Mi volt tegnap este?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 53 54 55 56 57 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2471   2014. 06. 04. szerda 15:53
vinkli vinkli
Tegnap éjszakás voltam (egy eü intézetben) s az egyik kolléganőm megkért ,hogy segítsek neki mert nem ér el valamit az éjszakai tartózkodóban. Ahogy bementem hallottam hogy az ajtó záródik mögöttem mire megkérdeztem volna hogy mit nem ér el ki volt gombolva a sliccem s másodperceken belül elkezdet szopni nagyon jól csinálta közben simizte a zacsim nagyon felizgatott én pedig elkezdtem dugni a száját fantasztikus érzés volt s amikor éreztem hogy mindjárt lövök megkérdeztem hogy kivegyem erre szinte teljesen bekapta s elkezdte nyelni az utolsó cseppig. Én hatalmasat élveztem azt mondta hogy Ő is nagyon! (s megadta hogy mikor lesz éjszakás ...leszünk egyszerre is!!!)
#2470   2014. 06. 04. szerda 01:17
ilba79 ilba79
Tegnap a párom, kielégítette egyik fő vágyamat! Nappal haza kellett jönnöm, hozzá, és az étkező asztal székén ült bepucsítva, kis egybe részes fekete kosztümruhában, ami fel volt húzva, a jobb lábán egy szexi combdísszel! Azt hittem rosszul látok, de nem! A kis piros anal Plug feszítette a kedvesem popsiját, előre helyet készítve nekem! smile Nagyon ritkán popsi szexelünk, és tudja, hogy élek halok a formás, imádni való popsijáért! Azonnal téptem magamról a ruhát, és már mentem is álló fasszal mögé! Punciba belenyaltam eggyet, és már benne is voltam! Imádtam! Teljesen szét volt feszítve, mert a punciban én voltam, a popsijában pedig a "kis piros"! Mi így hívjuk! Keményen keféltem, az üvegvitrinen figyeltem a tekintetét, és láttam, élvezettel teli arcát! Nagyon nagyot élvezett! Aztán kivettem a kis pirost, dió olajat öntöttem a farkamra, és a popsijára, és hajrá! Finoman, mert nehezen fogad be, de aztán őrületesen megkúrtam a popsiját! Imádom! smile Most is készen vagyok tőle! Hol a csípőjét fogtam, hol pedig a szék háttámláját és azon keresztül diktáltam a tempót! Mert azt határozottan diktáltam! Őrületesen nagyot élvezetem a popsijában! Ami a legszebb, hogy Ő is! Talán még sosem volt ilyen! Aztán lefürödtünk, és mentünk vissza dolgozni! Este hívott hazafelé, hogy egész nap mindenki dicséri! smile Mindig valamijét megdicsérték a kollégai, és ügyfelei! Nem hiába! Ha egy nő kivan elégülve, az sugárzik! Köszönöm, hogy vagy nekem! Szerintem még sok ízgalamas dolgot megélünk!
#2469   2014. 06. 02. hétfő 11:25
X Törölt felhasználó (241724)
Fergetegeset szexeltünk az asszonnyal végül beleélveztem a punciába. Fürdés után amikor az ágyban feküdt adtam a mellére puszit erre azt mondta "ne csináld mert felizgulok" ezt kihívásnak vettem. Annyira csucsogott... Elöször a puciát dugtam utána áttértünk az análra,és miközben én dolgoztam ö is simogatta magát. Fantasztikus volt mind a kettő menet. eljen
#2468   2014. 06. 01. vasárnap 09:04
chikago chikago
Egy jó baszás elörör hátulról
#2467   2014. 05. 28. szerda 15:01
horibi horibi
Este nejem kihúzta a kedvenc számom,a 69-est.
Imádom mikor fogja magát,megfordul,átveti a lábát,és egyszerűen ráül a számra.
Majd érzem a forró száját,és szopni kezd.Olyankor mélyen kinyújtom a nyelvem ahogy csak tudom.
Mikor elélvezek van h pillanatra el is ájulok.
Isteni érzês worship
#2466   2014. 05. 26. hétfő 02:45
X Törölt felhasználó (894531)
Keresem azt a párt, aki tegnap-szombat éjszaka /05.24./ Éjszaka az egri vasútállomásnál egy sötét Seat autóban kefélt :P beka2 crazya
#2465   2014. 05. 03. szombat 19:54
debrecenipasi21 debrecenipasi21
A debreceni stadionavató után bementünk egy kicsit az imperiálba billiárdozni. Már ott is volt egy kis orális szex (Kamerát sehol nem láttunk és rajtunk kívül 3 srác billiárdozott a velünk ellentétes sarokban. A pultos csaj se minket figyelt, pedig aztán ő is bármikor beszállhatott volna, írtó jó nő!). Ahogy sétáltunk hozzájuk már a panelházak között egymásnak estünk egy kis elhagyatott parkban. Debrecen nyílt területén ez volt az első hármas kalandunk, soha nem felejtem el. Bár az akció befejezés az már a lakásban volt, de ez az éjszaka is fantasztikusan alakult!
