kivertem a farkam,mint minden este
Áthívtam az exemet és egy hatalmasat szexeltünk. A fürdőben, a szobában meg ahol értük egymást.

sajnállak. egy ilyen csodás punci tulajdonosa 1szerre akár 5 farkat is megérdemelne.

sajnállak. egy ilyen csodás punci tulajdonosa 1szerre akár 5 farkat is megérdemelne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 23. szombat 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 23. szombat 11:07

Törölt felhasználó (912878)

Tegnap este szexeltünk a párommal és megkívántam még egy pasit csak már túl késő volt és nem írt vissza senki.Így be kellett érnem egy farokkal.
Sziasztok!
Okleveles masszőr srác ma ès holnap üresedès miatt, hölgyek, urak számára egyaránt vállal lazító testmasszázst. Èrdeklődni privát üzenetben. Üdvözlettel Bálint
Okleveles masszőr srác ma ès holnap üresedès miatt, hölgyek, urak számára egyaránt vállal lazító testmasszázst. Èrdeklődni privát üzenetben. Üdvözlettel Bálint
Sziasztok!
Egy hatalmas hármas
Tegnap este szexeltünk a párommal és megkívántam még egy pasit csak már túl késő volt és nem írt vissza senki.Így be kellett érnem egy farokkal.
Szokás szerint semmi. :( Már két hete! Adjatok ötleteket! Mit tehetnék? Tudom, hülye kérdés.

tegnap a párom és a vibri közösen volt bennem, nem volt rossz most sem

fergeteges gruppen party

Valami fantasztikus dolgot csináltunk tegnap. Nagyon izgatott már csak a gondolat is, hogy egy nő fel van izgulva és remeg a szexért. Azt játszottuk, hogy egymással szemben ülve egyesével levettük a ruháinkat. Mondtam, hogy ha fel akar izgatni, mutogassa magát és kacérkodjon velem. Nem mintha nem lettem volna felizgulva, de elkezdte a feladatot. Simogatta a melleit, tekergőzött a fotelban, széttárta a combjait és megmutatta, szétfeszítette a punciját. Azta, rohadt vadító volt!!! Tudtam persze, hogy ettől ő is elkezd majd beindulni. Vagy negyed óráig ezt játszottuk. Tök pucérok voltunk, de nem nyúlhattunk magunkhoz. Már annyira felizgult, hogy rá-rá kellett szólnom, hogy nem nyúlhat a puncijához. Már remegett, hogy érintsem meg. Megsimogattam és megmarkolásztam a melleit, a combjait, végig simiztem és markolásztam testét, de a puncijához nem értem. Teljesen kikészült. Láttam, hogy eljött az én időm és azt csinálok vele amit csak akarok. Azt mondtam neki, hogy álljon fel elém így pucéran és forogjon körbe, hogy mindenütt megnézhessem, majd kiállíttattam az erkélyajtóba. Ezt nagyon nem akarta, mert megláthatják, de mondtam, hogyha nem teszi meg, nem nyúlok ma már hozzá. Teljesen zihálva kiállt hát az ajtóba legyőzve minden félelmét és szégyenérzetét, mert akarta, hogy elvigyem
Na itt én már készen voltam a tudattól, hogy ezt megette. Ezután ott az ajtóban feltetettem az egyik lábát a székre, hogy kitárja a punciját a világnak. Ezt is megcsinálta. Mondtam neki, hogy jöjjön be és imitálja azt, ahogyan szeretné, hogy most megbasszam. Négykézlábra állt a földön és pucsított, mozgott nyöszörgött. Mondtam, hogy nyögjön is. Nyögött, istenien nyögdécselt. Már majdnem elsült a farkam... Mondtam neki, hogy dörgölje a punciját a fotel karfájába és tegyen úgy mintha rajtam lovagolna. És úgy is csinált, már nem kellett biztatni, teljesen kifordult magából. Csak azt nyöszörögte miközben a csiklóját a fotelhoz dörgölte, hogy dugj meg, kérlek dugj meg! És meg is dugtam, a második lökéstől kezdve orgazmusa volt és rázkódott az egész teste, nagyon finoman ujjaztam. A kezem a puncija és a fotel közé szorította, nem engedte, megkaparintotta és csak remegett percekig ujjaimmal a puncijában.
Utána még folytattuk, de az egy másik sztori lesz
Irigylem magam
20 éves koromban minden nap ilyesmikről ábrándozva recskáztam, most meg napról napra ilyesmiket kapok meg egy ilyen istennőtől

