Melóztam :-(
Fuuu Isteni volt!!! Egy jo szex uj pozban majd masodiknak egy kis hatso lovaglás szajba elvezessel es vegul egy puncinyalos orgazmus nekem...pont ugy ahogy szeretem

semmi...:(

Gondolom megérte a második menet akkor
Nálunk sajna párom elaludt így semmi sem lett a szexi tervekből...de ami késik nem múlik...az enyém lesz ma addig nem aludhat
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 04. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 04. kedd 11:37

Nálunk sajna párom elaludt így semmi sem lett a szexi tervekből...de ami késik nem múlik...az enyém lesz ma addig nem aludhat

Törölt felhasználó (104638)

Az este csak egy kis szopast terveztunk szajba elvezessel, de aztan egy kis pihi utan addig jatszott a parom a faszommal, amig kikovetelte maganak, hogy dugjam meg kemenyen. Hat ugy is lett, nem tudtam ellenalni neki es jol megdongettem hatulrol a kis ribancomat, nagyon jo volt, imadom!
Az este csak egy kis szopast terveztunk szajba elvezessel, de aztan egy kis pihi utan addig jatszott a parom a faszommal, amig kikovetelte maganak, hogy dugjam meg kemenyen. Hat ugy is lett, nem tudtam ellenalni neki es jol megdongettem hatulrol a kis ribancomat, nagyon jo volt, imadom!
Jutott
Első osztályú szex szívemmel este, egy ébresztő szopás "hálám" jeléül reggel...Este folytatás következik tervek szerint
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 02. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 02. vasárnap 21:41

Törölt felhasználó (818842)

Buli sok palinkaval a paromnak nekem pizsibuli a kutyussal
...remelem ma este masra is jut ido a finomabb elvezetekre

Buli sok palinkaval a paromnak nekem pizsibuli a kutyussal
...remelem ma este masra is jut ido a finomabb elvezetekre

heló.az este is és reggel is hatalmasat szeretkeztünk.

nagyon szép
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 31. péntek 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 31. péntek 06:02
Törölt felhasználó (7767)

Elaludtam..de déllután egy gyors menet azért belefért

alvás
Hatalmas élvezés mindkettőnk részéről!!!!

heló.hideg volt.összebujtunk és alvás.reggel egy gyors menet a fürdőben mielőtt elindult a munkahelyére a feleségem.

Este..vizsgara keszules..alvas...de reggel
Egy nahyon fibom szex a drágával és délután egy laza szopás..egész jó kilátások mára,nem?

Hármasban megnéztem a BL döntőt 3D-ben a párral, akikkel már több mint egy éve összejárogatok és nagyon jó barátságba vagyok. Aztán meg egy oltárit szexeltünk. Máris várom a következő alkalmat, hogy a tegnap forradalmasított pózt újra átéljem.
Goldengate nezegetese kozben a parom nekem eset es jol leszopott, aztan bele elveztem a szajaba o pedig lenyelte.
Hát,ha imádja akkor az pozitív visszajelzés a részemre...a számnak konkrétan
(Ez egy válasz Tamás31 üzenetére (2013. 05. 24. péntek 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Melyik pasi nem imádja, ha leszopja a párja?
Én is imádnám
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 24. péntek 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 24. péntek 18:30
Én is imádnám

Törölt felhasználó (818842)

Alvás...de ma volt egy gyors szopás a férjemnek
Imádja