Tegnap este? Fantastic!!! :-) Dumcsival kezdődött, majd kézimunka dumcsival és csók. Folytatás 69-cel, majd szex, szex és szex! Iszonyat jó volt! Köszi Drágám!
Meglocsoltam pezsgővel a csajom punciját.Aztán mindent bele. Nagyon tetszett neki. Meg nekem is.
A tegnapelőtti éjszakai Pro Bowl nézés és 2 óra alvás után tegnap ágyba ájulás esete forgott fenn...
felszínes, forgolódós alvás....álmosabb vagyok, mint előtte...
a mai a 40. punci nélküli napom...kezdek becsavarodni
a mai a 40. punci nélküli napom...kezdek becsavarodni
Ismét készitettem egy pár jó fotót!Ezek után pedig csak egy kis kölcsönös orál utána édes pihi!
Tegnap este apasim nélkül aludtam,de mélyen mert elötte megkostoltam a legjobb "vicces cigit"
Nézd próbálkozz más nővel is!Ha ott megfelelsz és a nő akar és kíván akkor biztos,hogy nem veled van a gond!
keress egy másikat, aki boldoggá akar és tud tenni!!!
(Ez egy válasz galagonya80 üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 15:13

Este? Az idén kb 2-szer szexeltünk! Nem bírom rávenni a páromat, így maradt a szgép! Ja már 2-szer tuti kinyaltam, de várom mikor kezdeményez ő! Nem tudom rávenni, hogy leszopjon! A volt barátnőm tette velem utoljára, 2és fél éve! Azóta csak várok, és már nagyon hiányzik! Tudtok valami tanácsot adni? Köszi
szopi, nyali, baszi
volt vagy 3 kör,de a lényeg h tegnap volt először popsiszex és a csajnak ugy bejött h mostantól kötelező lesz

Este? Az idén kb 2-szer szexeltünk! Nem bírom rávenni a páromat, így maradt a szgép! Ja már 2-szer tuti kinyaltam, de várom mikor kezdeményez ő! Nem tudom rávenni, hogy leszopjon! A volt barátnőm tette velem utoljára, 2és fél éve! Azóta csak várok, és már nagyon hiányzik! Tudtok valami tanácsot adni? Köszi
Hajnalban értünk haza 3 körül nagyon fáradtan,de egy lényegretörő kb 10 perces sex után édes alvás következett!
Husika gyere már aludni,mondaton kívül semmi más!
Megtanulhatott ő már régen de elő kellett vennie régi tudományát!!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 01. 29. hétfő 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmi nagyon! Függtem a neten.
nemrég fejeztük be!Ő már alszik szerintem én kb fél óra múlva azért mégegyszer betámadom:)
tanulas ejjel 1-ig!izgi volt!

megértelek!!!!

tegnap este? inkább azt kérdeznéd, h mi volt tegnap egész nap...
24 óra leforgása alatt 6x szexeltünk... olyanok lennénk mint a nyulak? ilyen nem szokott lenni, de tegnap biztos front volt ... szerencsére

24 óra leforgása alatt 6x szexeltünk... olyanok lennénk mint a nyulak? ilyen nem szokott lenni, de tegnap biztos front volt ... szerencsére

"Tarzan megtanult kézzel mosni"