Keresem azt a párt, aki tegnap-szombat éjszaka /05.24./ Éjszaka az egri vasútállomásnál egy sötét Seat autóban kefélt :P

A debreceni stadionavató után bementünk egy kicsit az imperiálba billiárdozni. Már ott is volt egy kis orális szex (Kamerát sehol nem láttunk és rajtunk kívül 3 srác billiárdozott a velünk ellentétes sarokban. A pultos csaj se minket figyelt, pedig aztán ő is bármikor beszállhatott volna, írtó jó nő!). Ahogy sétáltunk hozzájuk már a panelházak között egymásnak estünk egy kis elhagyatott parkban. Debrecen nyílt területén ez volt az első hármas kalandunk, soha nem felejtem el. Bár az akció befejezés az már a lakásban volt, de ez az éjszaka is fantasztikusan alakult!
este semmi..

Alvás :/
Tegnap este dolgoztam.Bejött éjjel 11 körül egy ügyfél....szóltam az illetékesnek,hogy van itt egy csinos fiatal hölgy.....Míg várakozott,dumálgattunk.Nagyon sexy kivágott felső volt rajta és miniszoknya.Nem tudtam levenni a szemem a szilikon cicikről...és a formás combokról.Ezt persze észrevette és mosollyal díjazta.Behívták.Fél óra mulva jön ki,megkérdezi,merre van a wc...mondom neki,gyere megmutatom.Bekísértem....megfogta nadrágon keresztül a farkam,és én meg erre lesmároltam.....aztán letérdelt,elővettem a farkam majd elkezdett szopni....de mint egy porszívó....
Felkelt,megcsókolt,imádtam a csókját....bőnyálasan szopott és a nyál folyt a szájából....azt mondta,mostmár pisilnie kell....mondtam neki,várjon kicsit...kiszaladtam egy pohárért,hogy abba is csurgasson...Tetszett neki,ahogy utána kortyoltam....Aztán leültetett a wcre ,elővett egy óvszert,felhúzta rám és meglovagolt.....majdnem elélveztem,amikor kiszállt,levette a gumit rólam,megfordult és a popsijával ült bele.Kb 2 perc alatt teleélveztem a fenekét....!

semmi...

Későn értem haza, feleségem már aludt. Hozzábújtam hátulról, lassan simogattam a popsiját, cicijét. Csókolni kezdtem a nyakát majd folyamatosan haladtam lefele a gerince mentén. Végigcsókoltam, nyaltam a popsiját. Megfordultam, szétnyitottam a lábát és hátulról kezdtem nyalni. Lassan ízlelgettem a popsitól a csiklóig és vissza. Nyelvemet bele-bele dugtam a popsijába, puncijába. Hamar elélvezett. Farkam eddigre keményen állt és azonnal tövig dugtam a még élvező puncijába. Ezt imádja. sem kellett sok már de nem akartam beleélvezni. Hátrébb húzódtam és hagytam, hogy a farkammal izgassa a csiklóját. Így élveztem el, beborítva a punciját. Tudta, hogy mit akarok. A fejemet a puncijához húzta és addig nyaltam még el nem élvezett újra.
A párom az oldalán feküdt az ágyon háttal nekem. Én szintén az oldalamon mögötte. Előszőr finoman megujjaztam a punciját. Majd kicsit simogattam a popsiját a farkammal végül megdugtam miközben a melleit markolásztam. Ebben a pózban élveztünk el minda ketten. Én a punciba lőttem mjd 10-15 mp múlva ő is elélvezett.
Pont egy hete, a párommal pesten egy félórát egymásnak szenteltünk az ALLE pelenkázójában! Magunkracsuktuk, és mindent bele! Falnak támasztva hátulról! Remegő lábbakkal jöttünk ki!

Törölt felhasználó (831740)

Brutálisan jó popsi szex

Brutálisan jó popsi szex

a párom feküdt a hátán az ágyon,én a hasán háton miközben a farka a puncomban volt és alulról mozgott bennem közben felváltva simogattuk a csiklómat miközben markolta a mellem,és csókolta a nyakam,és fülem így élveztem el először én majd ő utánam.. jó volt.

Nyert a 49ers!

Meló :-(
elaludtam majd arra ébredtem,hogy a feleségem szopja a farkam egy pillanat alatt keményre szopta majd felkínálta a popsiját és seggbe basztam nagyot élveztünk majd szundi
Szilveszter.
Leszopott a felesegem aztan kefeltunk egy hatalmasat!
Jól megdugtam a páromat, miközben arról fantáziáltunk, milyen jó volna egy gruppen.

punci+ popsi