Nem tegnap este,hanem alig egy órája.az ónodi vásárban futottam össze egy régi ismerőssel.negyed óra mulva a kocsiban döngettem.kicsit izgi volt kefélni mikor a férjével beszélt telefonon.elélvezett aztán a torkába spricceltem.lehet irigykedni.
Idegroham!Éjszaka esett az eső a lakásban.A kettővel felettünk lakó eláztatott
Tegnap egy fantasztikus simulós szerelmeskedésből, átcsaptunk szenvedélyes szexbe, majd a végét ismét lassítottuk és hàtulról lassan érzékien mártogattam a farkam a feleségemben...
munka amit már nagyon unok
Alvás.
Egymás mellett
Egymás mellett
Egy nagyon nagyon jó és tartalmas szilveszteri orgia 6osban!
Tegnap a szomszédban szeretkeztek.
Mi meg aludtunk (mikor lecsendesedtek).
Sajnos semmi
Jó volt hallgatni??amúgy jó csajszi a szomszéd??
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 06. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 06. szerda 22:15
Törölt felhasználó (1245012)
Tegnap a szomszédban szeretkeztek.
Semmi, mar megint semmi
A tegnap viszont volt es jooooo volt nagyon
Tegnap először a nyelvemmel kenyeztettem majd az ujjammal amibe ő is besegitett (összesen 5 ujj) itt elelveztem úgy negyven perc után. Aztán nem bírt magával és elkezdtel szopni a farkam de olyan iramban hogy azt hittem 2 perc után hogy eldurranok. Ekkor ráült a farkamra és erőteljes mozgassokkal akkorát elveztunk hogy a gyerek is felebredt a másik szobában.
Terhes kismamammal egy csodas szex
igaz mar a vege fele jarunk de amig lehet elvezzuk :P
igaz mar a vege fele jarunk de amig lehet elvezzuk :P
Győzött a Denver Broncos
Jóban rosszban :P
Roma - Real Madrid 0-2
Swinger klubban szauna est egy hármassal fűszerezve kis Pihi után szexhintaban lezartuk az estét
))
))
de jót röhögtem
)) köszi.
On: alvás. (Ez egy válasz Pluszegyffi üzenetére (2016. 02. 18. csütörtök 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
)) köszi.On: alvás. (Ez egy válasz Pluszegyffi üzenetére (2016. 02. 18. csütörtök 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Este hosszan kenyeztettem párom!Punciját kènyeztettem közbe az ujjamal a popsiját izgattam!Utána a tükör elött hatalmasatt szeretkeztunk!
Egy este harom lannyal szex pécsen, kulon kulon. Nagyon jo volt. Akit erdekel a részleteket Irjon privin, szivesen elmondom.

kuklukszklán

Petra O