Tegnap éjszakás voltam (egy eü intézetben) s az egyik kolléganőm megkért ,hogy segítsek neki mert nem ér el valamit az éjszakai tartózkodóban. Ahogy bementem hallottam hogy az ajtó záródik mögöttem mire megkérdeztem volna hogy mit nem ér el ki volt gombolva a sliccem s másodperceken belül elkezdet szopni nagyon jól csinálta közben simizte a zacsim nagyon felizgatott én pedig elkezdtem dugni a száját fantasztikus érzés volt s amikor éreztem hogy mindjárt lövök megkérdeztem hogy kivegyem erre szinte teljesen bekapta s elkezdte nyelni az utolsó cseppig. Én hatalmasat élveztem azt mondta hogy Ő is nagyon! (s megadta hogy mikor lesz éjszakás ...leszünk egyszerre is!!!)
Tegnap a párom, kielégítette egyik fő vágyamat! Nappal haza kellett jönnöm, hozzá, és az étkező asztal székén ült bepucsítva, kis egybe részes fekete kosztümruhában, ami fel volt húzva, a jobb lábán egy szexi combdísszel! Azt hittem rosszul látok, de nem! A kis piros anal Plug feszítette a kedvesem popsiját, előre helyet készítve nekem!
Nagyon ritkán popsi szexelünk, és tudja, hogy élek halok a formás, imádni való popsijáért! Azonnal téptem magamról a ruhát, és már mentem is álló fasszal mögé! Punciba belenyaltam eggyet, és már benne is voltam! Imádtam! Teljesen szét volt feszítve, mert a punciban én voltam, a popsijában pedig a "kis piros"! Mi így hívjuk! Keményen keféltem, az üvegvitrinen figyeltem a tekintetét, és láttam, élvezettel teli arcát! Nagyon nagyot élvezett! Aztán kivettem a kis pirost, dió olajat öntöttem a farkamra, és a popsijára, és hajrá! Finoman, mert nehezen fogad be, de aztán őrületesen megkúrtam a popsiját! Imádom!
Most is készen vagyok tőle! Hol a csípőjét fogtam, hol pedig a szék háttámláját és azon keresztül diktáltam a tempót! Mert azt határozottan diktáltam! Őrületesen nagyot élvezetem a popsijában! Ami a legszebb, hogy Ő is! Talán még sosem volt ilyen! Aztán lefürödtünk, és mentünk vissza dolgozni! Este hívott hazafelé, hogy egész nap mindenki dicséri!
Mindig valamijét megdicsérték a kollégai, és ügyfelei! Nem hiába! Ha egy nő kivan elégülve, az sugárzik! Köszönöm, hogy vagy nekem! Szerintem még sok ízgalamas dolgot megélünk!

Fergetegeset szexeltünk az asszonnyal végül beleélveztem a punciába. Fürdés után amikor az ágyban feküdt adtam a mellére puszit erre azt mondta "ne csináld mert felizgulok" ezt kihívásnak vettem. Annyira csucsogott... Elöször a puciát dugtam utána áttértünk az análra,és miközben én dolgoztam ö is simogatta magát. Fantasztikus volt mind a kettő menet.

Egy jó baszás elörör hátulról
Este nejem kihúzta a kedvenc számom,a 69-est.
Imádom mikor fogja magát,megfordul,átveti a lábát,és egyszerűen ráül a számra.
Majd érzem a forró száját,és szopni kezd.Olyankor mélyen kinyújtom a nyelvem ahogy csak tudom.
Mikor elélvezek van h pillanatra el is ájulok.
Isteni érzês
Imádom mikor fogja magát,megfordul,átveti a lábát,és egyszerűen ráül a számra.
Majd érzem a forró száját,és szopni kezd.Olyankor mélyen kinyújtom a nyelvem ahogy csak tudom.
Mikor elélvezek van h pillanatra el is ájulok.
Isteni érzês

Keresem azt a párt, aki tegnap-szombat éjszaka /05.24./ Éjszaka az egri vasútállomásnál egy sötét Seat autóban kefélt :P

A debreceni stadionavató után bementünk egy kicsit az imperiálba billiárdozni. Már ott is volt egy kis orális szex (Kamerát sehol nem láttunk és rajtunk kívül 3 srác billiárdozott a velünk ellentétes sarokban. A pultos csaj se minket figyelt, pedig aztán ő is bármikor beszállhatott volna, írtó jó nő!). Ahogy sétáltunk hozzájuk már a panelházak között egymásnak estünk egy kis elhagyatott parkban. Debrecen nyílt területén ez volt az első hármas kalandunk, soha nem felejtem el. Bár az akció befejezés az már a lakásban volt, de ez az éjszaka is fantasztikusan alakult!
este semmi..