#2464   2014. 04. 17. csütörtök 14:05
akaba akaba
este semmi.. smile
#2463   2014. 04. 17. csütörtök 13:50
X Törölt felhasználó (818842)
Alvás :/
#2462   2014. 04. 09. szerda 10:16
Victhor Victhor
Tegnap este dolgoztam.Bejött éjjel 11 körül egy ügyfél....szóltam az illetékesnek,hogy van itt egy csinos fiatal hölgy.....Míg várakozott,dumálgattunk.Nagyon sexy kivágott felső volt rajta és miniszoknya.Nem tudtam levenni a szemem a szilikon cicikről...és a formás combokról.Ezt persze észrevette és mosollyal díjazta.Behívták.Fél óra mulva jön ki,megkérdezi,merre van a wc...mondom neki,gyere megmutatom.Bekísértem....megfogta nadrágon keresztül a farkam,és én meg erre lesmároltam.....aztán letérdelt,elővettem a farkam majd elkezdett szopni....de mint egy porszívó.... smile Felkelt,megcsókolt,imádtam a csókját....bőnyálasan szopott és a nyál folyt a szájából....azt mondta,mostmár pisilnie kell....mondtam neki,várjon kicsit...kiszaladtam egy pohárért,hogy abba is csurgasson...Tetszett neki,ahogy utána kortyoltam....Aztán leültetett a wcre ,elővett egy óvszert,felhúzta rám és meglovagolt.....majdnem elélveztem,amikor kiszállt,levette a gumit rólam,megfordult és a popsijával ült bele.Kb 2 perc alatt teleélveztem a fenekét....!
#2461   2014. 03. 28. péntek 15:47
Gyugyu62 Gyugyu62
wow1
#2460   2014. 03. 11. kedd 07:18
akaba akaba
semmi... confused
#2459   2014. 02. 02. vasárnap 14:52
belabela141414 belabela141414
Későn értem haza, feleségem már aludt. Hozzábújtam hátulról, lassan simogattam a popsiját, cicijét. Csókolni kezdtem a nyakát majd folyamatosan haladtam lefele a gerince mentén. Végigcsókoltam, nyaltam a popsiját. Megfordultam, szétnyitottam a lábát és hátulról kezdtem nyalni. Lassan ízlelgettem a popsitól a csiklóig és vissza. Nyelvemet bele-bele dugtam a popsijába, puncijába. Hamar elélvezett. Farkam eddigre keményen állt és azonnal tövig dugtam a még élvező puncijába. Ezt imádja. sem kellett sok már de nem akartam beleélvezni. Hátrébb húzódtam és hagytam, hogy a farkammal izgassa a csiklóját. Így élveztem el, beborítva a punciját. Tudta, hogy mit akarok. A fejemet a puncijához húzta és addig nyaltam még el nem élvezett újra.
#2458   2014. 01. 27. hétfő 21:54
X Törölt felhasználó (755297)
A párom az oldalán feküdt az ágyon háttal nekem. Én szintén az oldalamon mögötte. Előszőr finoman megujjaztam a punciját. Majd kicsit simogattam a popsiját a farkammal végül megdugtam miközben a melleit markolásztam. Ebben a pózban élveztünk el minda ketten. Én a punciba lőttem mjd 10-15 mp múlva ő is elélvezett.
#2457   2014. 01. 27. hétfő 14:50
ilba79 ilba79
Pont egy hete, a párommal pesten egy félórát egymásnak szenteltünk az ALLE pelenkázójában! Magunkracsuktuk, és mindent bele! Falnak támasztva hátulról! Remegő lábbakkal jöttünk ki! finom
#2456   2014. 01. 27. hétfő 14:45
ilba79 ilba79
vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 20. hétfő 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (831740)
2014. 01. 20. hétfő 12:10
Brutálisan jó popsi szex smile
#2455   2014. 01. 20. hétfő 12:10
X Törölt felhasználó (831740)
Brutálisan jó popsi szex smile
#2454   2014. 01. 16. csütörtök 12:16
X Törölt felhasználó (904333)
a párom feküdt a hátán az ágyon,én a hasán háton miközben a farka a puncomban volt és alulról mozgott bennem közben felváltva simogattuk a csiklómat miközben markolta a mellem,és csókolta a nyakam,és fülem így élveztem el először én majd ő utánam.. jó volt. smile
#2453   2014. 01. 06. hétfő 07:54
Fögenyó Fögenyó
Nyert a 49ers! eljen
#2452   2014. 01. 06. hétfő 06:52
X Törölt felhasználó (829619)
Meló :-(

... 53 54 55 56 57 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kuklukszklán kuklukszklán
Nyitás ideje: 2004. 10. 31. vasárnap
Üzenetek: 3551db
Utolsó üzenet: 2025. 09. 02. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!