csajomat viszont izgatta.
Tanulás, majd alvás!:( Olyan régen írtam a fórumba, hogy már szégyellem megmondani a dátumot.
ja, nekem is
hu, jó rég írtam már GG fórumba, talán nyár elején?
De ahogy látom szerencsére minden a régi(jó értelemben).
Tegnap egyébként tanulás, itt a zh időszak :-(
De ahogy látom szerencsére minden a régi(jó értelemben).
Tegnap egyébként tanulás, itt a zh időszak :-(
Tegnap este találkoztam egy lányal akit a neten ismertem meg.Azt hittem csak be ülünk valahova és beszélgetünk de helyete más lett.Már sokat msn-eztünk és tudtam hogy elégé nyitot és mivel képet is cseréltünk azt is tudtam hogy tetszem neki.De azt nem selytetem hogy a találkozásunk után alig 30percel már a kocsimban fog orálisan kielégiteni.A fenne gondolta volna hogy ilyen rámenős lányok is vannak:)
Olyan jó volt hogy csak na és utolag bele gondolva nem baj hogy kétnapig csak édes gyümölcs leveket és málna szörpöt ittam...a lánynak nagyon izlet:)
Olyan jó volt hogy csak na és utolag bele gondolva nem baj hogy kétnapig csak édes gyümölcs leveket és málna szörpöt ittam...a lánynak nagyon izlet:)
oriasit elveztunk a csajommal
kéne valami felüdülés
Tajulgatok
csak szopatás
dolgoztam
Sajnos tv+alvas:((
Este egyforma volt a cekcuális aktivitásunk az asszonnyal, mind a kettőnknek fájt a feje
SAjnos a szokásos
! A gyermekem közbeszolt megint
.Szóval alvás.

Nálam is

Alvás:-(((((((
balek...ilyen ziccered több nem lesz az életben!!!
hát erre nem tudok mit mondani ilyen ziccert kihagyni?
Pont ez a topic lényege:-)Úgyhogy igen!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
na... ilyeneket nem osztunk meg a nagyközönséggel
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Moncy!
Csövedet kicserélték? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Csövedet kicserélték? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 12. 04. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)