1 menet simán csak punciba..de azért nem volt rossz.

Kárpòtlás jòvàìrva

KURVA JÓÓÓÓÓ VOLT
Az sem rosz.
(Ez egy válasz sweetred üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk pizza!
(Ez egy válasz zegisrác üzenetére (2013. 04. 11. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Túróstészta.

Alvàs....peiog nagyon akartam egy jòt ..és mpsz is majd megveszek,hogy végre haza érjen és belém rakja!!
4 menetes élvezkedés!Iszonyat jò volt..szinte semmit sem aludtunk!Valami volt a levegőben..remélem sok ilyen lesz még:-P
Megismertem itt egy lányt, haza vittem az exemhez, és míg egymást falták, ujjazták és megtömték az összes vibrátorral, hajnal fél négyig élveztem a gyönyörű popsiját. Beleélveztem, az exem meg kinyalta. Életem legjobb hármasozása volt
a hét vége felé pedig mindegyik lányra legalább 3pasi fog jutni, hogy megkapják amire vágynak
arrol csinálunk videot és képeket

Esti ölelkezős, simogatős, egymás szemébe nézve elélvezős szeretkezés.

ezzel nem tudok versenyezni
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 23. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 23. szombat 14:01

Törölt felhasználó (866751)

Tegnap volt életem egyik legjobb szexuális élménye!A párommal egy kis fotózgatást terveztünk.Mivel külföldön dolgozunk vendéglátásban,elég stresszes életünk van!Most végre itthon vagyunk,kicsit kiereszthetjük a gőzt,ezért iszogattunk kicsit,hogy oldottabban menjen a pózolás.Korábban is próbálkoztunk már a G-pontja ingerlésével,de eddig sikertelenül,valószínüleg mert nem tudta magát teljesen elengedni.Szexi fehérneműben simogatta magát,ki kellett mennem kicsit a fényképező beállítása miatt.Mire visszaértem önfeledten nyögdécselt és benne rezgett a kis lila G-pont vibrije!Itt már nem tudtam a géppel foglalkozni,egyből nekiestem a forró,nedves puncijának.Mélyen és hosszan nyaltam,majd hanyatt döntött és elkezdett erősen szopni,nyalni a farkam és a heréimet!Aztán nem bírta tovább és tövig lovagolta a meredező farkam.Miközben lovagolt ,egyik kezével a csiklóját dörzsölte,másikkal a fenekemet simogatta.Itt már én sem bírtam és megkértem,hogy dugja be az újját!Lassan és érzékien csinálta,és ahogy hallotta mennyire élvezem teljesen elszállt!Sikítani kezdett,remegni és már csak a forró punciszaftot éreztem,ahogy mindenütt folyik rólam!Kicsit megijedt mert nem sikerült neki még sosem,de innentől nem volt megállás és 2 percenként élvezett rám,a számba,a farkamra!2 órán keresztül szeretkeztünk így és forró csókokat váltottunk a finom nedveivel telt szánkkal!Aztán én sem bírtam tovább és a szájába élveztem,amit az utolsó cseppig lenyelt!Sosem szexeltünk még ilyen jót!Szerencsére van több szobánk ezért másik ágyban tudtunk aludni,ugyanis ebből az ágyból még ma is tudnék a finom nedveiből facsarni!

semmi extra..
Tegnap volt életem egyik legjobb szexuális élménye!A párommal egy kis fotózgatást terveztünk.Mivel külföldön dolgozunk vendéglátásban,elég stresszes életünk van!Most végre itthon vagyunk,kicsit kiereszthetjük a gőzt,ezért iszogattunk kicsit,hogy oldottabban menjen a pózolás.Korábban is próbálkoztunk már a G-pontja ingerlésével,de eddig sikertelenül,valószínüleg mert nem tudta magát teljesen elengedni.Szexi fehérneműben simogatta magát,ki kellett mennem kicsit a fényképező beállítása miatt.Mire visszaértem önfeledten nyögdécselt és benne rezgett a kis lila G-pont vibrije!Itt már nem tudtam a géppel foglalkozni,egyből nekiestem a forró,nedves puncijának.Mélyen és hosszan nyaltam,majd hanyatt döntött és elkezdett erősen szopni,nyalni a farkam és a heréimet!Aztán nem bírta tovább és tövig lovagolta a meredező farkam.Miközben lovagolt ,egyik kezével a csiklóját dörzsölte,másikkal a fenekemet simogatta.Itt már én sem bírtam és megkértem,hogy dugja be az újját!Lassan és érzékien csinálta,és ahogy hallotta mennyire élvezem teljesen elszállt!Sikítani kezdett,remegni és már csak a forró punciszaftot éreztem,ahogy mindenütt folyik rólam!Kicsit megijedt mert nem sikerült neki még sosem,de innentől nem volt megállás és 2 percenként élvezett rám,a számba,a farkamra!2 órán keresztül szeretkeztünk így és forró csókokat váltottunk a finom nedveivel telt szánkkal!Aztán én sem bírtam tovább és a szájába élveztem,amit az utolsó cseppig lenyelt!Sosem szexeltünk még ilyen jót!Szerencsére van több szobánk ezért másik ágyban tudtunk aludni,ugyanis ebből az ágyból még ma is tudnék a finom nedveiből facsarni!

Találkoztam egy régi ismerősömmel,iszonyat jót dugtunk

Egy kellemes talpmasszázsnak induló egész test masszázs. Azon belül egy finom yoni masszázs, és egy fergeteges, duplaorgazmussal fűszerezett szeretkezés.
Ez volt tegnap este
Ez volt tegnap este

elaludtam
semmi!!

Minden

heló.feleségem lovaglási tanfolyamot vett,nagyot élvezet ami után a számra ült,kinyalatta magát.ezután a szájával kényeztette az égnek álló farkamat,közben két ujjal jól megdugott.nagyot élveztem.