Reméljük a beteljesedett orgiát megörökítettétek és megosztjátok velünk is!!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 07:03

A vörös démon volt nálunk a párjával. A lepedőakrobatikát a két lány kezte hosszas játékkal, gyönyörüek voltak, mi fiuk türelmesen hagytuk amig ránk is sorkerült, minket is el tudtak utána varázsolni. Érdemes volt várni.
A vörös démon volt nálunk a párjával. A lepedőakrobatikát a két lány kezte hosszas játékkal, gyönyörüek voltak, mi fiuk türelmesen hagytuk amig ránk is sorkerült, minket is el tudtak utána varázsolni. Érdemes volt várni.
Nállunk még mindig semmi holnap viszem kötozésre majd varratlazítás,később meg varratszedés!Így marad az esti futás,meg a kártya!
Hát, tegnap este tanultam, de majd ma!
melo megint,este 6tol,de marcsak 20perc van es vege :-))))
Nem is igazán merem leírni mi volt...
Fácán nyúzás
Ééééletemben most csináltam először... Sztem a leves érdekében megérte
Fácán nyúzás

tegnap este a barinőmnél voltam.... húúúúú....
most nem kerültek elő a játékok, csak én izgattam őt ... izgattam? a csúcsra jutattam az ujjaim és a finom puhi nyelvem játékával. fincsi volt!
most nem kerültek elő a játékok, csak én izgattam őt ... izgattam? a csúcsra jutattam az ujjaim és a finom puhi nyelvem játékával. fincsi volt!

Nem épp tegnap este volt, de csak most határoztam el magam pár kép összeválogatására és felrakására.Tegnapelőtt este fürdőzés közben egy kis nyelvjáték, majd az ágyban folytatódott a hancúr, hogy biztos mélyen aludjunk és kipihenjük magunkat.
ÁÁÁÁ dehogy.. a lelkiismeretemmel semmi gond, a vacsival sem volt... Egy régi "merénylet" miatt szenvedek és ilyenkor csak a flector segít... De úgy látszik az éjszaka az sem..
De most megyek dolgozóba... aztán majd kipihenem..
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 01. 06. szombat 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 07:23

De most megyek dolgozóba... aztán majd kipihenem..

Lehet rossz a lelkiismereted(vagy talán túl sokat vacsoráztál).....
Legyen a mai sokkal jobb!!!!

Lehet rossz a lelkiismereted(vagy talán túl sokat vacsoráztál).....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 06. szombat 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 06:53

Én is próbáltam aludni... de olyan rosszul voltam 11-től... halálfélelmem volt...még soha nem éreztem ilyen rosszul magam...

Én is próbáltam aludni... de olyan rosszul voltam 11-től... halálfélelmem volt...még soha nem éreztem ilyen rosszul magam...

aludtam tízkor
csak 2 hét? de jó Nektek
nekem még takarítani se volt szabad meg semmit se csak feküdni háton meg sétálgatni

nállunk Jan-3.án volt mellműtét és a doki azt mondta 2hét sex nélkül.Számolom a napokat lassan telnek péáne az esték!
elég húzós, fáj is a derekam... ez a korral jár? :D
Tegnap este? Sebek nyalogatása...
Azt mondja a népi bölcsesség: amilyen az év első napja olyan lesz a többi 364... Azt hiszem akkor fel kell kössem az alsóruházatot h. ne a Donaunak menjek...

Azt mondja a népi bölcsesség: amilyen az év első napja olyan lesz a többi 364... Azt hiszem akkor fel kell kössem az alsóruházatot h. ne a Donaunak menjek...

akkor még nem olvastál izgi szöveget..:)
már nem is tudom írhatom e ezt ide:
valahol olvastam, hogy van olyan művészfarok, aki azzal lép fel, hogy kimegy a szinpadra, koncentrál, feláll a farka, majd további erős koncentrálások közepette el is élvez..
meghajol, és ki..:)
na az izgi dolgokra gondol közben:)
(tegnap este nem volt semmi, mert már reggel 2x kiráztam a goldengate.hu különböző kisfilmjeire:) (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 31. vasárnap 09:32
már nem is tudom írhatom e ezt ide:
valahol olvastam, hogy van olyan művészfarok, aki azzal lép fel, hogy kimegy a szinpadra, koncentrál, feláll a farka, majd további erős koncentrálások közepette el is élvez..
meghajol, és ki..:)
na az izgi dolgokra gondol közben:)
(tegnap este nem volt semmi, mert már reggel 2x kiráztam a goldengate.hu különböző kisfilmjeire:) (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 31. vasárnap 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Úgy döntöttünk olvasunk még egy kicsit, az én választásom az Alexandra vágyakozásai című könyvre esett, na hát ebböl megint csak szex lett, pedig egész jól irják le a dolgokat :)Túl jol, Nem szokott olvasott történettől felálni a farkam de most ez is megtörtén.
Úgy döntöttünk olvasunk még egy kicsit, az én választásom az Alexandra vágyakozásai című könyvre esett, na hát ebböl megint csak szex lett, pedig egész jól irják le a dolgokat :)Túl jol, Nem szokott olvasott történettől felálni a farkam de most ez is megtörtén.
Egy finom hátmaszir majd popsimaszir erről csinálltam képeket is:)el küldtem az amatőr oldalra:)Majd a frissenborotvált puncinak adtam rendessen!
Hát igen ebben a korban már a dúdorászás is ajándék