Online póker. Jó helyen álltam két teremben is, aztán megszakadt a kapcsolat. Utána ideg baj.
Igen kiejtették magukat! Hála istennek engem itthon eljuttatott a csúcsra a feleségem!
Egy kis hancúrozás.

Szenvedélyes szex...ahogy illik.
Párral voltam ,innen gg-ről.
Ketten egy punciban.Felejthetetlen élmény
Ketten egy punciban.Felejthetetlen élmény

leszopott egy srác egy parkban Zürichben. A csajokat jobban szeretem, de ez sem volt rossz.
az is valami

A Milan csak döntetlent játszott a Bolognával és elvitte az egész tippmixemet....
4-es szexparty,egy itt megismert cuki párral

Gyertyafényes, illatos este volt, kölcsönös olajos kényeztetéssel, Lingam és Yoni masszázzsal, fantasztikus orgazmussal.
Sziasztok!
Mi tegnapi nap folyamán voltunk úgy,hogy iszonyatosan szerettünk volna 1 kemény farku legényt 3.-nak !
Sikerült a kiskorúakat elhelyezni az anyósnál szabad volt a délutánunk, és az esténk ! Jelentkező az még akadt is szép számmal...... De senkinek nem volt jó a tegnapi nap! Sürgős dologtól a munkáig mindenféle kifogás akadt !
Mindenki azt mondta "majd legközelebb" megy hogy " más időpont" 15 emberből senki! Ha ég a ház nem holnap kell a tűzoltó!!! vigyor5
Pedig iszonyatosan izgató és vágyfokozó az az izgalom amikor az életed párját látod egy "idegen" férfi alatt vonaglani! De sajnos nem jött össze! Ritka az ha mi így eltudunk szabadulni kötöttségek nélkül! Ez van! vagyis volt!!!
üdv: M&Zs
Mi tegnapi nap folyamán voltunk úgy,hogy iszonyatosan szerettünk volna 1 kemény farku legényt 3.-nak !
Sikerült a kiskorúakat elhelyezni az anyósnál szabad volt a délutánunk, és az esténk ! Jelentkező az még akadt is szép számmal...... De senkinek nem volt jó a tegnapi nap! Sürgős dologtól a munkáig mindenféle kifogás akadt !
Mindenki azt mondta "majd legközelebb" megy hogy " más időpont" 15 emberből senki! Ha ég a ház nem holnap kell a tűzoltó!!! vigyor5
Pedig iszonyatosan izgató és vágyfokozó az az izgalom amikor az életed párját látod egy "idegen" férfi alatt vonaglani! De sajnos nem jött össze! Ritka az ha mi így eltudunk szabadulni kötöttségek nélkül! Ez van! vagyis volt!!!
üdv: M&Zs
A Bayern megnyerte az európai szuperkupát.-)
Már 3 hete semmi, talán ma

Egy hosszú tartalmas szeretkezés :-P
Egy párral voltam.Fantasztikus volt

Törölt felhasználó (818842)

Veeegreee!A szules utani megtartoztatas tegnapestig tartott.Eszmeletlen jot szeretkeztunk!!!!
Veeegreee!A szules utani megtartoztatas tegnapestig tartott.Eszmeletlen jot szeretkeztunk!!!!
Kandúrok nyarvogtak az ablakom alatt